Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

Vakar aplankiau "Tik geles" Draugystes gatvej. Nu tikrai labai didelis phal pasirinkimas, tik sau nieko neradau, nes daug maz tokias turiu biggrin.gif Labai patiko phal kompozicija kur i viena inda susodinti 3: geltonas, baltas ir violetinis smulkiaziedziai. Bet kainavo 79 Lt tai pagailejau pinigu. Bet vaizdas tai labai grazus. Dar dabar akyse stovi. Labai graziu raibuoliu buvo, tokiu tamsiai tamsiai bordo. Blizga kaip vaskines. Ir ziedai tokie dideli dideli. Zodziu yra i ka seile pavarvinti wink.gif
Papildyta:
Dar labai keistus phal maciau. Nesupratau kas ten per rusis. Ant ziedstiebio smulkus ziedeliai issideste tokiu budu kaip ant oncidiumo. Bet is visu kitu vietu butu grynas phalaenopsis, ir ant korteles taip parasyta. Tik va tas ziedeliu smulkumas ir issidestymas. Kazin kas cia per rusis?
Atsakyti
prazydo mano oncidiumas
user posted image

bet tikejausi didesniu zieduku kazkodel...manieji labai smulkus....
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 10 22, 08:54)
Labai graziu raibuoliu buvo, tokiu tamsiai tamsiai bordo. Blizga kaip vaskines. Ir ziedai tokie dideli dideli. Zodziu yra i ka seile pavarvinti wink.gif

O po kiek raibuoles buvo? Taip noriu nors vienos, bet niekad neuztaikau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2009 10 22, 08:54)
Dar labai keistus phal maciau. Nesupratau kas ten per rusis. Ant ziedstiebio smulkus ziedeliai issideste tokiu budu kaip ant oncidiumo. Bet is visu kitu vietu butu grynas phalaenopsis, ir ant korteles taip parasyta. Tik va tas ziedeliu smulkumas ir issidestymas. Kazin kas cia per rusis?

Turiu toki ax.gif Ziedeliu labai daug, jie mazi kaip pas miniuka, bet pats falenopsis iprasto dydzio. Is ziedstiebio sakojasi daug saku. Toks kaip medelis bigsmile.gif Tokie falenopsiai multiflora vadinami.
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 10 22, 11:29)
O po kiek raibuoles buvo? Taip noriu nors vienos, bet niekad neuztaikau  verysad.gif
Papildyta:

Turiu toki  ax.gif Ziedeliu labai daug, jie mazi kaip pas miniuka, bet pats falenopsis iprasto dydzio. Is ziedstiebio sakojasi daug saku. Toks kaip medelis  bigsmile.gif Tokie falenopsiai multiflora vadinami.

po 36 lt
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 10 22, 09:41)
turiu as vien atoki dendrobi, kurio nemyliu  blush2.gif  stovejo visa vasara ant karstosios palanges, lapai net nusviesejo...maniau jis mirsta. o jis is naujo auginuko, kad leidzia ziedsiebi! jau yra 4 pumpurai, atrodo bus ir daugiau g.gif  tai padejau dabar jau garbingoj vietoj ir jo atsiprasiau 4u.gif  laistydavau retokai. gausiai. atrodo maniskis ypatingos prieziuros nereikalauja 4u.gif

va va va, ir manieji ne itin geromis sąlygomis gyveno balkone lotuliukas.gif
(kol neturi žiedų, aš jų irgi nelabai myliu) blush2.gif tai kai išvykdavau atostogauti, jie gi įstiklintam uždarytam balkone būdavo (pietiniam, bet su užuolaidomis) kartu su visais cimbais, cambrijom ir falenopsiais rolleyes.gif keista, bet nieko, viskas ok, dabar kaaaaad leidžia žiedstiebius bigsmile.gif

Išvada: mažiau cackintis reik? g.gif

jalka, vistiek gražūs oncidiumo žiedeliai! Linkiu dendrobiukui pasveikti unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėkit, kokį gražuoliuką-burbuliuką šiandien "Karmelitoj" aptikau wub.gif , negalėjau nepirkti blush2.gif .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 22, 10:21)

bet tikejausi didesniu zieduku kazkodel...manieji labai smulkus....

Tokie ir turi but mirksiukas.gif nedidukai ir pas mane smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 22, 11:32)
Pažiūrėkit, kokį gražuoliuką-burbuliuką šiandien "Karmelitoj" aptikau  wub.gif , negalėjau nepirkti  blush2.gif .

Man aplamai raibuoles wub.gif pas pacia yra keliu rusiu,dabar vaiku daug prikrove,tai laukiu laukiu laukiu.... rolleyes.gif
Atsakyti
Pažiūrėkit, kokį gražuoliuką-burbuliuką šiandien "Karmelitoj" aptikau  wub.gif , negalėjau nepirkti  blush2.gif .
user posted image

ir aš bučiau pirkusi wub.gif
koks gražus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaštone, koks grožis!!! wub.gif Įsimylėjau tavo gėliuką ax.gif
Atsakyti
user posted image

Ojei, grožis koks bigsmile.gif sveikinu su laimikiu drinks_cheers.gif

Mergaitės kaunietės, dar yra valanda visa... kas norit ir galit su manimi palėkti iki Karmelitos? Tiesiog dabar? biggrin.gif
Aš šiaip vos laikausi, bet man rodos, iš po vakar užvežimo, reikia patikrinti ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 22, 11:46)
Ojei, grožis koks  bigsmile.gif  sveikinu su laimikiu  drinks_cheers.gif

Mergaitės kaunietės, dar yra valanda visa... kas norit ir galit su manimi palėkti iki Karmelitos? Tiesiog dabar?  biggrin.gif 
Aš šiaip vos laikausi, bet man rodos, iš po vakar užvežimo, reikia patikrinti ten  ax.gif

na mergaitės aš jums pavydziu jus zinot kur, o aš dabar niekusr negaliu išlekt mano mažutė susirgo, tiek vakar nervu prigadino daktarai, bet iškovojau savo
Atsakyti
Oi, neparašiau, dar "Karmelitoj" buvo zygopetalumų, burragearų "Nelly Isler", kitokių "kambrijų", miltoniopsių geltonų, cimbidžių įvairių spalvų, žodžiu, tikrai yra iš ko rinktis 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(*Indraja @ 2009 10 22, 11:45)
Kaštone, koks grožis!!!  wub.gif  Įsimylėjau tavo gėliuką  ax.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 22, 11:46)
Ojei, grožis koks  bigsmile.gif  sveikinu su laimikiu  drinks_cheers.gif

Ačiū, kad džiaugiatės kartu su manim. Man jis irgi toks labai labai wub.gif , kas dar aktualu, sparčiai mažėjant vietos ant palangės blush2.gif ,- skrotelė tokia kompaktiška, o žiedas didžiulis thumbup.gif .
Atsakyti