Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 22, 11:56)
Oi, neparašiau, dar "Karmelitoj" buvo zygopetalumų, burragearų "Nelly Isler", kitokių "kambrijų", miltoniopsių geltonų, cimbidžių įvairių spalvų, žodžiu, tikrai yra iš ko rinktis  4u.gif .
Papildyta:
Ačiū, kad džiaugiatės kartu su manim. Man jis irgi toks labai labai  wub.gif , kas dar aktualu, sparčiai mažėjant vietos ant palangės  blush2.gif ,- skrotelė tokia kompaktiška, o žiedas didžiulis  thumbup.gif .

eina sau.... doh.gif dar geltoni miloniopsiai..... einu džiovintis plaukų ir pirmyn!
P.S.: Na? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 22, 12:32)
Pažiūrėkit, kokį gražuoliuką-burbuliuką šiandien "Karmelitoj" aptikau  wub.gif , negalėjau nepirkti  blush2.gif .
user posted image

kiek sitas grozis kainavo? 4u.gif
Atsakyti
35 lt.
Atsakyti
na va, grįžau tuščiomis, tik su vabalėdžiu biggrin.gif tongue.gif
yra gražių zygopetalų karmelitoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 22, 13:22)
na va, grįžau tuščiomis, tik su vabalėdžiu  biggrin.gif  tongue.gif
yra gražių zygopetalų karmelitoj  mirksiukas.gif

o tai raibuolių nebėra, ar g.gif ką ?????
Atsakyti
Nu kad tikrai turėjo dar likt, aš bent kokius 10 palikau...
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 22, 11:21)
bet tikejausi didesniu zieduku kazkodel...manieji labai smulkus....

viskas jam gerai-mano vienas tokiais miniatiūriniais žiedukais,o kitas normaliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 22, 13:32)
o tai raibuolių nebėra, ar  g.gif ką ?????

QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 22, 13:53)
Nu kad tikrai turėjo dar likt, aš bent kokius 10 palikau...

buvo, buvo, tikrai bent 10 dar, mažomis skrotelėmis ir didžiūūliais žiedais wub.gif
o zygus išskirtinai paminėjau, nes kažkas ne per seniausiai jų itin smarkiai ieškojo g.gif

beje, minėtąjį miltoniopsį gelsvą radau, taip jo norėjau, bet.... schmoll.gif du žiedstiebiai, pusė žiedų nuleipusi, o skrotelės lapai pradėję gelsti... panašu į prasidedantį puvinuką verysad.gif tai palikau.... dar 30 lt kainavo verysad.gif
Atsakyti
Sandrita ir Kaštone clap.gif clap.gif įspūdingi ''laimikiai'' wub.gif
g.gif o katlėjų bazėse nebuvo??
Atsakyti
Katlėjų nebuvo, deja...
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 22, 15:20)
Katlėjų nebuvo, deja...

verysad.gif

pabirže-gal turi kokių naujienų?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 22, 15:09)
buvo, buvo, tikrai bent 10 dar, mažomis skrotelėmis ir didžiūūliais žiedais  wub.gif 
o zygus išskirtinai paminėjau, nes kažkas ne per seniausiai jų itin smarkiai ieškojo  g.gif

beje, minėtąjį miltoniopsį gelsvą radau, taip jo norėjau, bet....  schmoll.gif  du žiedstiebiai, pusė žiedų nuleipusi, o skrotelės lapai pradėję gelsti... panašu į prasidedantį puvinuką  verysad.gif  tai palikau.... dar 30 lt kainavo  verysad.gif

man tokios tavo aprasytos bukles miltoniopsi geltona pabirze uz 10 lt nupirko. teko traukti lauk.dabar jau menuo geras laiko,kaip toliau lapai negeltonuoja (aciu dievui:))
Atsakyti