Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(Šilingė @ 2009 10 15, 10:52)
Naujute, neignoruojam  schmoll.gif  Bet baisi gėda užmušk nebeatsirenku su oncidiumų auginukais ir žiedstiebiais  blush2.gif Luktelk šiek tiek, tuoj turėtų skirtumas pasimatyti - žiedstiebis auga panašesnis į storą siūlą, daugmaž tolygaus storio, auginuko pagrindas būna platesnis. O dėl augimo vietos - bijau suklaidinti dabar...

aciu drinks_cheers.gif
jau buvau apsidziaugus anksciau kad bus ziedstiebis, bet pasirodo ten auginukas naujas buvo, jau nemazas dabar, tai naujas "pypsas" dar neisaiskintas NSO man, uzlindes uz lapo, nelabai ir matosi kolkas, laukiam tada biggrin.gif
Atsakyti
jolla42, aha, prasiausim bigsmile.gif nusiaubsim bazes ir laimingos gyvensim, gyvos vien gėlėmis biggrin.gif (nes kišenėje vėjai ūbaus) biggrin.gif
jalka gražu, jau seniai žvalgausi į dekupažuotus vazonus rolleyes.gif drinks_cheers.gif
naujute, aš neatsakau į tavo klaustuką, nes pati laukiu atsakymo - pas mane iš miltoniumo kažkas pažasty auga, bet ne žiedas turbūt biggrin.gif tai nežinau blush2.gif
Oli_vija, gerai, kad Vilniuje ta bazė, nes man orchidligės paūmėjimas rudenį doh.gif (o dar tie vabzdžiaėdžiai... wub.gif namie trys apsiriję stovi, o noriu dar blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 10 15, 10:52)

Jalka, dekupažas ant vazono?  bigsmile.gif

taip dekupazas...3 nusipirkau wub.gif na kol visom orchytem nupirksiu-teks luktert..
***** reik darbo papildomo ieskot matyt,bankrotas su orchem,su vazonais... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 15, 11:26)
taip dekupazas...3 nusipirkau wub.gif  na kol visom orchytem nupirksiu-teks luktert..
***** reik darbo papildomo ieskot matyt,bankrotas su orchem,su vazonais... doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai va, ir aš tą patį sakau, iįsileidi šimtus ant vazonų, o orchytės ima ir per pusmetį juos išauga! doh.gif todėl pykstu, kad šaknų vasarą kaip pamišusios prisiaugino verysad.gif bet taip, kad vazonėliai, rodos, tuoj sprogs, per apačią galingos išlindusios.... doh.gif
ir dabar vėl, kad nori, pirk didelius keraminius vazonėlius.... schmoll.gif
bankrotas....
man dar tie epidendrai sukasi galvoje ir celoginos blush2.gif gerai, kad tikrai dabar negaliu orchėms skirti pinigų (eisu šiandien kirpyklon pagaliau), o internetinė sąskaita tuščia ir dar į minusą įlindusi biggrin.gif
kitaip iškart užsisakyčiau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
na as biskuti apsisoviau su vazonais... pirkau daugeli 15 cm skersmens..nes persodintos mano orchytes i tokius...o va atsiunte vazonus-ziuriu apacioj vazono susiaurejimas doh.gif netelpa visas vazonas..
user posted image

bet tuo aukstu siaurciu kur oncidiuma idejau esu super patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 15, 11:32)
tai va, ir aš tą patį sakau, iįsileidi šimtus ant vazonų, o orchytės ima ir per pusmetį juos išauga! 

o as vazonu poreiki sprendziu kitaip, turejau vaza didele, tai sukisau net 3 orches, paskui turiu dar pintu tokiu krepseliu irgi 3 tilpo, tai ir grazu ir nebrangu gaunasi biggrin.gif ir vazonu nereikia kiekvienai pirkti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jalka @ 2009 10 15, 11:36)
na as biskuti apsisoviau su vazonais... pirkau daugeli 15 cm skersmens..nes persodintos mano orchytes i tokius...o va atsiunte vazonus-ziuriu apacioj vazono susiaurejimas doh.gif  netelpa visas vazonas..

labai grazuciai wub.gif kokia kaina jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 15, 11:38)
o as vazonu poreiki sprendziu kitaip, turejau vaza didele, tai sukisau net 3 orches, paskui turiu dar pintu tokiu krepseliu irgi 3 tilpo, tai ir grazu ir nebrangu gaunasi  biggrin.gif ir vazonu nereikia kiekvienai pirkti  thumbup.gif
Papildyta:

labai grazuciai  wub.gif kokia kaina jei nepaslaptis?

kadangi pirkau daugiau nei 3-nuolaida padare,po 15 litu isejo
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 15, 11:38)
o as vazonu poreiki sprendziu kitaip, turejau vaza didele, tai sukisau net 3 orches, paskui turiu dar pintu tokiu krepseliu irgi 3 tilpo, tai ir grazu ir nebrangu gaunasi  biggrin.gif ir vazonu nereikia kiekvienai pirkti  thumbup.gif

aš mat norėjau kaip ir Tina, kad visur vienodai, estetiškai atrodytų doh.gif
nieko nesigavo schmoll.gif

o į vazą, kurią gavau su evutėsxt parūpinta vandute, savo mažuliukę macodes petolą įdėjau bigsmile.gif koookia ji ten patenkinta wub.gif
Papildyta:
evutext, kaip tau ŠITA ORCHIDĖJA? Galeandra baueri rolleyes.gif pagalvojau, šiek tiek į kriauklinę encikliją panaši, tai gal patiks ax.gif erzinu, nes nėra dabar pardavime, o šiaip pas skm galima rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 14, 22:07)
Laelia catlleya  wub.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(jalka @ 2009 10 15, 09:40)
sveikos..nauju graziu ziedeliu dar neturiu,tik vazoneliu pasigirsiu blush2.gif

user posted image

labai dailus vazonelis wub.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 15, 10:06)
doh.gif  (o dar tie vabzdžiaėdžiai...  wub.gif  namie trys apsiriję stovi, o noriu dar  blush2.gif  )

kas cia per gelytes? vabzdzius eda? biggrin.gif idomu idomu cool.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Simtas meteliu cia nesilankiau smile.gif Labai jau aktyvi vasarele buvo biggrin.gif
Nauju ziedu pasigirti neturiu nes visos orches dabar kaip pamisusios ziedstiebius auginasi biggrin.gif O nauju pirkti sazine neleidzia biggrin.gif
Pastebejau, kad per vasara budamos lauke labai atsigavo ir isgrazejo visos orches, dabar laukiam nauju ziedu wink.gif

Mikuotuke, butinai kuria diena i medziokle issiruosim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 15, 11:45)
kadangi pirkau daugiau nei 3-nuolaida padare,po 15 litu isejo

pati tuo užsiimt nenori? man tai patiko, tik kad laiko tam neturiu verysad.gif

Aš ką tik iš molo maximos, atvaryti 2 ar 3 šviežių orchyčių stelažai, neklauskit kokių - didelė įvairovė viena karvyųtę mačiau, kitą vos palikau( sunku nupasakot kokią, lyg vaškinė man ji gelsva su tamsiai bordo - čia kaip kas kas spalvas suvokia lotuliukas.gif ) , po 25 litus, ir pasirinkimas daug didesnis nei draugystės bazėj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 15, 12:05)
viena karvytę mačiau, kitą vos palikau( sunku nupasakot kokią, lyg vaškinė man ji gelsva su tamsiai bordo - čia kaip kas kas spalvas suvokia lotuliukas.gif ) , po 25 litus

Ne, nu taip butinai turi but doh.gif Vyras su masina darbe iki ryt ryto, nuvaziuot ner kaip doh.gif
O taaaaaaip karvyyyyytes noriu. Ypac tos gelsvos blush2.gif

O gal kuri galetu paimt man? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudzijama: 15 spalio 2009 - 12:19