Nu jau kokiu grozybiu pridejote
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 22, 16:04)
aga,skaičiau o aš marijampolėj buvau praeitą savaitgalį,bet šito taško nežinojau patikrinsiu kai važiuosiu-palikit kartais ir man....
aš kai laiko turiu,apeinu gėlių turgelį (bobturgį),ten kioskeliuose kartais įdomesnių turi...tik kai retai nueinu-tai šaukštai po pietų būna perlieja kapitaliai,o suvalkijoj nepasiderėsi kol žiedas nors koks kabaluoja,tol kainą laiko... su viena pardavėja kalbėjau-tai sako aš šitas gerai pažystu (tipo orches..),jų šaknys greitai atauga (kambrija buvo...),pati turiu ir auga sakau,tai sėkmės maždaug tos kioskelių eilės vidurį labai gražių miniukų būna...
įmesiu vėliau ''keletą'' foto pasiseilėjimui
aš kai laiko turiu,apeinu gėlių turgelį (bobturgį),ten kioskeliuose kartais įdomesnių turi...tik kai retai nueinu-tai šaukštai po pietų būna perlieja kapitaliai,o suvalkijoj nepasiderėsi kol žiedas nors koks kabaluoja,tol kainą laiko... su viena pardavėja kalbėjau-tai sako aš šitas gerai pažystu (tipo orches..),jų šaknys greitai atauga (kambrija buvo...),pati turiu ir auga sakau,tai sėkmės maždaug tos kioskelių eilės vidurį labai gražių miniukų būna...
įmesiu vėliau ''keletą'' foto pasiseilėjimui
As cia irgi "bobturgi" prasinesiau pirkau ps gan faina moteriskute,per abi geles nuleido 10lt pas kita siaip pasikalbejom,daug kam butu nuolaida padarius,bet vienokias turiu,o miltonijom nesidomiu tai nepirkau,bet sakiau sugrisiu
Kad kainas kaikurios uzsikele ir neturi jokio supratimo apie jas,tai faktas.Viena kart apziurineju Orch..ziuriu i Dendrobi o ji vardina:cia bambukine orchideja,cia miniukas(o ten midi) paziurejau as i ja ir klausiu..Ar tikrai? Ji ir sako:nu taip,as gerai zinau Tai liepiau daugiau knygu pasiskaityt ir nuvejau
O toj Maximoj(tam paciam pastate) daznai buna fainu idomiu Orch...
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 10 22, 23:25)
ziuriu i Dendrobi o ji vardina:cia bambukine orchideja,cia miniukas(o ten midi) paziurejau as i ja ir klausiu..Ar tikrai? Ji ir sako:nu taip,as gerai zinau
nu prisijuokiau
aš kartais tai apsimetu visai ''žalia'' ir leidžiuosi ''pamokoma'',tai tokių ''pamokymų'' prisiklausau
Labas rytas
Turekit sazines sedziu akis isputus, groziuosi naujais pirkiniais ir jollos svajonemis, o man ryt egzas, tai tureciau kitur akis ibedus sedeti reikes kazkaip tvardytis ir kuri laika neziureti sios temos, o jus dekit dekit groziu, sekmadieni paskaitysiu dar idesiu savo naujosios vandutes nuotrauka
jau orchidariumo karkasas padarytas, liko tik dureles ideti, dangti ir aisku vidu irengti
Turekit sazines sedziu akis isputus, groziuosi naujais pirkiniais ir jollos svajonemis, o man ryt egzas, tai tureciau kitur akis ibedus sedeti reikes kazkaip tvardytis ir kuri laika neziureti sios temos, o jus dekit dekit groziu, sekmadieni paskaitysiu dar idesiu savo naujosios vandutes nuotrauka
jau orchidariumo karkasas padarytas, liko tik dureles ideti, dangti ir aisku vidu irengti
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 23, 08:42)
Labas rytas
oi kaip laukiu tavo orchidariumo
Sėkmės egzamine, o lengvas nulydimas į čia - tik prablaškys, aš nesenai dar rašiau darbą, tai net nepastebėdavau kaip atsidurdavau čia, vyras net juokaut pradėjo, kad mano magistrinis - pagyrų tema
sveikutes, tik neateik viena diena i foruma, tai ohoho kiek groziu randu
super grazuokles, as mielai tokias irgi priglausciau i savo namus
pagaliau o mano ziedstiebis jau kokiu 8 cm
as nesu raibuoliu fane, bet sita tai labai jau meilute
po kiek zygai? cia as beproto noriu jo
koks vabaledis? erzinat mane
super ziedukai
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 10 21, 20:51)
Siansdieninis mano medziokles grobis Dvi sveikos,grazios ir su daug pumpuru cambrios
super grazuokles, as mielai tokias irgi priglausciau i savo namus
QUOTE(jalka @ 2009 10 22, 10:21)
prazydo mano oncidiumas
pagaliau o mano ziedstiebis jau kokiu 8 cm
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 22, 11:32)
Pažiūrėkit, kokį gražuoliuką-burbuliuką šiandien "Karmelitoj" aptikau , negalėjau nepirkti .
as nesu raibuoliu fane, bet sita tai labai jau meilute
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 22, 11:56)
Oi, neparašiau, dar "Karmelitoj" buvo zygopetalumų,
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 22, 13:22)
koks vabaledis? erzinat mane
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 23, 10:23)
Jums neprieštaraujant rodau savo "naminius" žiedus:
visos NOID, pavėlavę į Augalų Labirintus...
visos NOID, pavėlavę į Augalų Labirintus...
super ziedukai
[quote=naujute,2009 10 23, 10:33]
jei neklystu, tai gal po 35lt
QUOTE(pabirze @ 2009 10 23, 11:14)
reiktu jamt manau, kazin ryt buts dar?
melyno zygo noriu, bandysiu ryt nuvaziuoti paziureti, va tokio
QUOTE(naujute @ 2009 10 23, 11:25)
reiktu jamt manau, kazin ryt buts dar?
apatiniai abu buvo, bet atidžiai rinkis, nes lapai ir kai kur bulvytės buvo pajuodę