Kirke, Parapharm dirba iki 20 val.
Paprasčiau bus iki artimiausios nulėkt Homeovox ir Coryzalia (parduoda atskirais lapukais).
Gali būt, kad Gelsemium (yra Coryzalia) - "skauda žiūrėti", skauda kaulus.
Rhus toxidendron - skauda raumenis, "sudaužymo" pojūtis.
Aišku, čia tik bendras apibūdinimas, reikia žiūrėt tiksliau.
Obuoliausia, vakar turbūt praleidai, kaip jūs magnesia vartojot?
Aš kiek skaitau, tai gelsemium nuo gripo su raumenų silpnumu, o va eupatorium nuo gripo su kaulų laužymu, vyrui , kaip sakiau, eupatorium suveikė greitai.
Aš kiek skaitau, tai gelsemium nuo gripo su raumenų silpnumu, o va eupatorium nuo gripo su kaulų laužymu, vyrui , kaip sakiau, eupatorium suveikė greitai.
QUOTE(baibokiukas @ 2009 10 20, 16:43)
Atsiprašau Tiesiog turiu šiuo metu daug veiklos ir dar su visokiais teisybės ir teisumo ieškojimais.
Magnesium phosphoricum 6C.
Vaikui 3 metų po 1-2 ž.
Vaikui 9 metų po 5 ž.
2 sav., paskui kurį laiką pertrauką (apytiksliai savaitė).
Kartojom kelis kartus (pernai metais vos ne visa vasara gavosi su pertraukom). Šįmet gal 3 sav. su pertraukom per vasarą.
Čia standartinės ir griežtos schemos nėra. Negali gi numatyti, kiek to magnio reikia organizmui.
Panašiai darėm ir su Calcium complex.
Papildyta:
QUOTE(baibokiukas @ 2009 10 20, 16:43)
Kiek pamenu, šitie yra trys pagrindiniai esant kaulų/raumenų laužymams - Gelsemium, Eupatorium ir Rhus toxidendron.
www.homeopathyandmore.com yra nurodyta, kad esant virusui, Rhus vartoti kaip virulentiškumą mažinantį esant bet kokiam stipriam virusui (tik ten nurodyta potencija savarankiškai neskirtina - laaabai aukšta). Bent jau tuo gydytoju (Udaya) iš homeopathyandmore aš pasitikiu (pasiskaičius laabai įdomios info pateikia, susieja homeopatiją su ajurveda, žmogaus energetiniais kūnais ir dar daugiau).
Dar esu radus Acidum sarcolacticum (pieno rūgštis). Čia maždaug galima įsivaizduoti, kas būtų netrentiruotą kūną gerai patreniravus kitą dieną. Vat, ir esant panašiems viruso požymiams, reikėtų Acidum sarc. (yra Aflubino sudėtyje, tik pakankamai žema potencija).
QUOTE(vilytte @ 2009 10 20, 17:09)
Opium, nederančių tik tiek. Toliau dar yra surašyti antidotai ir žirniukai, pastiprinantys vieni kitų veikimą. Bendrai paėmus 2 psl. lentelės.
aišku. bat tie du psl. irgi būtų įdomu
Bus
Gal net po artimiausio savaitgalio...
Crystalline nuo manęs persirašė tos Sinelnikovo knygos diską o manasis diskas kažko žviegia, kad virusą atrado (kažkokiu ypatinguoju būdu).
Crystalline, mažu pavyktų atrasti ir pakopinti?
Dar aš esu prisižadėjus sau pakopinti Tartephedreel straipsnį.
Gal net po artimiausio savaitgalio...
Crystalline nuo manęs persirašė tos Sinelnikovo knygos diską o manasis diskas kažko žviegia, kad virusą atrado (kažkokiu ypatinguoju būdu).
Crystalline, mažu pavyktų atrasti ir pakopinti?
Dar aš esu prisižadėjus sau pakopinti Tartephedreel straipsnį.
Nežinau ar buvo tokia nuoroda, bet man visai patiko
http://new.homeopat....x.php?id=89&L=2
http://new.homeopat....x.php?id=89&L=2
QUOTE(Eima @ 2009 10 20, 21:12)
Čia Popovo tinklalapis (www.homeopatijoscentras.lt)
Atitempiu dar (dalyvio Anri žinutė):
http://www.supermama...?...72495&st=24
http://www.v-sinelni....php?p=school_1 (tiesioginė nuoroda, lapkričio 7-10 d., Vilnius).
QUOTE(Vilmora @ 2009 10 20, 08:34)
Labs rytas, ir mano mažiui šis ruduo kaip užkeikimas (čia po pavasario persirgto kokliušo su plaučių uždegimu, gavosi kaip atsakas). Niekaip neišsigydom iki galo užgultos nosies + sauso kosulio, gydomės cinnabzinas, tujų aliejus, tartephedreel (dėl pastarojo tai pastoviai nesu tikra, ar šitas ar phospor hom. labiau tinka).
Vis minit complex Apis , nuo ko jis skiriamas, gal tiktų nosiaryklės gleivinės atstatymui ?
Vis minit complex Apis , nuo ko jis skiriamas, gal tiktų nosiaryklės gleivinės atstatymui ?
del Dievo, duokit PULSATILLA C 6 3 zirnelius ir viskas bus ok. THUJA, PHOSPHOR yra labai rimti medikamentai ir nereiketu nuo ju pradeti eksperimentus.
Sekmes!
Docinfo, paaiškinkit prašau pagal ką Pulsatilla?
Iš tiek simptomų gali būti n... variantų. Koks raktinis žodis?
Iš tiek simptomų gali būti n... variantų. Koks raktinis žodis?
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 20, 22:15)
http://www.v-sinelni....php?p=school_1 (tiesioginė nuoroda, lapkričio 7-10 d., Vilnius).
i seminara iš anksto registruotis reikia, kokia tvarka ten pas juos
Dėl tvarkos nežinau. Galit rašyti el. pašto adresu (kur yra rusiškoje nuorodoje) arba tam nick'ui.
Tik jau antri metai nelabai šviečiasi man ten pribūti (nu, negaliu aš iššokt Vilniun keturioms dienoms).
Tik jau antri metai nelabai šviečiasi man ten pribūti (nu, negaliu aš iššokt Vilniun keturioms dienoms).