Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

jolla, tas zyduolis tai baltas su violetiniu viduriuku is Olivijos 4u.gif pirmasis mano bigibum, bet pradejo man patikti thumbup.gif
smagumelis, suaktyvejo musu augintines, tai bus nuotrauku nauju ir aikciojimu bigsmile.gif
pritariu mikuotukei, kad ziedstiebiu skaicius ir ziedu kiekis ant ju priklauso didziaja dalimi nuo genu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 10 27, 10:26)
Jei jau zydejo, tai reiskia augalas yra pakankamai subrendes,kad zydetu, o jei dabar yra nustekentas ar kas negerai su saknimis  g.gif  gal todel ir nezydi

saknys puikios, nauju lb daug prileido. lapai grazus, kieti, net zvilga smile.gif
Atsakyti
Savaitgali buvau Vilniaus Akropolio Ermitaze. Prideta daugybe raibuoliu. Kaina 40-60 Lt. Spalvos - tikrai nieko ypatinga. Bet blogiausia atrodo man ju padetis. Numireliu lentynoje buvo sudetos jau nuzydejusios raibuoles - tai visos be saknu - nupuvusios. doh.gif Isivaizduoju, kad ir tu vis dar zydinciu tokia pat saknu sveikata, nes pakelus vazona, is jo apacios pasileidzia vanduo. Zodziu, ispeju - jeigu susigundysit pirkti, bandykit pasiziureti atidziau saknis. Nes isleidus tokia suma parsinesti besakni augala kazkoks kosmaras...
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 10 27, 09:57)
Savaitgali buvau Vilniaus Akropolio Ermitaze. Prideta daugybe raibuoliu. Kaina 40-60 Lt. Spalvos - tikrai nieko ypatinga. Bet blogiausia atrodo man ju padetis. Numireliu lentynoje buvo sudetos jau nuzydejusios raibuoles - tai visos be saknu - nupuvusios.  doh.gif Isivaizduoju, kad ir tu vis dar zydinciu tokia pat saknu sveikata, nes pakelus vazona, is jo apacios pasileidzia vanduo. Zodziu, ispeju - jeigu susigundysit pirkti, bandykit pasiziureti atidziau saknis. Nes isleidus tokia suma parsinesti besakni augala kazkoks kosmaras...

Vat kazkada ir as is nezinojimo parsinesiau labai jau "grazia" raibuole....kai pameginau persodint-isigandau,likus viena saknis blink.gif Aisku-turejau daug vargo su ja,nes ir puvinys rudas isimetes buvo,bet as ja popinau,ispjausciau,sutvarkiau ir jau turiu visai nauja augini,is senojo augalo beliko tik vienas lapas biggrin.gif
Bet dabar ji mane pradeda nervinti,nes auga toooooooooooookiu letu tempu,kad jei kada ir sulauksiu grazuolio ziedo-tai bus senatvej lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 27, 08:51)
saknys puikios, nauju lb daug prileido. lapai grazus, kieti, net zvilga smile.gif

tada belieka apsisarvuoti kantrybe ir laukti smile.gif
Atsakyti
ir aš laukiu iš mano turimų 12 tik dvi nieko nesiruošia daryti nei naujų lapelių leidžia nieko, o visos kt. leidzia ziedynus, ir vanda tarp jų, o apie raibuolę nieko negaliu pasakyti, nes dar neseniai turiu, tai net neišsivaizduoju kaip su tais žiedeliais, tik pastebėjau, kad labai daug naujų lapelių pradėjo laugti
Atsakyti
Labas rytas visoms mirksiukas.gif
gal kuri nesenai buvot Ordilinoj? as dar niekad nebuvau ten, bet va ruosiuosi nuvaziuot... nes noriu kazko naujo ax.gif ar yra ten kasnors grazaus ir nelabai brangaus? 4u.gif
Atsakyti
Ten visada ko nors būna wink.gif O naujo ko nors ten bus rytoj - trečiadieniais užvežimo diena. Tiesa, pailgino darbo laiką, tik nežinau nuo kada (todėl gal bus pasenusi info) - dabar dirba iki 16 val. kasdien, tik šeštadieniais trumpiau smile.gif
Atsakyti
reiks tada turbut rytoj pavaziuoti iki ten bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2009 10 27, 10:52)
Labas rytas visoms  mirksiukas.gif
gal kuri nesenai buvot Ordilinoj? as dar niekad nebuvau ten, bet va ruosiuosi nuvaziuot... nes noriu kazko naujo ax.gif  ar yra ten kasnors grazaus ir nelabai brangaus? 4u.gif

Aną savaitę užvežė "cambria" orchidėjų, vienos labai tamsiai bordo , beveik juodos, kitos geltonai margos, panašios į "Stirling tiger".. ~28,50Lt

Falenopsių buvo daug nukainuotų iki 9,99 ir 13,99.. bet gražieji kainuoja 28,50-30Lt
yra D.nobile, nukainuotų iki 4,99.
Ir dar viena Vanda mėlyna buvo likus už 89, bet gal jau atiduos pigiau, nes baigianti žydėt.

Liudisijos stovi su pumpurais.
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 23, 10:23)
Jums neprieštaraujant rodau savo "naminius" žiedus:
visos NOID, pavėlavę į Augalų Labirintus...

Nuostabūs žiedeliai thumbup.gif wub.gif

Truputį aprimau su orchidėjomis, mintys pasisuko kiton pusėn hihihi.gif tik ar ilgam? biggrin.gif Šiuo metu turiu 3 orchidėjas: 2 phalaenopsiai (1 žydintis ir 1 persodintas, nusilpęs buvo) ir 1 Dendrobium nobile hibridas wub.gif

Tiesa, phalaenopsiams pradėjo raukšlėtis lapai? g.gif drėgmės manau pakankamai, nes šaknys gauna drėgmės per garuojantį vandenį iš keramzitų, yra žalios-žalsvos sp. Senokai ir belaisčiau rolleyes.gif ....
Atsakyti
na jei dukra ryt isleis mama...varysiu i aleksoto bazes priesais vmi mirksiukas.gif
gal ka nuciupsiu,nes jau niezti rankos,sirdis vipra,nervas ima nes niekur nieko gero nerandu
Atsakyti