Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

[quote=Ambrozija,2009 10 22, 17:17]
Dar vis maža gėliukų? hihihi.gif Kiek jau turi orchidėjų, jei ne paslaptis? smile.gif[/color]

ji jau turbūt bijo girtis kiek turi lotuliukas.gif Juk nutylėjo, kad rezervavosi cimbą neperseniausiai, manau kad pagal gėlių skaičių - first.gif
Atsakyti
Pirkau nupiginta Maximoj Phalaenopsį, violetinės sp žiedeliais. Vargšelis išvargęs, nugeibęs, bet matėsi sveikų šaknelių vazone, tai ir paėmiau. Tikiuos pasiseks atgaivint... Vėliau pabandysiu nufotkinti, parodysiu, kaip viskas atrodo. Gal ką patarsit man protingo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 22, 10:32)
Pažiūrėkit, kokį gražuoliuką-burbuliuką šiandien "Karmelitoj" aptikau  wub.gif , negalėjau nepirkti  blush2.gif .
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif Noriu....Nereali grazuole. Kiek mokejai?
Siandien uzmaciau violetiniu raibuoliu Megoj po 25 Lt, bet susilaikiau. Kazkodel nelabai man violetines.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 22, 17:17)

Dar vis maža gėliukų? hihihi.gif Kiek jau turi orchidėjų, jei ne paslaptis? smile.gif

Va va.... kai kuri važiuojat, siųskit urmu sms visoms Kaunietėms, gal kuri ir atslieps  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

ax.gif ax.gif tai kad nežinau... tuoj paskaičiuosiu blush2.gif
(po 5 min.) tik 64 biggrin.gif maniau, kad bus daugiau blush2.gif numiro kai kurios, kitos buvo atiduotos ax.gif
QUOTE(pabirze @ 2009 10 22, 17:41)
ji jau turbūt bijo girtis kiek turi lotuliukas.gif Juk nutylėjo, kad rezervavosi cimbą neperseniausiai, manau kad pagal gėlių skaičių - first.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif jis boooordinis buvo, tai nesusilaikiauuuu..... blush2.gif bus 65-as rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
prašom,seilei pavarvint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 22, 11:32)
Pažiūrėkit, kokį gražuoliuką-burbuliuką šiandien "Karmelitoj" aptikau  wub.gif , negalėjau nepirkti  blush2.gif .
user posted image

vajeeiii kaip noriu 4u.gif thumbup.gif ir aš neatsilaikyčiau ir miltoniopsio geltono kaip nooriu, ech tas Kaunas...
Atsakyti
jolla jolla....kol kuri nors neideda seiles pavarvinimui,tol man maniskes gelytes labai grazios ir jau beveik nieko naujo nenoriu.... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dar truputis ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 22, 18:21)
prašom,seilei pavarvint  lotuliukas.gif

Tik tiek?.... cool.gif

Juokauju biggrin.gif Ir visos tavo? bigsmile.gif

Mano naujasis Phalaenopsis smile.gif kaip gaivinau, galėsit pasiskaityt orchi priežiūros tmeoj smile.gif

user posted image
Atsakyti
Jolla42, ir ką dabar daryt visų noooriu ax.gif doh.gif rodytų, ar bent ko nors naujo:))) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 22, 20:49)
Ir visos tavo?  bigsmile.gif

g.gif aga mano..........svajonėse wub.gif
būtų mano,tai įtariu,kad dauguma pas mane gyventute...??? lotuliukas.gif

šokėjuke-ką daryt? g.gif laukt kol iki Lietuvos atveš..... čia tokiom prekiauja-kainos nemažos...,bet labai gražios kvietkos.... ax.gif (įdėjau tik dalį to ką radau...)
Atsakyti
Na kai užmatysit, kur tokioj Lietuvoj prekiauja praneškit, pirkinėsim po truputį doh.gif
Atsakyti