[quote=Ambrozija,2009 10 22, 17:17]
Dar vis maža gėliukų? Kiek jau turi orchidėjų, jei ne paslaptis? [/color]
ji jau turbūt bijo girtis kiek turi Juk nutylėjo, kad rezervavosi cimbą neperseniausiai, manau kad pagal gėlių skaičių -
Pirkau nupiginta Maximoj Phalaenopsį, violetinės sp žiedeliais. Vargšelis išvargęs, nugeibęs, bet matėsi sveikų šaknelių vazone, tai ir paėmiau. Tikiuos pasiseks atgaivint... Vėliau pabandysiu nufotkinti, parodysiu, kaip viskas atrodo. Gal ką patarsit man protingo
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 22, 10:32)
Pažiūrėkit, kokį gražuoliuką-burbuliuką šiandien "Karmelitoj" aptikau , negalėjau nepirkti .
Noriu....Nereali grazuole. Kiek mokejai?
Siandien uzmaciau violetiniu raibuoliu Megoj po 25 Lt, bet susilaikiau. Kazkodel nelabai man violetines.
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 22, 17:17)
Dar vis maža gėliukų? Kiek jau turi orchidėjų, jei ne paslaptis?
Va va.... kai kuri važiuojat, siųskit urmu sms visoms Kaunietėms, gal kuri ir atslieps
tai kad nežinau... tuoj paskaičiuosiu
(po 5 min.) tik 64 maniau, kad bus daugiau numiro kai kurios, kitos buvo atiduotos
QUOTE(pabirze @ 2009 10 22, 17:41)
ji jau turbūt bijo girtis kiek turi Juk nutylėjo, kad rezervavosi cimbą neperseniausiai, manau kad pagal gėlių skaičių -
jis boooordinis buvo, tai nesusilaikiauuuu..... bus 65-as
prašom,seilei pavarvint
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 22, 11:32)
Pažiūrėkit, kokį gražuoliuką-burbuliuką šiandien "Karmelitoj" aptikau , negalėjau nepirkti .
vajeeiii kaip noriu ir aš neatsilaikyčiau ir miltoniopsio geltono kaip nooriu, ech tas Kaunas...
jolla jolla....kol kuri nors neideda seiles pavarvinimui,tol man maniskes gelytes labai grazios ir jau beveik nieko naujo nenoriu....
dar truputis
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 22, 18:21)
prašom,seilei pavarvint
Tik tiek?....
Juokauju Ir visos tavo?
Mano naujasis Phalaenopsis kaip gaivinau, galėsit pasiskaityt orchi priežiūros tmeoj
Jolla42, ir ką dabar daryt visų noooriu rodytų, ar bent ko nors naujo:)))
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 22, 20:49)
Ir visos tavo?
aga mano..........svajonėse
būtų mano,tai įtariu,kad dauguma pas mane gyventute...???
šokėjuke-ką daryt? laukt kol iki Lietuvos atveš..... čia tokiom prekiauja-kainos nemažos...,bet labai gražios kvietkos.... (įdėjau tik dalį to ką radau...)
Na kai užmatysit, kur tokioj Lietuvoj prekiauja praneškit, pirkinėsim po truputį