Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

aciu uz pagyras mano gelyciu, o foto tai bandymai, eksperimentai... zodziu, bandau atmusti ranka, bet kad bandymai dar vieni pirmuju blush2.gif ir technikas ne stebuklinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 13, 20:17)
Seilės pavarvinimui  smile.gif  mirksiukas.gif  4u.gif     vėliau ištrinsiu  thumbup.gif

Aš gražu taip erzintis? unsure.gif doh.gif biggrin.gif

QUOTE(sandrutis @ 2009 10 13, 20:58)
mergaites padekit nusipirkau salotini phal zydintis persodinau parsinesus nes buvo apsamanojes kai isemiau is vazonelio radau lb mazai sveiku saknu ir dabar man pradejo gelsti apatinei jos lapeliai.kaip man ja gelbeti?  unsure.gif  verysad.gif

Pabandyk paklaust šioje temoje:
http://www.supermama...?...9371&st=396

QUOTE(Uogienė @ 2009 10 14, 11:05)
Taip ir traukia ikisti nosi i sita tema  bigsmile.gif ir kaip netrauks  doh.gif
Pasirodau savo naujokes:

bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(pabirze @ 2009 10 14, 13:16)
Neištvėriau, buvau draugystės bazėj ( net per audrą biggrin.gif ), užvežta daug phalenopsių, gražių yra, bet nieko ypatingo, kelios vandos violetinės , dendrobių yra  žalsvų su violetiniu viduriuku ( Ambrozijai tinkančių), o daugiau kaip ir nieko naujo. Dar mačiau miltionopsį gražų ( bet jau urmininkų pagriebtą  ).

Oi, ačiū, kad nepamiršai manęs! bigsmile.gif Praeitą dieną nedavažiavau iki Megos, mama užlaikė. Juk nesakysiu, kad paleisk mane, lekiu gėlės pirktis hihihi.gif O šiandien oras netinkamas parsivežimui su miesto transportu... verysad.gif
Atsakyti
Rosee, gal jau paskambino, a?

aga, gerai būtų lotuliukas.gif , bet tikrai paskambins, tuo net neabejoju ax.gif
Kviečiau savininkę į tėmelę, pasirodo, ji taip pat priklauso mūsų SM mažai valstybei, net žinau kurioje tėmelėje lankosi gossip.gif
Atsakyti
Neištvėriau, buvau draugystės bazėj ( net per audrą biggrin.gif ), užvežta daug phalenopsių, gražių yra, bet nieko ypatingo,

Tai va, kad jie veza pabodusius...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 14, 15:24)

Manau, kad veža populiariausius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 14, 15:24)

gali būti, bet ko gero pasitaiko ir retesnių - juk nei viena neatvažiuojam 6 val. ryto, kaip urmininkai g.gif
Atsakyti
jau stiklai namuose, kursim orchidariuma bigsmile.gif
tikiuosi, siais metais uzbaigsim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 14, 15:24)
aga, gerai būtų  lotuliukas.gif , bet tikrai paskambins, tuo net neabejoju  ax.gif
Kviečiau savininkę į tėmelę, pasirodo, ji taip pat priklauso mūsų SM  mažai valstybei, net žinau kurioje tėmelėje lankosi  gossip.gif

o koks jos nickas? lotuliukas.gif Galėtų kuri pranešt kokias naujienas gauna- apyvarta padidėtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 14, 15:42)
jau stiklai namuose, kursim orchidariuma  bigsmile.gif
tikiuosi, siais metais uzbaigsim  blush2.gif

o dėl šito - tai norėtųs ataskaitos išsamios- kas , kaip ir kur. MB nagingas - gal ir man padarytų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 14 spalio 2009 - 14:46
drinks_cheers.gif tik kol kas stiklai supakuoti, namuose 2 mazi vaikai, tai nezinia kas cia gausis ir ar gausis isvis doh.gif su mano judruoliais kad i sipulius svajone nesuduztu doh.gif cia po Augalu labirintu mano vyras pradejo dometis ir va prasom jau stiklai yra bigsmile.gif
Atsakyti
Uogienė, tikriausiai čia daug kam "pavydas bambą graužia" biggrin.gif
Žinau, bet.., jei norės, pati pasireikš mirksiukas.gif . Tarp kitko, ji būtent šioje tėmelėje nesilanko, nes jos pomėgiai kiti smile.gif.
Orchidėjas perka mugėse, kaip ir minėjot, populiariausias ir einamiausias, priedo, mandresnės ir kainuoja daugiau, sunkiau parduoti, o reikia ir užsidirbti, visi valgyti nori..
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(axara @ 2009 10 13, 17:12)
Stai kas pas mane prazydo, jau antra karta  smile.gif
user posted image
user posted image

nu gi grazuole nu smile.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 10 14, 10:05)
Taip ir traukia ikisti nosi i sita tema  bigsmile.gif ir kaip netrauks  doh.gif
Pasirodau savo naujokes:
Oncidium sharry baby, o jau kvapas koks  wub.gif
user posted image
user posted image
o si neidentifikuota kol kas biggrin.gif
user posted image
user posted image
Mano 9 falenopsiai leidzia ziedstiebius, kai kurie dar zydi 2 ziedstiebiais ir dar leidzia po 1, ir net 2  blink.gif kaip laukiu  bigsmile.gif
ir dar turiu itarimu, kad neziniukes katlejos zieduka pamatysiu dar dendrobium bigibum prileido ziedkociu, jau pumpuriukus brandina, ech, pavasaris namuose  thumbup.gif
Papildyta:
tas oncidiumo ziedas tai kaip ateivis koks  tongue.gif
vau bigsmile.gif cia tai groziai, o jei dar ir kvepia wub.gif

as ir to dendrobiumo noriu kaip Ambrozija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 14, 16:23)
as ir to dendrobiumo noriu kaip Ambrozija wub.gif

Gražią išsirinkau? bigsmile.gif
Atsakyti