Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilytte @ 2009 10 19, 07:25)
Eima, o jūsų firminis kompeksas toks įdomus. Jis kam skirtas, atsikosėjimui?

Tas su Aralia? Jis mums super kai reik skystint gleives (daryt šlapesnį kosulį). Čia dukros gydytoja dar prieš pora metų pasiūlė, tai labai tiko.

Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2009 10 19, 07:52)
nes tada buvo tokie priepoliniai kosuliai tik uzmiega ir prasideda siaubas  verysad.gif

Anksčiau jau rašiau, kad nuo tokių priepuolinių kosulių mano Mildai padėjo chamomilla, duodavau jai priepuolių metu, pavasarį po sirgimo, ją gal apie mėnesį kamavo tokie naktiniai užsikosijimai, ko tada tik neprisigalvojau doh.gif Eima sakė, kad jai nesuveikė, bet Mildai būdavo tik atsigulus ir ji neprabusdavo, dar skaičiau, kad jei naktį būna tokie dusuliai, bet vaikas sėdasi ir praeina, o ryte atsikėlęs šlapiai išsikosti, tai pulsatila tinka, gal kam pravers ši info smile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos už pateikiamą info aciuks.gif
book.gif ir pradedu kaupti savo vaistinėlę pagal jūsų aprašymus.
Nelabai man prie širdies cheminiai vaistai, jau geriau homeopatija. Ir sveikiau, ir saugiau, ir pigiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 19, 15:09)
Ačiū, merginos už pateikiamą info aciuks.gif 
book.gif  ir pradedu kaupti savo vaistinėlę pagal jūsų aprašymus.
Nelabai man prie širdies cheminiai vaistai, jau geriau homeopatija. Ir sveikiau, ir saugiau, ir pigiau.  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif jau ir mano MB itikejo, man paciai tai azartas toks uzejes, kaip samane tuos zirniukus tik delioju, ir svarbiausia, koks dziaugsmas kai prigauni liga..... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baibokiukas @ 2009 10 19, 13:50)
Anksčiau jau rašiau, kad nuo tokių priepuolinių kosulių mano Mildai padėjo chamomilla, duodavau jai priepuolių metu, pavasarį po sirgimo, ją gal apie mėnesį kamavo tokie naktiniai užsikosijimai, ko tada tik neprisigalvojau  doh.gif  Eima sakė, kad jai nesuveikė,  bet Mildai būdavo tik atsigulus ir ji neprabusdavo, dar skaičiau, kad jei naktį būna tokie dusuliai, bet vaikas sėdasi ir praeina, o ryte atsikėlęs šlapiai išsikosti, tai pulsatila tinka, gal kam pravers ši info  smile.gif

aciu uz informacija, uzsirasysiu mirksiukas.gif

gal ka vartojat imunitetui stiprinti? mes vis sergam jei ne viena tai kita doh.gif
Atsakyti
Mane irgi ši tema užkabino, nuo pavasario pradėjau skaityti apie homeopatinį gydymą, su tiek vaikų jos labai daug reikia. O kas liečia pigumą, tai brangu susipirkti, pas mane dabar virš 50 vienvalenčių , dar heelo turiu, o ar pigu bus gydyti, bus matyti po šio sezono, pigiausia, kad jie visai nesirgtų smile.gif . Nes šiaip susirgimai nepigiai kainuodavo, kadangi gydėmis anksčiau kaip prospan, sinupret, tonsilgon ir kitokie natūralūs vaistukai, nesam gavę jokių kompensuojamų vaistukų, antibiotikų, tai tas sveikimas toks lėtesnis būdavo. O su homeopatiniais atrodo sutrumpėjo sirgimo laikas, sirgimas žymiai lengvesnis atrodo, tik bėda va, kad reikia daug skaityti, kad žinoti biggrin.gif , nes ant šių vaistukų nieks nerašo, šie nuo kosulio, šie nuo slogos... Tai nuo pavasario mano vaikai du kart ibufeno yra gavę kai jau temperatūros rodės nesuvaldžiau, pirmą kartą kai perkopė 39, jau buvo baisu, nors vaikas buvo linksmas ir žvalus, paprasčiausiai nepasitikėjau savimi, nes įkalta buvo, kad nuo 38 mušti jau reiktų, antrą kartą, jau kai buvo netoli 40 ir kojų blauzdos vėsios buvo, kas rodė, kad dar temperatūra kils, nors vaikas visai gerai jautėsi, tikrai negulėjo leisgyvis, bet jau nedrąsu buvo kelti, numušus, ji tada nesugrįžo, per nepilną parą ir pasveiko.
Dar labai padeda vaikams dantukus auginat, šiaip buitinėse traumose.
Atsakyti
QUOTE(baibokiukas @ 2009 10 19, 14:44)
Dar labai padeda vaikams dantukus auginat, šiaip buitinėse traumose.

ka vartojat augant dantukams nes panasu kad maniskiui vel pareina vienas o dar iltiniai eilej prie dygimo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2009 10 19, 15:54)
ka vartojat augant dantukams nes panasu kad maniskiui vel pareina vienas o dar iltiniai eilej prie dygimo  biggrin.gif  doh.gif

Mes vartojam chamomilla, pusatila ( apie šituos daug kalbėta čia), dar magnesia phosphorica, esant dideliam seilėtekiui duodu natrium muriaticum 6, naktį dažniau prisireikia jau kitokių aconitum, belladonna, coffea. Pagrinde šituos vartojam dantukų skausmui, dar duodu calcarea carbonica/phosphorica, palengvinti dygimui bendrai, rachito profilaktikai. Jau kai naktį labai skauda Mildai, tai kokteiliuką darau aconitum, chamomilla ir cofea.

Rokui dar būna naktimis vadinami augimo skausmai, labai skauda kojytes, aš pati iš savo vaikystės atsimenu tuos skausmus, anksčiau duodavau ibufeno, dabar chamomilla ir belladonna kartu duodu du kartus kokių 10 min tarpu ir ramuma( čia jau kai užeina skausmas), o taip klykdavo, kol ibufenas suveikdavo, dar arnikos tepaliuku kojytes patepu, turbūt nevisiems vaikiukams tie skausmai yra, bet kam būna irgi padėti galima smile.gif
Atsakyti
Dantų dygimui - profilaktiškai Calcium complex (taip pat ir vėliau, kad būtų stipresni dantys - tiek emalis, tiek pats dantis).
Nuskausminimui, matau, yra žinančių daugiau. ax.gif

Baibokiuk, tiems augimo skausmams nebandėt Magnesium Phosphoricum??? Savo didesniajam daviau kaip profilaktinį (6C, kursais po porą sav., su pertraukom). Po kurio laiko nebesikartodavo (šitas yra iš biocheminių druskų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 19 spalio 2009 - 17:13
QUOTE(baibokiukas @ 2009 10 19, 16:22)
Rokui dar būna naktimis vadinami augimo skausmai, labai skauda kojytes, aš pati iš savo vaikystės atsimenu tuos skausmus, anksčiau duodavau ibufeno, dabar chamomilla ir belladonna kartu duodu du kartus kokių 10 min tarpu ir ramuma( čia jau kai užeina skausmas), o taip klykdavo, kol ibufenas suveikdavo, dar arnikos tepaliuku kojytes patepu, turbūt nevisiems vaikiukams tie skausmai yra, bet kam būna irgi padėti galima smile.gif

vyresnioji skundžiasi laiks nuo laiko. aš tik paglostau ir niekuom nepadedu unsure.gif
Atsakyti
Obuoliausia, daviau ir duodu kartais, iš tiesų skausmai suretėję, o kiek laiko tu davei? O kalcio komplekso tai reiks užsisakyti, o tai tų žirniukų maišyti ir pabosta, tikrai kaip koks šamanas būri, būri. Bet koks vidinis džiaugsmas, kai pavyksta tinkamą parinkti ir greitai praeina bėda.
Dar pati išbandžius, kad apsiplikius, greit padeda cantharis, taip pat gerai veikė ir vyrui, nedidelis buvo nusiplikymas, bet po dozės pamiršo, o Rokas nusiplikė, verkė , aš jam belladonna girdau, po to galvon mintis, kad turi btūi kažkas kito dar( tada dar nežinojau, kad cantharis), bėgt skaityti, tik sudaviau, akimirka ir ramu, nors po belladonnos verkė, skaudėjo .
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2009 10 19, 18:32)
vyresnioji skundžiasi laiks nuo laiko. aš tik paglostau ir niekuom nepadedu unsure.gif

Aš nežinau, gal pas mano vaikus skausmo slenkstis žemas, nes ir dantys labai skausmingai jiems dygsta( Kostui žymiai lengviau jau), o kai kojytes skauda, tai prabunda rėkdamas, nuraminti ir paglostyti tikrai nepadėdavo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baibokiukas: 19 spalio 2009 - 17:47
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 10 18, 21:33)
Turiu tokią "talmudą" Sinelnikovo, gale yra lentelė, kur nurodyta, jeigu kuriuos negalima vartoti kartu (nors nėra dažnas variantas).

o nebūtų galima kaip nors nuskanuot ir į temą patalpint ar el. paštu atsiųst rolleyes.gif
Atsakyti