Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

Mergaitės, ar matėt , kad Oli vija parduoda Lycaste deppei , keista, kad dar vis turi g.gif
Atsakyti
kad man atrodo 50 lt praso, jei gerai supratau, kad tie skaiciukai tai kaina ax.gif jau senai i ja ziuriu, bet kad biskiuka brangoka.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 23, 10:23)
Jums neprieštaraujant rodau savo "naminius" žiedus:
visos NOID, pavėlavę į Augalų Labirintus...

antrąsyk žydi namie, auginu nuo 2007 rudens
user posted image

ketvirtąsyk žydi namie, auginu nuo 2005 kovo
user posted imageuser posted image

ketvirtąsyk žydi namie, auginu nuo 2005 gruodžio
user posted imageuser posted image

man ta trečioji pati gražiausia wub.gif vaje, koks smagumas rudenį bigsmile.gif

QUOTE(naujute @ 2009 10 23, 11:25)
reiktu jamt manau, kazin ryt buts dar?  g.gif

bus dar zygučių, tik, kaip pabiržė sakė, gerai apžiūrėk g.gif

QUOTE(evutext @ 2009 10 23, 12:15)
na panos, manau atejo laikas pabirzei medali uzkabinti. seklys morka nr. 1.

kam reikia zygo-kreipkites i pabirze. noriu raibuoles- kas rado? pabirze.
uzsimaniau geltono miltoniopsio- pabirze jau raso,kad zino kur ir uz kiek  thumbup.gif

tai va, pabirzyt, cia tau  first.gif

ir dar reikes kada manau  gathering.gif susimatyti wink.gif

biggrin.gif šaunuolė, pabirže biggrin.gif

QUOTE(pabirze @ 2009 10 23, 18:39)
Mergaitės, ar matėt , kad Oli vija parduoda Lycaste deppei , keista, kad dar vis turi g.gif

aš jos noriu, aš, tik dabar vėjai kišenėse švilpia, o taaaip varvinu seilę.... blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif vos laikaus, ale iki kito mėn pradžios niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 23, 19:14)
aš jos noriu, aš, tik dabar vėjai kišenėse švilpia, o taaaip varvinu seilę....  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  vos laikaus, ale iki kito mėn pradžios niekaip  schmoll.gif

susitartunm su Oli vija, palaikytų iki kitos algos, pirk greičiau - man nereiks, kiek galima laukti lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, o jus nebandet is ebay siustis orchiu? 4u.gif nezinot ar reikia ten papildomai dar moketi (be siuntimo islaidu). niu muitas ar kazkas pan... nes visgi augalas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2009 10 23, 19:24)
merginos, o jus nebandet is ebay siustis orchiu?  4u.gif nezinot ar reikia ten papildomai dar moketi (be siuntimo islaidu). niu muitas ar kazkas pan... nes visgi augalas.. g.gif

net neįsivaizduoju kaip tai daroma, o yra gražių?
Atsakyti
yraaaaaaa wub.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 23, 19:22)
susitartunm su Oli vija, palaikytų iki kitos algos, pirk greičiau - man nereiks, kiek galima laukti lotuliukas.gif

o galas doh.gif bandysiu thumbup.gif
Oli_vijaaaaa! ploja.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 23, 19:58)
o galas  doh.gif  bandysiu  thumbup.gif
Oli_vijaaaaa!  ploja.gif  help.gif

friends.gif - nors ramiai miegosiu, kai ji bus nupirkta blush2.gif
Atsakyti
Nu jo g.gif , nereikia nei parodų, čia tiek grožybių kasdien prirodot 4u.gif
Atsakyti
O kaip smagiai jusu manija selsta smile.gif paskaitineju vis smile.gif man tai jau ji kazkaip praejo, net liudna truputi, kad medzioklen netraukia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 23, 20:49)
O kaip smagiai jusu manija selsta  smile.gif paskaitineju vis  smile.gif  man tai jau ji kazkaip praejo, net liudna truputi, kad medzioklen netraukia  verysad.gif

Man irgi smile.gif iseinu,pasidairau kas gero,va kai uzseku raibuole,ar kaip anas cambrijas-tada galiu sau svente pasidaryt ax.gif Buvau radus labai grazu veslu cimbio di,nu taip ziauriai dvejojau,nu ir palikau...Nes kiek girdejau,skaiciau forumus sunkus reikalais su jais(zydejimo belaukiant) o salotu ir taip turiu biggrin.gif
Atsakyti