Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(jolla42 @ 2009 10 22, 14:12)
Sandrita ir Kaštone  clap.gif  clap.gif įspūdingi ''laimikiai''  wub.gif
g.gif o katlėjų bazėse nebuvo??

Cia as Marijampoles mieste sturmavau parduotuves biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
na merginos jus saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 22, 14:09)
buvo, buvo, tikrai bent 10 dar, mažomis skrotelėmis ir didžiūūliais žiedais  wub.gif 
o zygus išskirtinai paminėjau, nes kažkas ne per seniausiai jų itin smarkiai ieškojo  g.gif

beje, minėtąjį miltoniopsį gelsvą radau, taip jo norėjau, bet....  schmoll.gif  du žiedstiebiai, pusė žiedų nuleipusi, o skrotelės lapai pradėję gelsti... panašu į prasidedantį puvinuką  verysad.gif  tai palikau.... dar 30 lt kainavo  verysad.gif

As as ieskojau. Tik ta Karmelita kaip suprantu Kaune randasi...Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 10 22, 16:34)
As as ieskojau. Tik ta Karmelita kaip suprantu Kaune randasi...Ar ne?

Kaune
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 22, 15:35)

Pasiziurejau as irgi jau I psl., kad kaune sad.gif
Kodel Vln tokiu grozybiu nera????? sad.gif Ermitaze tai visai neidomios geles - nususe balti phal. ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 21, 21:59)
augs kuo puikiausiai, tik su žydėjimu sudėtingiau, pas mane irgi tas pats, na gal dar  su laistymu neįkirtau kiek tų lašų jiems reikia - tai vis vaikuojasi ir vaikuojasi vietoje žiedų

pas mane is olivijos gautas dedrobiukas irgi apsivaikaves trim vaikiukais. ar taip buna nuo dregmes? g.gif

QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 21, 22:33)
saidutea, manau, tikrai susidraugausi su šiuo dendrobiu  mirksiukas.gif .
Vasarą ir rudenį iki kol atšąla iki kokiu 5 laipsnių jis gali būti balkone, vėsa ir sausra skatina krauti žiedus. Turiu tokį baltais žiedais, tai pakako jam pabūti vėsiai balkone kokį mėnesį, ir jau pradėjo lįst "spurgiukai". Tikiuos tai bus žiedai, ne keikiai  unsure.gif .

tikimes ir mes kad ten ziedukai bus rolleyes.gif
QUOTE(jalka @ 2009 10 22, 09:21)
prazydo mano oncidiumas
user posted image

bet tikejausi didesniu zieduku kazkodel...manieji labai smulkus....

vau wub.gif koks cukriukas bigsmile.gif
QUOTE(Pandora @ 2009 10 22, 09:29)

Tokie falenopsiai multiflora vadinami.

tai pas mane tikriausiai toks. nes ziedukai labai smulkus, o pats normalaus dydzio wub.gif
Atsakyti
taip pas mus Vilniuje tai nekas, ermitaze tai nieko nerasi, kartais dar buna kokioj paprastoj parduoptuvei daugiau pasirinkti
Atsakyti
oj mikuotuke ko sms neparasei buciau palaikius kompanija i baze doh.gif doh.gif doh.gif niekad nesu buvus..dar dukra gunde siandien sako vaziuok vaziuok...bet va ir kompo neisijungiau ir nesusigundziau viena vaziuot...
o raibuoles grozis! wub.gif wub.gif isimylejau,akyse stovi
manoji tikrai voka auginasi,tikiuosi sulauksiu ir as ziedelio
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 10 22, 16:13)
Cia as Marijampoles mieste sturmavau parduotuves biggrin.gif biggrin.gif

aga,skaičiau mirksiukas.gif o aš marijampolėj buvau praeitą savaitgalį,bet šito taško nežinojau schmoll.gif patikrinsiu kai važiuosiu-palikit kartais ir man.... ax.gif
aš kai laiko turiu,apeinu gėlių turgelį (bobturgį),ten kioskeliuose kartais įdomesnių turi...tik kai retai nueinu-tai šaukštai po pietų būna doh.gif perlieja kapitaliai,o suvalkijoj nepasiderėsi schmoll.gif kol žiedas nors koks kabaluoja,tol kainą laiko... su viena pardavėja kalbėjau-tai sako aš šitas gerai pažystu (tipo orches..),jų šaknys greitai atauga (kambrija buvo...),pati turiu ir auga doh.gif lotuliukas.gif sakau,tai sėkmės lotuliukas.gif maždaug tos kioskelių eilės vidurį labai gražių miniukų būna... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 10 22, 16:38)
Kodel Vln tokiu grozybiu nera????? sad.gif Ermitaze tai visai neidomios geles - nususe balti phal. ir viskas.

Šitą ''reiškinį'' aš jau seniai aprašiau.... ax.gif gal sakau kokį piketą prie ermitažo ''padarom''??? kiek gi galima verysad.gif bent jau per pusę padalintų-porinėm dienom Kaunui-neporinėm Vilniuj.... g.gif ar atvirkščiai... blush2.gif lotuliukas.gif

įmesiu vėliau ''keletą'' foto pasiseilėjimui blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 22, 14:47)
verysad.gif
pabirže-gal turi kokių naujienų??  g.gif

Šiandien buvau vaidrenoj- smulkiažiedės violetinės vandos lygtais po 45 ( sorry, sena jau esu - užuomarša blush2.gif ), na ne brangesnės nei 60 litukų, daugiau nieko rimto nemačiau , nes ieškojau tik katlėjų wub.gif tuos zygus esu mačius, beveik visi buvo juoduojančiais lapais, net bulvytės ir tos kai kur, todėl žiauriai suabejojau, jei kuri pirksit- atkreipkit dėmesį, gal aš ir klystu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 22 spalio 2009 - 15:51
QUOTE(evutext @ 2009 10 22, 14:49)
man tokios tavo aprasytos bukles miltoniopsi geltona pabirze uz 10 lt nupirko. teko traukti lauk.dabar jau menuo geras laiko,kaip toliau lapai negeltonuoja (aciu dievui:))

tai va, o čia nenukainotas... pigesnį tai būčiau ėmusi ax.gif
QUOTE(jalka @ 2009 10 22, 15:42)
oj mikuotuke ko sms neparasei buciau palaikius kompanija i baze doh.gif  doh.gif  doh.gif niekad nesu buvus..dar dukra gunde siandien sako vaziuok vaziuok...bet va ir kompo neisijungiau ir nesusigundziau viena vaziuot...
o raibuoles grozis!  wub.gif  wub.gif isimylejau,akyse stovi
manoji tikrai voka auginasi,tikiuosi sulauksiu ir as ziedelio

oi doh.gif kitąsyk rašysiu sms drinks_cheers.gif ir prasiausim pro bazes biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 21, 22:42)
nu jo supratau jau , kad jiems reikia sudetingesniu salygu g.gif ir turi jie ta ziemos ramybes perioda.  del vietos saltos, pas mus irgi nelabai yra tokios namie. bet ar del to gelyte neaugs? paauginsim ir pamatysim ir pasidalinsim ispudziais su jumis

Aš irgi naujokė auginant orchidėjas, bet manau susitvarkysiu su Phalaenopsiu ir Dendrobų auginimu ax.gif

QUOTE(jalka @ 2009 10 22, 10:21)
prazydo mano oncidiumas
bet tikejausi didesniu zieduku kazkodel...manieji labai smulkus....

Nu blem, kaip gražu! bigsmile.gif Ir nereik čia keikt žiedelių, jie tiesiog pasaka! wub.gif

QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 22, 11:32)
Pažiūrėkit, kokį gražuoliuką-burbuliuką šiandien "Karmelitoj" aptikau, negalėjau nepirkti  blush2.gif .

bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 22, 11:46)
Mergaitės kaunietės, dar yra valanda visa... kas norit ir galit su manimi palėkti iki Karmelitos? Tiesiog dabar? 
Aš šiaip vos laikausi, bet man rodos, iš po vakar užvežimo, reikia patikrinti ten  ax.gif

Dar vis maža gėliukų? hihihi.gif Kiek jau turi orchidėjų, jei ne paslaptis? smile.gif

QUOTE(jalka @ 2009 10 22, 15:42)
oj mikuotuke ko sms neparasei buciau palaikius kompanija i baze doh.gif 

Va va.... kai kuri važiuojat, siųskit urmu sms visoms Kaunietėms, gal kuri ir atslieps bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti