Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(pabirze @ 2009 10 23, 20:16)
friends.gif - nors ramiai miegosiu, kai ji bus nupirkta blush2.gif

jau gali ramiai miegot, - kol garsiai diskutavot, kažkas tyliai parašė į až cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 25, 21:43)
baikit erzint groziais doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif antras savaitgalis blaskausi per maximas visas is eiles-nieko nerandu...balti ir violetiniai pfalikai,nors nusisauk doh.gif
nieko naujo neturiu...kraujas tiesiog verda... blink.gif

tikrai, merginos, jau tiek grožių pridėjot, kad po 3 dienų žiauraus darbų maratono entuziazmas iškart atsirado, kaip jalka sako, kraujas verda biggrin.gif doh.gif
varge varge.....
noriu visko bigsmile.gif
Gražina, aš į tavo nusižiūrėtą coelogyne irgi laaaabai žiūriu, bet dabar laukiu algos ax.gif vajej....
ir jau stovą dešimčiai orchidėjų užsisakiau,padarys ax.gif
Atsakyti
o SKM balta su taskiukais raibuole pardavimui idejo....aisku,as jau jos noooriu smile.gif
Papildyta:
ir siaip,kazin raibuoles visas keturias is orchidejos.lt nupirko kazkas,ar visas iseme is pardavimo? g.gif
Atsakyti
blush2.gif Oi oi oi ir tos su taškiukais raibuolės norisi, bet kol aks negaliu atsispirt turiu ir taip jau neseniai micrantum įsigyjau dabar delenati, gana kol kas laikysiuosi ax.gif
Atsakyti
nezinau,kaip mane suzavejo tas didziaziedis geltonas phalaenopsis, nes siai dienai liga progresuoja katlejoms ir raibuolems smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 25, 21:53)
jau gali ramiai miegot, - kol garsiai diskutavot, kažkas tyliai parašė į až  cool.gif

taip visada būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 25, 22:01)
o SKM balta su taskiukais raibuole pardavimui idejo...
ir siaip,kazin raibuoles visas keturias is orchidejos.lt nupirko kazkas,ar visas iseme is pardavimo? g.gif

Gražus taškuotukas wub.gif .
O buvo ir daugiau naujų raibuolių pardavinėjama unsure.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 25 spalio 2009 - 21:44
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 25, 23:42)
Gražus taškuotukas  wub.gif .
O buvo ir daugiau raibuolių pardavinėjama  unsure.gif ?

geltona, balta, hibridas uz 99 lt ir dar rausva smile.gif
Atsakyti
Aaa, kažkaip nemačiau. Šiaip vos ne kasdien peržiūriu, ką jie turi, bet pirkti gal iki pavasario susilaikysiu, per šalta siųstis, nebent per kurjerį g.gif . Bet gal ne - ugdysiu valią ir taupysiu pinigus biggrin.gif .
Papildyta:
Nors pala, pala, mačiau, bet jos jau seniau buvo įdėtos, ar ne?
Matyt, nupirko.
Aš kurį laiką labai norėjau to ilgaūsio Paul Eugene Conroy, bet galiausiai nusprendžiau, kad jis man per didelis...
Atsakyti
seniai idetos smile.gif

bet idomu,kad visas kartu iseme.

Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 10 25, 22:00)
Nu turbut i kapus nori nuvaryt mus  doh.gif  biggrin.gif  Man ziauriai patiko trecioji  wub.gif  Nu tokia idomi.... rolleyes.gif

schmoll.gif nenoriu ax.gif

evutext-fantastika thumbup.gif o jau katlėja wacko.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Po tokiu graziu vaizdeliu galima eit miegot smile.gif
Atsakyti