jolla, man atrodo, kad tokia spalva ir tu musu vanduciu, kur geguzi pirkom
Jolla42 čia nei naktį miegot, nei dieną dirbt nuo tokių vaizdų
bent žinau, kad lycaste ir macodes iš įdėtųjų turiu
axara, su raibuolėm aš nelabai draugauju, pas mane jos auga, ir būtent tos yra mylimos, nes jos mano, bet šiaip nepuolu jų pirkti tai va, skonis draugų neturi, čia viskas yra gerai!
bent žinau, kad lycaste ir macodes iš įdėtųjų turiu
axara, su raibuolėm aš nelabai draugauju, pas mane jos auga, ir būtent tos yra mylimos, nes jos mano, bet šiaip nepuolu jų pirkti tai va, skonis draugų neturi, čia viskas yra gerai!
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 26, 14:47)
jolla, man atrodo, kad tokia spalva ir tu musu vanduciu, kur geguzi pirkom
būtų labai gerai...nors žiedų dar ,kažin ten vienodos visos buvo? pas mane V.Robert's Delight 'Big Blue'
o dabartinė (kur foto)-irgi pigutė?
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 26, 13:46)
būtų labai gerai...nors žiedų dar ,kažin ten vienodos visos buvo? pas mane V.Robert's Delight 'Big Blue'
sita pirkta uz 89 lt bet pavadinimas toks pats, bet be zodzio "big"
o tos pigutes pavadinimas lygiai toks, kaip ir paraset
Radau puslapį netinginčioms terliotis
http://www.plantsyst...e_barringtoniae
čia spaudžiat ant pasirinktos genties, pvz oncidium, tada viršuje yra lentelė SELECT A SPECIES NAME. Pasirenkat norimą, spaudžiat ant jo, tada atidaro GOOGLE FOUND. Paspaudus šį mygtuką, google automatiškai suranda foto ir info - dauuuug nuorodų su tam tikra pasirinkta rūšimi
sėkmės varvinant seiles (aš jau mirkstu čia, lykasčių ieškau...)
http://www.plantsyst...e_barringtoniae
čia spaudžiat ant pasirinktos genties, pvz oncidium, tada viršuje yra lentelė SELECT A SPECIES NAME. Pasirenkat norimą, spaudžiat ant jo, tada atidaro GOOGLE FOUND. Paspaudus šį mygtuką, google automatiškai suranda foto ir info - dauuuug nuorodų su tam tikra pasirinkta rūšimi
sėkmės varvinant seiles (aš jau mirkstu čia, lykasčių ieškau...)
Reik isbandyt
tiesa,merginos, o kaip pas jus geliukai? pas mane visos auginasi auginukus, ziedkocius arba saknis. ar ir pas visas toks suaktyvejimas?
QUOTE(evutext @ 2009 10 26, 16:16)
tiesa,merginos, o kaip pas jus geliukai? pas mane visos auginasi auginukus, ziedkocius arba saknis. ar ir pas visas toks suaktyvejimas?
Pas mane taip pat suaktyvejimas, na tiksliau jis dabar progresuoja, o toki staigu ir intensyvu suaktyvejima tai pastebejau pries koki menesi, kai kasdien vis po ziedstiebi nauja rasdavau tai dabar gal koki 15 phal augina ziedstiebius
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 26, 16:03)
sita pirkta uz 89 lt bet pavadinimas toks pats, bet be zodzio "big"
vadinasi identiškas dvynes auginam......
o broliukas nežydi?
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 26, 16:47)
oj neeee, broliukas nieko neveikia vizualiai nebent saknis auginasi turi spurgiuku kazkokiu, bet daugiau nieko. O jusu ka veikia? dar neismestas?
QUOTE(evutext @ 2009 10 26, 16:16)
Pas mane falenopsiai ypač suaktyvėjo, visi nužydėję leidžia žiedstiebius Tik lieka man mistika, kaip kai kurios giriasi, jog jų gėlytės auginasi po du, tris žiedstiebius, o maniškės daugiau kaip vieno neišspaudžia. Nuo ko tai priklauso? Nejau nuo temperatūrų skirtumo? Juk kaip suprantu, jei jau auginasi vieną stiebą, tai to skirtumo pakanka..
Oncidiumas irgi sparčiai auginasi net tris žiedstiebius Nors namie gan žema temperatūra, atrodo, augimui ir bujojimui tai netrukdo
QUOTE(*Indraja @ 2009 10 26, 18:56)
Pas mane falenopsiai ypač suaktyvėjo, visi nužydėję leidžia žiedstiebius Tik lieka man mistika, kaip kai kurios giriasi, jog jų gėlytės auginasi po du, tris žiedstiebius, o maniškės daugiau kaip vieno neišspaudžia. Nuo ko tai priklauso? Nejau nuo temperatūrų skirtumo? Juk kaip suprantu, jei jau auginasi vieną stiebą, tai to skirtumo pakanka..
Oncidiumas irgi sparčiai auginasi net tris žiedstiebius Nors namie gan žema temperatūra, atrodo, augimui ir bujojimui tai netrukdo
pas mane vienas auginasi net tris saknis vienu metu, o kitas ziedstiebi ir sakni. turiu viena tingini,kur jau metai nezydi aisku ir siandien jis tingi toliau