! | Forume draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. Masinius užsakymus ir pirkimus prašom organizuoti e-mailais, skype ir t.t. |
QUOTE(*Indraja @ 2009 10 24, 11:48)
Vėl pražydo manoji raibuolė
Gražuolė
QUOTE(Tina* @ 2009 10 24, 18:38)
As irgi istisai fotiko is ranku nepaleidziu. Kursus gal lankai?
Nea, nelankau. Tiesiog skaitau, bandau, bandau, bandau....
labutis ar priimsit mane? labai grazios jusu orches
laba,truputis egzotikos
pati prazydinau,po kairei senasis stiebas,po desinei siumetinis jauniklis prazydo
o cia mano siurprizas oncidiumas prazydo vaikis po pasibuvimo vasara balkone,ir kitas vaikis jau ziedstiebi leidzia
kas cia per spalva niekaip nesuprantu,gal riuzava
o jau kvapas ryte nuo jo migreninikem mirtis butu ,koks kaip cinamono ,labai stiprus
O aš nekokiom naujienom pasidalinsiu, nužydėjo mano gražioji Lc. Edgar Vanbelle X C. Intermedia) X Blc. Magic Meadow (Green Genius) tai traukiau lauk, nes nekokios šaknytės per vazonėlį atrodė. ir kiek supuvusių radau Tikiuosi atsigaus vargšytė pas mane, iš pradžių nesupratau nuo ko jos supuvę, ypač vidury, o tada radau, paralono ar kažko panašaus gabalų...narpliojau narpliojau ir tai dar ne visas supuvėles iškarpaiu, nes sveikų pažeist nenorėjau, o tos viduryje ir laabai susipynę. tai tikiuosi paistaisys orchytė, beproto ji man patinka, prarast nenoriu. Tad toms, kurios irgi pirko peržydėjus jei kelia įtarimų siūlau lauk traukt, nes visai supūt gali. Nors šiaip žinau, kad persodint reikia kai naujus auginius šaknytes auginasi, bet džiaugiuosi kad nelaukiau, baisoka jau ten buvo. dabar drebėsiu dėl jos
jolla42 niu ir grožių užrodei...o berods pabiržė irgi...seilė varva...
jolla42 niu ir grožių užrodei...o berods pabiržė irgi...seilė varva...
QUOTE(odelija1 @ 2009 10 25, 12:52)
o cia mano siurprizas oncidiumas prazydo vaikis po pasibuvimo vasara balkone,ir kitas vaikis jau ziedstiebi leidzia
o jau kvapas ryte nuo jo migreninikem mirtis butu ,koks kaip cinamono ,labai stiprus
Taip taip, kvapas pažįstamas, bet bent man jis laaaaabai malonus
Labai gražios abi gėlytės!
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 24, 19:21)
oi... ne nobile, biggibum jau apsipumpuravę žiedstiebiai
nobile tokiom pat sąlygom augo, nieko kol kas nerodo daug naujų suaugusių auginių, matysiu, kas čia bus... kol kas ponulis nobile gyvena vėsiomis sąlygomis...
nobile tokiom pat sąlygom augo, nieko kol kas nerodo daug naujų suaugusių auginių, matysiu, kas čia bus... kol kas ponulis nobile gyvena vėsiomis sąlygomis...
o pas mane nobile jau su pumpuriukais...zydi po 2 kart i metus..o va su visais kitais-tragedija...ana green visai prie mirties,nezinau ar atsigaus..o kingianum is olivijos kol kas per trumpai dar pas mane kad pasakyciau ar jam tinka ar ne
Papildyta:
QUOTE(odelija1 @ 2009 10 25, 13:52)
pati prazydinau,po kairei senasis stiebas,po desinei siumetinis jauniklis prazydo
kaip smagu kad kvepia... mano geltoniukas jokio kvapo neskleidzia
QUOTE(jalka @ 2009 10 25, 15:54)
o pas mane nobile jau su pumpuriukais...zydi po 2 kart i metus..
prašom paviešinti pražydinimo procesą
Papildyta:
QUOTE(*Paslaptingoji feja* @ 2009 10 25, 13:26)
labutis ar priimsit mane? labai grazios jusu orches
sveika priimsim o apie savo orches ką nors papasakosit? ar auginat? kiek? kokias? ir t.t.
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 25, 15:10)
prašom paviešinti pražydinimo procesą
Papildyta:
Papildyta:
na ka cia sviest net nezinau...zydejo pavasari gal kova ..paskui nustojau liet,vasarojo lauke,pavesyje,beveik nelietas.. isaugino salia vaikuti,nes as viena stagariuka buvau is mamos nuvogusi tai va parnesiau namo pradejau liet..ir va senasis vel su ziedeliais...
Papildyta:
o va ana green isvis nuzydejus komoj stovejo...dabar vieno stoebo lapai nugelto..saknu beveik neliko-o neliejau gyveno kaip nobile tokiom pat salygom..dabar nuoperavau,nucinamoninau ir igrudau i subtrata-sakiau nenori gyvent atsidursi konteinery
noriu tokios, tik kazkur numečiau aš ta žurnala orchidėju, kaip ji jums
http://www.orchidejo...php?item_id=265
http://www.orchidejo...php?item_id=265