Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(saidutea @ 2009 10 14, 16:23)
sveikos 4u.gif

nu gi grazuole nu smile.gif

vau bigsmile.gif  cia tai groziai, o jei dar ir kvepia wub.gif

as ir to dendrobiumo noriu kaip Ambrozija wub.gif

laukia tas dendrobis visų - jei kaunietė- nėra problemų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Seniai pas jus besilankiau.
O jau kiek nuotraukų pridėjusios savo gražuolių wub.gif Net seilė tįsta.

Pasidžiaugsiu kartu su jumis: mano paslaptingas oncidiumas ką tik buvo identifikuotas - Twinkle "Red Fantasy" biggrin.gif Tiesa, jis nužydėjo, o nufotografuoti nespėjau, bet žiedeliai atrodo štai taip:
user posted image

Dabar gėliukas leidžia antrą žiedstiebį ir jau laukiu nesulaukiu žiedų, nes jų kvapas pasakiškas wub.gif
Atsakyti
Kas cia dabar unsure.gif baltom raidem baltam lape puse psl. priraset biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 10 14, 15:24)
aga, gerai būtų  lotuliukas.gif , bet tikrai paskambins, tuo net neabejoju  ax.gif
Kviečiau savininkę į tėmelę, pasirodo, ji taip pat priklauso mūsų SM  mažai valstybei, net žinau kurioje tėmelėje lankosi  gossip.gif

Isduokit paslapti apie kokios parduotuves savininke kalbat?
Atsakyti
Na as pasigirsiu kad savo orchems nupirkau naujus ramstelius,man turi buti grazu,paprasti pagaliai neestetiskai atrodo ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
pioneer.gif taigi:
macodes petola-42lt.
falikai balti didžiažiedžiai-19lt.
ludisijos-18lt.
raibuolės išdabintos stiklinėj vazoj-119lt.
cimbai-nedidelis į ružavą-80lt.,geltonas-125lt.
vanilė-45lt.
raibuolės geltonos,baltu krašteliu,yra taškuotų wub.gif ir tamsios rudai-alyvinės,visos sveikos su naujais auginiais (king arthur)- 42lt.
geltoni oncidiumai-28lt.
doritoenopsis-43lt.
raudoni odontoglosum mišrūnai (''kambrijos'')-2 žiedstiebiai-43 lt.

Visom gėlėm 35 proc.nuolaida visą spalio mėn. thumbup.gif griebkit 4u.gif

nukainuotose-ten už ''fontanėlio'' :-vandos vazoj-70t. falikai balti-5lt. pirko 5 vnt viena,bet dar liko......yra nukainuotas tas stovas gražus kur su trim vienodais falikais stiklinėse vazose-nuo 159-iki 40 lt. dar žydi-alyviniai nedideli žiedai...
Maksimoj nieko tokio schmoll.gif po 5 lt. tiesa yra-bet baltų....

Aš surizikavau gėlinukėj perlaistytą katlėją nusipirkt-5 lt.,bet šaknys papuvę,vienas naujas auginys ''sugedęs''-nupjoviau....iš pažiūros nieko,tik tos šaknys.....,bet gal gyvens? sakė dideli geltoni žiedai-raudonu viduriuku....kaip būtų smagu rolleyes.gif

tai tiek iš mano revizijos-smalsesnės užsukit į žalgirio maksimos gėlinukę-priešais kasas-po 10 lt smulkiais žiedukais falikai-žalsvai gelsvi (prietemoj sunku atrinkt doh.gif )taškuoti,gražūs...ir cimbas 35 lt yra...ir nukainuotų....
išpliurpiau viską.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 10 14, 17:49)
Sveikos, merginos  4u.gif  Seniai pas jus besilankiau.
O jau kiek nuotraukų pridėjusios savo gražuolių  wub.gif Net seilė tįsta.

Pasidžiaugsiu kartu su jumis: mano paslaptingas oncidiumas ką tik buvo identifikuotas - Twinkle "Red Fantasy" biggrin.gif Tiesa, jis nužydėjo, o nufotografuoti nespėjau, bet žiedeliai atrodo štai taip:
user posted image

Dabar gėliukas leidžia antrą žiedstiebį ir jau laukiu nesulaukiu žiedų, nes jų kvapas pasakiškas  wub.gif

numirsiu swoon.gif aš du twinkle oncidiumus pas skm esu užsisakius doh.gif vieną baltą fragrant fantasy, o kitą kažkokį pink.... net pati pamiršusi esu unsure.gif

baltai tau pavydžiu wub.gif mmm....

Jolla42, kaip visada, išsamiai ir aiškiai biggrin.gif ot faina drinks_cheers.gif
kada susitiksim ax.gif visai smagu būtų per bazes prasiaust biggrin.gif kažkaip tas komandinis siautimas smagesnis ax.gif blush2.gif ph34r.gif
Atsakyti
jolla, atmintis pavydetina mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau jusu paklausti, jau daugiau nei metai nezydi mano Cimbidis "NonnaGoldlock", kai gavau dovanu (pries metus) turejo graziausius didziausius ziedus, bet po poros savaiciu numete ir va jau metai kaip nebeprazydo, lapai grazus, bet kaip sulaukti tu pasakisku ziedu?? ar galit patarti ax.gif
Atsakyti
Kaip noriu nulėkti pamedžioti, bet vis nėra laiko per darbelius verysad.gif Bet rodau jau pirmadienį pilnai išsiskleidusį grožį lotuliukas.gif Lc. Edgar Vanbelle X C. Intermedia) X Blc. Magic Meadow (Green Genius)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
macodes petola-42lt.
falikai balti didžiažiedžiai-19lt.
ludisijos-18lt.
raibuolės išdabintos stiklinėj vazoj-119lt.
cimbai-nedidelis į ružavą-80lt.,geltonas-125lt.
vanilė-45lt.
raibuolės geltonos,baltu krašteliu,yra taškuotų wub.gif ir tamsios rudai-alyvinės,visos sveikos su naujais auginiais (king arthur)- 42lt.
geltoni oncidiumai-28lt.
doritoenopsis-43lt.
raudoni odontoglosum mišrūnai (''kambrijos'')-2 žiedstiebiai-43 lt.

Visom gėlėm 35 proc.nuolaida visą spalio mėn. thumbup.gif griebkit 4u.gif

nukainuotose-ten už ''fontanėlio'' :-vandos vazoj-70t. falikai balti-5lt. pirko 5 vnt viena,bet dar liko......yra nukainuotas tas stovas gražus kur su trim vienodais falikais stiklinėse vazose-nuo 159-iki 40 lt. dar žydi-alyviniai nedideli žiedai...
Maksimoj nieko tokio schmoll.gif po 5 lt. tiesa yra-bet baltų....

jolla42 O kurioje cia parduotuveje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotri_: 14 spalio 2009 - 20:13
jolla42 O kurioje cia parduotuveje?

Manau Ermitaže, nes ne per seniausiai ir pati ten lankiausi, seilę varvinau lotuliukas.gif
Atsakyti
O as siandien taip pat pagaliau nusipirkau Orchideju zurnaliuka smile.gif jau kaip patiko man tie doritaenopsiai bigsmile.gif tiesa iena lygiai toki pat turiu(pagal ziedo forma, spalvas), tik kazin ar ten doritaenopsis g.gif
Atsakyti