Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(evutext @ 2009 10 27, 13:46)
pabirze, diedas is namu ismestu biggrin.gif

tada teks keist "diedą" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 27, 13:53)
tada teks keist "diedą"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jaučiu man gresia tai lotuliukas.gif , ne dėl gėlių kiekio , aišku, bet dėl nesusikalbėjimo.
Aš tai taip įsivaizduoju gyvenant Mikuotukę- netelpa man galvoj, kur ji tiek gėlių augina, gal kada įmes foto 4u.gif

Jolla42, visą naktį nemiegojau, apie vieną tik ir tegalvojau - kad tik tavęs TB neišvežtų metinių proga vietoj Kauno į Paryžių - tokio šoko neatlaikyčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 27 spalio 2009 - 13:27
QUOTE(pabirze @ 2009 10 27, 14:58)
jaučiu man gresia tai lotuliukas.gif , ne dėl gėlių kiekio , aišku, bet dėl nesusikalbėjimo.
Aš tai taip įsivaizduoju gyvenant Mikuotukę- netelpa man galvoj, kur ji tiek gėlių augina, gal kada įmes foto 4u.gif

va vaaa..... as irgi apie tai jau anksciau buvau pagalvojus, KUR mikuotuke tiek augina. na ir daugiau pas mus yra gelininku, kur virs 50 vnt augina smile.gifsmile.gif papasakokit, kaip su vyrais susitariat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 27, 13:04)
va vaaa..... as irgi apie tai jau anksciau buvau pagalvojus, KUR mikuotuke tiek augina. na ir daugiau pas mus yra gelininku, kur virs 50 vnt augina smile.gifsmile.gif papasakokit, kaip su vyrais susitariat smile.gif

Svarbu kad kiekvienas augalas turetu savo vieta, o ne kaip foto ant palanges prikrauta desimtimis, visas langas apkabinetas, kaip tada zmogui gyventi tokioje patalpoje, aisku jei tai tik augalams skirta patalpa tai kitas reikalas, na bet jei tai gyvenama patalpa, neisivaizduoju savo gyvenimo ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 27, 14:41)
ar nenorėtumėt taip gyvent? 

schmoll.gif aš tai nea.... blush2.gif

topsecret.gif man kristianos savininko oranžerija labiau patinka... ax.gif lotuliukas.gif

nusikopint jaučiu reikia ir padaryt portretines foto- ir vis vyreliui parodyt,kaip atrodytų namai,jei tikra ligonė būčiau rolleyes.gif lotuliukas.gif io kaip dar man toli iki tokių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 27, 14:12)
schmoll.gif aš tai nea....  blush2.gif
topsecret.gif man kristianos savininko oranžerija labiau patinka... ax.gif  lotuliukas.gif

nusikopint jaučiu reikia ir padaryt portretines foto- ir vis vyreliui parodyt,kaip atrodytų namai,jei tikra ligonė būčiau  rolleyes.gif  lotuliukas.gif io kaip dar man toli iki tokių  blink.gif

apie Gudelį kalbi? kur radai foto? įdomu būtų pamatyt
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 27, 14:58)

Jolla42, visą naktį nemiegojau, apie vieną tik ir tegalvojau - kad tik tavęs TB neišvežtų metinių proga vietoj Kauno į Paryžių - tokio šoko neatylaikyčiau

aš irgi 5 atsiguliau doh.gif ,bet ne dėl to.... ax.gif
blink.gif manau miegok ramiai-dar ne ''jubiliejus''-tik šiaip ''naudingai'' laiką praleist važiuosim...pasikultūrinti skant ax.gif aš ''pas mergas'' lotuliukas.gif ir į bazes,jis su kinderiais pasivaikščiot blush2.gif šiaip,tai net nešvenčiam-tik aš ta proga pasinaudoju blush2.gif rolleyes.gif

axara-visiškai pritariu,kad kiekvienas daiktas turi turėti sao vietą thumbup.gif
blush2.gif aš truputį pedantiška,tai vien tvarkos atžvilgiu trukdytų doh.gif

Olivija-bandžiau pasiūlytą variantą,bet schmoll.gif ...gryžo ir dar su gėle.... blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 10 27, 15:21)
apie Gudelį kalbi? kur radai foto? įdomu būtų pamatyt

aga.. rodė reportažą iš jų namų ir artimas giminaitis pasakojo-gyvai matė....

Atsakyti
hmmmm.. o jus perkat geles galvojant, kad man tokios mazdaug reikia i toki kampa prie to staliuko, ar kad grazi, o po to galvojat kur det?smile.gif

as tai antras variantas....
Atsakyti
as irgi antras variantas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 27, 14:36)
hmmmm.. o jus perkat geles galvojant, kad man tokios mazdaug reikia i toki kampa prie to staliuko, ar kad grazi, o po to galvojat kur det?smile.gif

į namus - antras variantas, o aplinkai - pirmas
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 27, 13:36)

antras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 10 27, 13:10)

o ko ieskai, jalka? smile.gif

geras klausimas lotuliukas.gif ieskau to,ko dar neturiu mirksiukas.gif o neturiu oj kiek dar daug...tik 20 geliuku pas mane...
Atsakyti