QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 14, 15:29)
jo, ziauriai grazu
QUOTE(pabirze @ 2009 10 14, 15:31)
laukia tas dendrobis visų - jei kaunietė- nėra problemų
aha kauniete, ir as jo laukiu
QUOTE(*Indraja @ 2009 10 14, 16:49)
Sveikos, merginos Seniai pas jus besilankiau.
O jau kiek nuotraukų pridėjusios savo gražuolių Net seilė tįsta.
Pasidžiaugsiu kartu su jumis: mano paslaptingas oncidiumas ką tik buvo identifikuotas - Twinkle "Red Fantasy" Tiesa, jis nužydėjo, o nufotografuoti nespėjau, bet žiedeliai atrodo štai taip:
Dabar gėliukas leidžia antrą žiedstiebį ir jau laukiu nesulaukiu žiedų, nes jų kvapas pasakiškas
O jau kiek nuotraukų pridėjusios savo gražuolių Net seilė tįsta.
Pasidžiaugsiu kartu su jumis: mano paslaptingas oncidiumas ką tik buvo identifikuotas - Twinkle "Red Fantasy" Tiesa, jis nužydėjo, o nufotografuoti nespėjau, bet žiedeliai atrodo štai taip:
Dabar gėliukas leidžia antrą žiedstiebį ir jau laukiu nesulaukiu žiedų, nes jų kvapas pasakiškas
eik tu sau, nukrisiu
QUOTE(shidochika @ 2009 10 14, 17:58)
Na as pasigirsiu kad savo orchems nupirkau naujus ramstelius,man turi buti grazu,paprasti pagaliai neestetiskai atrodo
graziai atrodo , liuks
QUOTE(_Dovi_ @ 2009 10 14, 19:33)
Sveikos, noreciau jusu paklausti, jau daugiau nei metai nezydi mano Cimbidis "NonnaGoldlock", kai gavau dovanu (pries metus) turejo graziausius didziausius ziedus, bet po poros savaiciu numete ir va jau metai kaip nebeprazydo, lapai grazus, bet kaip sulaukti tu pasakisku ziedu?? ar galit patarti
uzeik i prieziuros temele
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 10 14, 19:56)
Kaip noriu nulėkti pamedžioti, bet vis nėra laiko per darbelius Bet rodau jau pirmadienį pilnai išsiskleidusį grožį Lc. Edgar Vanbelle X C. Intermedia) X Blc. Magic Meadow (Green Genius)
o kokia cia rusis orchiu? nu labai labai