Mane irgi ši tema užkabino, nuo pavasario pradėjau skaityti apie homeopatinį gydymą, su tiek vaikų jos labai daug reikia. O kas liečia pigumą, tai brangu susipirkti, pas mane dabar virš 50 vienvalenčių , dar heelo turiu, o ar pigu bus gydyti, bus matyti po šio sezono, pigiausia, kad jie visai nesirgtų
. Nes šiaip susirgimai nepigiai kainuodavo, kadangi gydėmis anksčiau kaip prospan, sinupret, tonsilgon ir kitokie natūralūs vaistukai, nesam gavę jokių kompensuojamų vaistukų, antibiotikų, tai tas sveikimas toks lėtesnis būdavo. O su homeopatiniais atrodo sutrumpėjo sirgimo laikas, sirgimas žymiai lengvesnis atrodo, tik bėda va, kad reikia daug skaityti, kad žinoti
, nes ant šių vaistukų nieks nerašo, šie nuo kosulio, šie nuo slogos... Tai nuo pavasario mano vaikai du kart ibufeno yra gavę kai jau temperatūros rodės nesuvaldžiau, pirmą kartą kai perkopė 39, jau buvo baisu, nors vaikas buvo linksmas ir žvalus, paprasčiausiai nepasitikėjau savimi, nes įkalta buvo, kad nuo 38 mušti jau reiktų, antrą kartą, jau kai buvo netoli 40 ir kojų blauzdos vėsios buvo, kas rodė, kad dar temperatūra kils, nors vaikas visai gerai jautėsi, tikrai negulėjo leisgyvis, bet jau nedrąsu buvo kelti, numušus, ji tada nesugrįžo, per nepilną parą ir pasveiko.
Dar labai padeda vaikams dantukus auginat, šiaip buitinėse traumose.
"Prisimink, vaikeli,meilė užpildo širdį ir patenkina visus troškimus bei poreikius, o baimė atveria mumyse tuštumą ir verčia nuolat norėti daugiau" Dr. Susan Gregg