Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(Lorute @ 2009 10 15, 12:15)
Sveikos mergaites. Simtas meteliu cia nesilankiau smile.gif Labai jau aktyvi vasarele buvo biggrin.gif
Nauju ziedu pasigirti neturiu nes visos orches dabar kaip pamisusios ziedstiebius auginasi biggrin.gif O nauju pirkti sazine neleidzia biggrin.gif
Pastebejau, kad per vasara budamos lauke labai atsigavo ir isgrazejo visos orches, dabar laukiam nauju ziedu wink.gif

Mikuotuke, butinai kuria diena i medziokle issiruosim wink.gif

Loture, atsiradai! bigsmile.gif valiooo friends.gif clap.gif
QUOTE(pabirze @ 2009 10 15, 13:05)
pati tuo užsiimt nenori? man tai patiko, tik kad laiko tam neturiu verysad.gif

Aš ką tik iš molo maximos, atvaryti 2 ar 3 šviežių orchyčių stelažai, neklauskit kokių - didelė įvairovė viena karvyųtę mačiau, kitą vos palikau( sunku nupasakot kokią, lyg vaškinė man ji gelsva su tamsiai bordo - čia kaip kas kas spalvas suvokia lotuliukas.gif ) , po 25 litus, ir pasirinkimas daug didesnis nei draugystės bazėj. 4u.gif

o galas doh.gif šiandien lyg tyčia laiko turiu ph34r.gif ne ne, reik sėdėt namie schmoll.gif nes kokias 5 parsitempčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 15, 12:16)
Ne, nu taip butinai turi but  doh.gif Vyras su masina darbe iki ryt ryto, nuvaziuot ner kaip  doh.gif
O taaaaaaip karvyyyyytes noriu. Ypac tos gelsvos  blush2.gif

O gal kuri galetu paimt man?  blush2.gif  doh.gif

kurios cia taip nori? parodyk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 15, 13:16)
Ne, nu taip butinai turi but  doh.gif Vyras su masina darbe iki ryt ryto, nuvaziuot ner kaip  doh.gif
O taaaaaaip karvyyyyytes noriu. Ypac tos gelsvos  blush2.gif

O gal kuri galetu paimt man?  blush2.gif  doh.gif

ta gelsva- gelsvumo turi labai nedaug
ir neturiu jokio pavyzdžio kaip parodyt, jos žiedai smulkesni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 15 spalio 2009 - 12:22
QUOTE(saidutea @ 2009 10 15, 12:21)
kurios cia taip nori? parodyk bigsmile.gif

Karvytes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 10 15, 12:21)
ta gelsva- gelsvumo turi labai nedaug
ir neturiu jokio pavyzdžio kaip parodyt, jos žiedai smulkesni 4u.gif

Stai cia keletas wink.gif

Jei baltoji karvyte stambiais ziedais - tai gal jos labiau noreciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudzijama: 15 spalio 2009 - 12:26
QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 15, 13:25)
Karvytes  mirksiukas.gif
Papildyta:

Stai cia keletas wink.gif

Jei baltoji karvyte stambiais ziedais - tai gal jos labiau noreciau  blush2.gif

tam tavo kataloge ta geltona yra, bet kokia - tiksliai nepasakysiu, buvo supakuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 15, 12:38)
tam tavo kataloge ta geltona yra, bet kokia - tiksliai nepasakysiu, buvo supakuota 4u.gif

Et doh.gif
Atsakyti
gėda, neprisimenu, bet....
gal kuri bandėte tuščiame akvariume auginti orchytes? ax.gif

man blogos mintys sukasi, labai noriu miniatiūrinių daug orchyčių, bet kai kurioms reikia 80-90% drėgmės unsure.gif
ir pagalvojau, kad išmetus dalį baldų nuo stalo nukraučiau savo falenopsius, o štai ant stalo pastatyčiau akvariumuką su orchytėmis, tokį savadarbį a la orchidariumą padaryčiau bigsmile.gif kambarys tam palankus, šviesos net žiemą gan daug ax.gif varge, varge.....
...tas jausmas pilve neduoda ramybės.... (liga, kitaip nepavadinsi) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 15, 14:37)
gėda, neprisimenu, bet....
gal kuri bandėte tuščiame akvariume auginti orchytes?  ax.gif

man blogos mintys sukasi, labai noriu miniatiūrinių daug orchyčių, bet kai kurioms reikia 80-90% drėgmės  unsure.gif
ir pagalvojau, kad išmetus dalį baldų nuo stalo nukraučiau savo falenopsius, o štai ant stalo pastatyčiau akvariumuką su orchytėmis, tokį savadarbį a la orchidariumą padaryčiau  bigsmile.gif  kambarys tam palankus, šviesos net žiemą gan daug  ax.gif  varge, varge.....
...tas jausmas pilve neduoda ramybės.... (liga, kitaip nepavadinsi)  verysad.gif

vaizdelis butu super wub.gif manau verta bandyti...
o as va bandysiu dekupaza ant vazonu,drauge zadejo pamokyt wub.gif ..bet as nezgrabaila biski..itariu nelabai kas man gausis...
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 15, 11:45)
kadangi pirkau daugiau nei 3-nuolaida padare,po 15 litu isejo

O šių vazonų nėra pirkti parduotuvėse?Reikia tik užsakyti parsiuntimui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 15, 13:01)
aš mat norėjau kaip ir Tina, kad visur vienodai, estetiškai atrodytų  doh.gif 
nieko nesigavo  schmoll.gif

o į vazą, kurią gavau su evutėsxt parūpinta vandute, savo mažuliukę macodes petolą įdėjau  bigsmile.gif  koookia ji ten patenkinta  wub.gif
Papildyta:
evutext,  kaip tau ŠITA ORCHIDĖJA? Galeandra baueri  rolleyes.gif  pagalvojau, šiek tiek į kriauklinę encikliją panaši, tai gal patiks  ax.gif  erzinu, nes nėra dabar pardavime, o šiaip pas skm galima rasti  ax.gif

ooo, grazi smile.gifsmile.gifsmile.gif et...
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 10 14, 22:41)
O as siandien taip pat pagaliau nusipirkau Orchideju zurnaliuka smile.gif jau kaip patiko man tie doritaenopsiai  bigsmile.gif tiesa iena lygiai toki pat turiu(pagal ziedo forma, spalvas), tik kazin ar ten doritaenopsis  g.gif

Perverčiau visą žurnaliuką smile.gif Kadangi domiuosi tik Phalaenopsiais ir Dendrobais, tai daugiau info gaunu čia, forume, nei tam žurnale. Padovanojau žurnalą mamai biggrin.gif Va jai tikrai reik, nes tuoj nupūdys Dendriuką unsure.gif

QUOTE(jalka @ 2009 10 15, 11:36)
na as biskuti apsisoviau su vazonais... pirkau daugeli 15 cm skersmens..nes persodintos mano orchytes i tokius...o va atsiunte vazonus-ziuriu apacioj vazono susiaurejimas doh.gif  netelpa visas vazonas..
http://s60.radikal.r...e1d0fad67c7.jpg

bet tuo aukstu siaurciu kur oncidiuma idejau esu super patenkinta wub.gif

Gražumas koks! bigsmile.gif

QUOTE(mikuotuke)
...tas jausmas pilve neduoda ramybės.... (liga, kitaip nepavadinsi)

Pas mane tas pats, kai pagalvoju apie žalią Dendrobium doh.gif Atrodo mestum darbą ir lėktum, kad tik gautum! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 15, 15:31)
Pas mane tas pats, kai pagalvoju apie žalią Dendrobium  doh.gif  Atrodo mestum darbą ir lėktum, kad tik gautum!  lotuliukas.gif [/color]

O cia jau manija ! biggrin.gif
Atsakyti