Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(pabirze @ 2009 10 24, 16:44)
Šokėjuke 86, ar dar žydi ta katlėja iš skm, pasidarė įdomu kiek laiko ji žydi, maniškė vis dar pumpurus augina, jau atsibodo laukti sad.gif

Labutis smile.gif
Aš taip pat viena iš tų, kurios susigundė to gėliuko spalvomis ir nesusilaikiusi tą katlėją užsisakiau. Pumpiuriukai buvao labai prigludę prie žiedstiebio, ne taip kaip pas sokejukę, kurios jie jau buvo atsilapoję, tai po to kai sokejuke parode savo besiskleidžiantį grožį, praėjo gal 2 savaitės, kai ir maniškė pradėjo skleisti žiedelius. Sumoje, reikejo laukti apie mėnesį 4u.gif žiedukai didėjo, jau rodėsi tuoj tuoj prasiskleis, bet kažkaip vis dar buvo nepasirengę parodyti savo grožio, o paskui kažkaip netikėtai vienas po kito pasirodė smile.gif

Taigi, manau, kad Tau jau nedaug liko laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bardot @ 2009 10 24, 18:08)
Labutis smile.gif
Aš taip pat viena iš tų, kurios susigundė to gėliuko spalvomis ir nesusilaikiusi tą katlėją užsisakiau. Pumpiuriukai buvao labai prigludę prie žiedstiebio, ne taip kaip pas sokejukę, kurios jie jau buvo atsilapoję, tai po to kai sokejuke parode savo besiskleidžiantį grožį, praėjo gal 2 savaitės, kai ir maniškė pradėjo skleisti žiedelius. Sumoje, reikejo laukti apie mėnesį  4u.gif žiedukai didėjo, jau rodėsi tuoj tuoj prasiskleis, bet kažkaip vis dar buvo nepasirengę parodyti savo grožio, o paskui kažkaip netikėtai vienas po kito pasirodė smile.gif

Taigi, manau, kad Tau jau nedaug liko laukti smile.gif

ačiū už viltį mirksiukas.gif
Jolla 42, prašau parašyk man kokiu režimu ir kokiu būdu laistai savo dendrobius- užkniso mane tie auginiai, noriu žiedų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 24 spalio 2009 - 17:18
QUOTE(pabirze @ 2009 10 24, 18:14)
Jolla 42, prašau parašyk man kokiu režimu ir kokiu būdu laistai savo dendrobius- užkniso mane tie auginiai, noriu žiedų.

mane irgi užkniso tie vaikai be perstojo, o jau šešti metai nežydėjo doh.gif Pikta ant jo labai blink.gif Sako jiems reikia šoko temperatūrinio, pas mane pastoviai karšta, matyt netinka doh.gif
Atsakyti
Mano jau tos katlėjos iš skm žiedukai pradeda po truputį vysti, gaila verysad.gif Bet auginsiu lauksiu naujų ax.gif
O dėl miltoniukių, kad aš Vilniuj gražių dabar vis užmatau po 30lt tik ne tos spalvytės kaip noriu:(
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 23, 22:01)
Fotografija

As irgi istisai fotiko is ranku nepaleidziu. Kursus gal lankai?
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 24, 18:14)

QUOTE(Aga @ 2009 10 24, 18:23)
mane irgi užkniso tie vaikai be perstojo, o jau šešti metai nežydėjo doh.gif Pikta ant jo labai  blink.gif  Sako jiems reikia šoko temperatūrinio, pas mane pastoviai karšta, matyt netinka doh.gif

naaa, bent pas mane vasarą balkone ir iki 35 laipsnių šoktelėdavo (tarpas, kai atostogaudavau), šiaip apie 23-28 būdavo, o vandens gaudavo tokiom sąlygom gal kartą per 4-5 savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 24, 18:56)
naaa, bent pas mane vasarą balkone ir iki 35 laipsnių šoktelėdavo (tarpas, kai atostogaudavau), šiaip apie 23-28 būdavo, o vandens gaudavo tokiom sąlygom gal kartą per 4-5 savaites  doh.gif

ir sulaukei žiedų? Patiksdlinsiu , kalbu apie nobile dendrobius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 24 spalio 2009 - 17:59
QUOTE(pabirze @ 2009 10 24, 18:58)
ir sulaukei žiedų? Patiksdlinsiu , kalbu apie nobile dendrobius

oi... doh.gif ne nobile, biggibum blush2.gif jau apsipumpuravę žiedstiebiai bigsmile.gif
nobile tokiom pat sąlygom augo, nieko kol kas nerodo g.gif daug naujų suaugusių auginių, matysiu, kas čia bus... kol kas ponulis nobile gyvena vėsiomis sąlygomis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 24, 14:08)
tai papigo , o gal naujų užvežė g.gif  įdėk foto - seilę pavarvint, o katlėjų buvo?
Draugystės bazėj naujų gėlių neužvežta

Uzvezimo nesimate, kiek zinau jie treciadieniais pasipildo. O zygucio nepirkau, tai neturiu ka idet mirksiukas.gif Katleju irgi nepastebejau.
Atsakyti
aprimo pirkimai - tai pasidairykit į hybridus, kad turėtumėt apie ką svajot mirksiukas.gif http://www.shop.schw...ktbilder_28.pdf

o čia katlėjų maniakėms - jei susigundysit pirkt - duokit žinot - prisijungsiu http://www.shop.schw...,0,Cattleya.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 24 spalio 2009 - 20:12
QUOTE(pabirze @ 2009 10 24, 21:11)
aprimo pirkimai - tai pasidairykit į hybridus, kad turėtumėt apie ką svajot mirksiukas.gif    http://www.shop.schw...ktbilder_28.pdf

o čia katlėjų maniakėms - jei susigundysit pirkt - duokit žinot - prisijungsiu http://www.shop.schw...,0,Cattleya.htm

aūūūūūūūūūū, kur jūs , visos, kiba šokius užsižiūrėjot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 24, 23:24)
aūūūūūūūūūū, kur jūs , visos, kiba šokius užsižiūrėjot lotuliukas.gif

aūūūūū aūūūūū -mane kinderis nuo kompo ''numetė'',taigi ryt į mokyklą nereikia-pažaist norėjo...(visą savaitę neleidau schmoll.gif )
na pas mane nobile tik tas mazgis žydėjo-kaip ir pati nesupratau,nes nieko nedariau...gal taip lemta buvo g.gif biggrin.gif
kiti nobile dabar žiemoja,ryt reikės pažiūrėt...ten šalta,tai pora gerų savaičių nemačiau..... blush2.gif doh.gif )
žydėjo ir žydės tik bigibbum rolleyes.gif ,bet lieju irgi retai,nes šaknys ''akyse supūva'' verysad.gif dabar kingianum įsigysiu,tai dar įdomiau bus... net knygoj apie jį schmoll.gif
internetas netinka nes angliškai........... schmoll.gif ,o mokytoja sakė,kad prireiks blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
gal kas pražydinot?
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 10 24, 22:11)
o čia katlėjų maniakėms - jei susigundysit pirkt

susigundžiau IR KĄ ?????? na ir duočiau...........
kaip miegot dabar????????? umn.gif
ir dar visa valanda ilgiau..... doh.gif
g.gif kažkaip reikėtų nelikt ''skoloj''............. rolleyes.gif
Atsakyti