Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

Nu jau kokiu grozybiu pridejote wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 22, 16:04)
aga,skaičiau  mirksiukas.gif o aš marijampolėj buvau praeitą savaitgalį,bet šito taško nežinojau  schmoll.gif patikrinsiu kai važiuosiu-palikit kartais ir man.... ax.gif
aš kai laiko turiu,apeinu gėlių turgelį (bobturgį),ten kioskeliuose kartais įdomesnių turi...tik kai retai nueinu-tai šaukštai po pietų būna  doh.gif perlieja kapitaliai,o suvalkijoj nepasiderėsi  schmoll.gif kol žiedas nors koks kabaluoja,tol kainą laiko... su viena pardavėja kalbėjau-tai sako aš šitas gerai pažystu (tipo orches..),jų šaknys greitai atauga (kambrija buvo...),pati turiu ir auga  doh.gif  lotuliukas.gif sakau,tai sėkmės  lotuliukas.gif maždaug tos kioskelių eilės vidurį labai gražių miniukų būna... 4u.gif

įmesiu vėliau ''keletą'' foto pasiseilėjimui  blush2.gif  lotuliukas.gif

As cia irgi "bobturgi" prasinesiau biggrin.gif pirkau ps gan faina moteriskute,per abi geles nuleido 10lt smile.gif pas kita siaip pasikalbejom,daug kam butu nuolaida padarius,bet vienokias turiu,o miltonijom nesidomiu ax.gif tai nepirkau,bet sakiau sugrisiu biggrin.gif
Kad kainas kaikurios uzsikele ir neturi jokio supratimo apie jas,tai faktas.Viena kart apziurineju Orch..ziuriu i Dendrobi o ji vardina:cia bambukine orchideja,cia miniukas(o ten midi) paziurejau as i ja ir klausiu..Ar tikrai? Ji ir sako:nu taip,as gerai zinau biggrin.gif Tai liepiau daugiau knygu pasiskaityt ir nuvejau lotuliukas.gif
O toj Maximoj(tam paciam pastate) daznai buna fainu idomiu Orch... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 10 22, 23:25)
ziuriu i Dendrobi o ji vardina:cia bambukine orchideja,cia miniukas(o ten midi) paziurejau as i ja ir klausiu..Ar tikrai? Ji ir sako:nu taip,as gerai zinau biggrin.gif

nu prisijuokiau lotuliukas.gif
blush2.gif aš kartais tai apsimetu visai ''žalia'' ir leidžiuosi ''pamokoma'',tai tokių ''pamokymų'' prisiklausau blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Turekit sazines blush2.gif sedziu akis isputus, groziuosi naujais pirkiniais ir jollos svajonemis, o man ryt egzas, tai tureciau kitur akis ibedus sedeti blush2.gif reikes kazkaip tvardytis ir kuri laika neziureti sios temos, o jus dekit dekit groziu, sekmadieni paskaitysiu biggrin.gif dar idesiu savo naujosios vandutes nuotrauka ax.gif
jau orchidariumo karkasas padarytas, liko tik dureles ideti, dangti ir aisku vidu irengti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 23, 08:42)
Labas rytas  4u.gif
Turekit sazines  blush2.gif sedziu akis isputus, groziuosi naujais pirkiniais ir jollos svajonemis, o man ryt egzas, tai tureciau kitur akis ibedus sedeti  blush2.gif reikes kazkaip tvardytis ir kuri laika neziureti sios temos, o jus dekit dekit groziu, sekmadieni paskaitysiu  biggrin.gif dar idesiu savo naujosios vandutes nuotrauka  ax.gif
jau orchidariumo karkasas padarytas, liko tik dureles ideti, dangti ir aisku vidu irengti  smile.gif

oi kaip laukiu tavo orchidariumo thumbup.gif
Sėkmės egzamine, o lengvas nulydimas į čia - tik prablaškys, aš nesenai dar rašiau darbą, tai net nepastebėdavau kaip atsidurdavau čia, vyras net juokaut pradėjo, kad mano magistrinis - pagyrų tema blush2.gif
Atsakyti
Jums neprieštaraujant rodau savo "naminius" žiedus:
visos NOID, pavėlavę į Augalų Labirintus...

antrąsyk žydi namie, auginu nuo 2007 rudens
user posted image

ketvirtąsyk žydi namie, auginu nuo 2005 kovo
user posted imageuser posted image

ketvirtąsyk žydi namie, auginu nuo 2005 gruodžio
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 23, 10:23)

antrąsyk žydi namie, auginu nuo 2007 rudens
user posted image

ketvirtąsyk žydi namie, auginu nuo 2005 kovo

ketvirtąsyk žydi namie, auginu nuo 2005 gruodžio

grožis neišpasakytas wub.gif
Atsakyti
sveikutes, tik neateik viena diena i foruma, tai ohoho kiek groziu randu thumbup.gif
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 10 21, 20:51)
Siansdieninis mano medziokles grobis smile.gif Dvi sveikos,grazios ir su daug pumpuru cambrios smile.gif

super grazuokles, as mielai tokias irgi priglausciau i savo namus biggrin.gif

QUOTE(jalka @ 2009 10 22, 10:21)
prazydo mano oncidiumas

pagaliau thumbup.gif o mano ziedstiebis jau kokiu 8 cm thumbup.gif

QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 22, 11:32)
Pažiūrėkit, kokį gražuoliuką-burbuliuką šiandien "Karmelitoj" aptikau  wub.gif , negalėjau nepirkti  blush2.gif .

as nesu raibuoliu fane, bet sita tai labai jau meilute drinks_cheers.gif

QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 22, 11:56)
Oi, neparašiau, dar "Karmelitoj" buvo zygopetalumų,

po kiek zygai? cia as beproto noriu jo biggrin.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 22, 13:22)
na va, grįžau tuščiomis, tik su vabalėdžiu  biggrin.gif  tongue.gif
yra gražių zygopetalų karmelitoj  mirksiukas.gif

koks vabaledis? erzinat mane smile.gif

QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 23, 10:23)

super ziedukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujute: 23 spalio 2009 - 09:34
[quote=naujute,2009 10 23, 10:33]

po kiek zygai? cia as beproto noriu jo biggrin.gif

jei neklystu, tai gal po 35lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 23 spalio 2009 - 10:14
QUOTE(pabirze @ 2009 10 23, 11:14)
jei neklystu, tai gal po 35lt

reiktu jamt manau, kazin ryt buts dar? g.gif
Atsakyti
melyno zygo noriu, bandysiu ryt nuvaziuoti paziureti, va tokio wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 23, 11:25)
reiktu jamt manau, kazin ryt buts dar?  g.gif

apatiniai abu buvo, bet atidžiai rinkis, nes lapai ir kai kur bulvytės buvo pajuodę 4u.gif
Atsakyti