Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(jalka @ 2009 10 27, 14:49)
geras klausimas lotuliukas.gif  ieskau to,ko dar neturiu mirksiukas.gif  o neturiu oj kiek dar daug...tik 20 geliuku pas mane...

ir ką gero radai?
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 27, 14:58)
ir ką gero radai?

dar tik planuoju ryt vaziuot...jei lietus neisgasdins..
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 27, 15:01)
dar tik planuoju ryt vaziuot...jei lietus neisgasdins..

aš irgi ryt planuoju, jei kas nepasikeis
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 27, 16:11)
aš irgi ryt planuoju, jei kas nepasikeis

schmoll.gif nepasikeis...dabar aš nemiegosiu doh.gif ryt į darbą-pagailėk 4u.gif
Atsakyti
jei kas uzmatysit enciklija- praneskit,ka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 27, 15:14)
schmoll.gif nepasikeis...dabar aš nemiegosiu  doh.gif ryt į darbą-pagailėk  4u.gif

miegok, šitaip kas savaitę važiuoju - va čia tai tikra liga blush2.gif , kol kas nieko gero neradau
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 27, 16:23)
jei kas uzmatysit enciklija- praneskit,ka...  ax.gif

ir man...baltą blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 10 27, 16:25)
miegok, šitaip kas savaitę važiuoju - va čia tai tikra liga blush2.gif , kol kas nieko gero neradau

g.gif na gerai mirksiukas.gif lauksiu naujienų-gryšiu tik vakarop,darbe be interneto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 27, 13:41)
ar nenorėtumėt taip gyvent? 
user posted image
user posted image
user posted image
o čia kaip langus išnaudot
user posted image
user posted image
foto iš rusų forumo

QUOTE(pabirze @ 2009 10 27, 13:58)
Aš tai taip įsivaizduoju gyvenant Mikuotukę- netelpa man galvoj, kur ji tiek gėlių augina, gal kada įmes foto 4u.gif

QUOTE(evutext @ 2009 10 27, 14:04)
va vaaa..... as irgi apie tai jau anksciau buvau pagalvojus, KUR mikuotuke tiek augina. na ir daugiau pas mus yra gelininku, kur virs 50 vnt augina smile.gifsmile.gif papasakokit, kaip su vyrais susitariat smile.gif

AŠ NORĖČIAU! bigsmile.gif
Be abejo, tai turėtų atrodyti estetiškiau, bet būti panašu į oranžeriją ax.gif
Tai jau minėjau, kad buvau sugalvojusi sekcijos atsisakyti ir padaryti vien gėlių kambarį su minkštu kampu, bet aišku, išgirdau kategorišką ne biggrin.gif tai pradžiai bent tv nebereikalingas buvo išgabentas, kampas tuoj atlaisvės, o pas gerą pažįstamą užsisakiau metalinį stovą bent 10-čiai orchidėjų ax.gif
kadangi vienam kambary sėkmingai kabo oncidiumai ir cambrijos, tai kitam kambary norisi to paties, bet dar žiūrėsiu, kaip čia padaryti ax.gif
ale kokią apsigėliavusią mane įsivaizduojat doh.gif bet kad taip ir yra lotuliukas.gif

jalka, pabirže, aš galiu kartu važiuoti į aleksoto bazę? ax.gif apsidairyčiau ax.gif
paskui darban reiks grįžt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 27, 15:44)
AŠ NORĖČIAU! bigsmile.gif
Be abejo, tai turėtų atrodyti estetiškiau, bet būti panašu į oranžeriją  ax.gif 
Tai jau minėjau, kad buvau sugalvojusi sekcijos atsisakyti ir padaryti vien gėlių kambarį su minkštu kampu, bet aišku, išgirdau kategorišką ne  biggrin.gif  tai pradžiai bent tv nebereikalingas buvo išgabentas, kampas tuoj atlaisvės, o pas gerą pažįstamą užsisakiau metalinį stovą bent 10-čiai orchidėjų  ax.gif
kadangi vienam kambary sėkmingai kabo oncidiumai ir cambrijos, tai kitam kambary norisi to paties, bet dar žiūrėsiu, kaip čia padaryti  ax.gif
ale kokią apsigėliavusią mane įsivaizduojat  doh.gif  bet kad taip ir yra  lotuliukas.gif

jalka, pabirže, aš galiu kartu važiuoti į aleksoto bazę?  ax.gif  apsidairyčiau  ax.gif
paskui darban reiks grįžt  smile.gif

super mikuotuke...va cia tai ligonis tikras,progresuojantis...
ale kad tik neprisisnekeciau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
NAUJA TEMELĖ 4u.gif
Nepykit, šįkart nieko nekeičiau ir nieko naujo nedėjau verysad.gif pažadu kažkaip atnaujinti ateity temukę 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti