jolla, tas zyduolis tai baltas su violetiniu viduriuku is Olivijos pirmasis mano bigibum, bet pradejo man patikti
smagumelis, suaktyvejo musu augintines, tai bus nuotrauku nauju ir aikciojimu
pritariu mikuotukei, kad ziedstiebiu skaicius ir ziedu kiekis ant ju priklauso didziaja dalimi nuo genu
QUOTE(axara @ 2009 10 27, 10:26)
Jei jau zydejo, tai reiskia augalas yra pakankamai subrendes,kad zydetu, o jei dabar yra nustekentas ar kas negerai su saknimis gal todel ir nezydi
saknys puikios, nauju lb daug prileido. lapai grazus, kieti, net zvilga
Savaitgali buvau Vilniaus Akropolio Ermitaze. Prideta daugybe raibuoliu. Kaina 40-60 Lt. Spalvos - tikrai nieko ypatinga. Bet blogiausia atrodo man ju padetis. Numireliu lentynoje buvo sudetos jau nuzydejusios raibuoles - tai visos be saknu - nupuvusios. Isivaizduoju, kad ir tu vis dar zydinciu tokia pat saknu sveikata, nes pakelus vazona, is jo apacios pasileidzia vanduo. Zodziu, ispeju - jeigu susigundysit pirkti, bandykit pasiziureti atidziau saknis. Nes isleidus tokia suma parsinesti besakni augala kazkoks kosmaras...
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 10 27, 09:57)
Savaitgali buvau Vilniaus Akropolio Ermitaze. Prideta daugybe raibuoliu. Kaina 40-60 Lt. Spalvos - tikrai nieko ypatinga. Bet blogiausia atrodo man ju padetis. Numireliu lentynoje buvo sudetos jau nuzydejusios raibuoles - tai visos be saknu - nupuvusios. Isivaizduoju, kad ir tu vis dar zydinciu tokia pat saknu sveikata, nes pakelus vazona, is jo apacios pasileidzia vanduo. Zodziu, ispeju - jeigu susigundysit pirkti, bandykit pasiziureti atidziau saknis. Nes isleidus tokia suma parsinesti besakni augala kazkoks kosmaras...
Vat kazkada ir as is nezinojimo parsinesiau labai jau "grazia" raibuole....kai pameginau persodint-isigandau,likus viena saknis Aisku-turejau daug vargo su ja,nes ir puvinys rudas isimetes buvo,bet as ja popinau,ispjausciau,sutvarkiau ir jau turiu visai nauja augini,is senojo augalo beliko tik vienas lapas
Bet dabar ji mane pradeda nervinti,nes auga toooooooooooookiu letu tempu,kad jei kada ir sulauksiu grazuolio ziedo-tai bus senatvej
QUOTE(evutext @ 2009 10 27, 08:51)
saknys puikios, nauju lb daug prileido. lapai grazus, kieti, net zvilga
tada belieka apsisarvuoti kantrybe ir laukti
ir aš laukiu iš mano turimų 12 tik dvi nieko nesiruošia daryti nei naujų lapelių leidžia nieko, o visos kt. leidzia ziedynus, ir vanda tarp jų, o apie raibuolę nieko negaliu pasakyti, nes dar neseniai turiu, tai net neišsivaizduoju kaip su tais žiedeliais, tik pastebėjau, kad labai daug naujų lapelių pradėjo laugti
QUOTE(lialkaa @ 2009 10 27, 10:52)
Labas rytas visoms
gal kuri nesenai buvot Ordilinoj? as dar niekad nebuvau ten, bet va ruosiuosi nuvaziuot... nes noriu kazko naujo ar yra ten kasnors grazaus ir nelabai brangaus?
gal kuri nesenai buvot Ordilinoj? as dar niekad nebuvau ten, bet va ruosiuosi nuvaziuot... nes noriu kazko naujo ar yra ten kasnors grazaus ir nelabai brangaus?
Aną savaitę užvežė "cambria" orchidėjų, vienos labai tamsiai bordo , beveik juodos, kitos geltonai margos, panašios į "Stirling tiger".. ~28,50Lt
Falenopsių buvo daug nukainuotų iki 9,99 ir 13,99.. bet gražieji kainuoja 28,50-30Lt
yra D.nobile, nukainuotų iki 4,99.
Ir dar viena Vanda mėlyna buvo likus už 89, bet gal jau atiduos pigiau, nes baigianti žydėt.
Liudisijos stovi su pumpurais.
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 23, 10:23)
Jums neprieštaraujant rodau savo "naminius" žiedus:
visos NOID, pavėlavę į Augalų Labirintus...
visos NOID, pavėlavę į Augalų Labirintus...
Nuostabūs žiedeliai
Truputį aprimau su orchidėjomis, mintys pasisuko kiton pusėn tik ar ilgam? Šiuo metu turiu 3 orchidėjas: 2 phalaenopsiai (1 žydintis ir 1 persodintas, nusilpęs buvo) ir 1 Dendrobium nobile hibridas
Tiesa, phalaenopsiams pradėjo raukšlėtis lapai? drėgmės manau pakankamai, nes šaknys gauna drėgmės per garuojantį vandenį iš keramzitų, yra žalios-žalsvos sp. Senokai ir belaisčiau ....
na jei dukra ryt isleis mama...varysiu i aleksoto bazes priesais vmi
gal ka nuciupsiu,nes jau niezti rankos,sirdis vipra,nervas ima nes niekur nieko gero nerandu
gal ka nuciupsiu,nes jau niezti rankos,sirdis vipra,nervas ima nes niekur nieko gero nerandu