Vakar aplankiau "Tik geles" Draugystes gatvej. Nu tikrai labai didelis phal pasirinkimas, tik sau nieko neradau, nes daug maz tokias turiu Labai patiko phal kompozicija kur i viena inda susodinti 3: geltonas, baltas ir violetinis smulkiaziedziai. Bet kainavo 79 Lt tai pagailejau pinigu. Bet vaizdas tai labai grazus. Dar dabar akyse stovi. Labai graziu raibuoliu buvo, tokiu tamsiai tamsiai bordo. Blizga kaip vaskines. Ir ziedai tokie dideli dideli. Zodziu yra i ka seile pavarvinti
Papildyta:
Dar labai keistus phal maciau. Nesupratau kas ten per rusis. Ant ziedstiebio smulkus ziedeliai issideste tokiu budu kaip ant oncidiumo. Bet is visu kitu vietu butu grynas phalaenopsis, ir ant korteles taip parasyta. Tik va tas ziedeliu smulkumas ir issidestymas. Kazin kas cia per rusis?
QUOTE(Lorute @ 2009 10 22, 08:54)
Labai graziu raibuoliu buvo, tokiu tamsiai tamsiai bordo. Blizga kaip vaskines. Ir ziedai tokie dideli dideli. Zodziu yra i ka seile pavarvinti
O po kiek raibuoles buvo? Taip noriu nors vienos, bet niekad neuztaikau
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2009 10 22, 08:54)
Dar labai keistus phal maciau. Nesupratau kas ten per rusis. Ant ziedstiebio smulkus ziedeliai issideste tokiu budu kaip ant oncidiumo. Bet is visu kitu vietu butu grynas phalaenopsis, ir ant korteles taip parasyta. Tik va tas ziedeliu smulkumas ir issidestymas. Kazin kas cia per rusis?
Turiu toki Ziedeliu labai daug, jie mazi kaip pas miniuka, bet pats falenopsis iprasto dydzio. Is ziedstiebio sakojasi daug saku. Toks kaip medelis Tokie falenopsiai multiflora vadinami.
QUOTE(Pandora @ 2009 10 22, 11:29)
O po kiek raibuoles buvo? Taip noriu nors vienos, bet niekad neuztaikau
Papildyta:
Turiu toki Ziedeliu labai daug, jie mazi kaip pas miniuka, bet pats falenopsis iprasto dydzio. Is ziedstiebio sakojasi daug saku. Toks kaip medelis Tokie falenopsiai multiflora vadinami.
Papildyta:
po 36 lt
QUOTE(rokinuke @ 2009 10 22, 09:41)
turiu as vien atoki dendrobi, kurio nemyliu stovejo visa vasara ant karstosios palanges, lapai net nusviesejo...maniau jis mirsta. o jis is naujo auginuko, kad leidzia ziedsiebi! jau yra 4 pumpurai, atrodo bus ir daugiau tai padejau dabar jau garbingoj vietoj ir jo atsiprasiau laistydavau retokai. gausiai. atrodo maniskis ypatingos prieziuros nereikalauja
va va va, ir manieji ne itin geromis sąlygomis gyveno balkone
(kol neturi žiedų, aš jų irgi nelabai myliu) tai kai išvykdavau atostogauti, jie gi įstiklintam uždarytam balkone būdavo (pietiniam, bet su užuolaidomis) kartu su visais cimbais, cambrijom ir falenopsiais keista, bet nieko, viskas ok, dabar kaaaaad leidžia žiedstiebius
Išvada: mažiau cackintis reik?
jalka, vistiek gražūs oncidiumo žiedeliai! Linkiu dendrobiukui pasveikti
QUOTE(jalka @ 2009 10 22, 10:21)
Tokie ir turi but nedidukai ir pas mane
Papildyta:
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 22, 11:32)
Pažiūrėkit, kokį gražuoliuką-burbuliuką šiandien "Karmelitoj" aptikau , negalėjau nepirkti .
Man aplamai raibuoles pas pacia yra keliu rusiu,dabar vaiku daug prikrove,tai laukiu laukiu laukiu....
Pažiūrėkit, kokį gražuoliuką-burbuliuką šiandien "Karmelitoj" aptikau , negalėjau nepirkti .
ir aš bučiau pirkusi
koks gražus
Kaštone, koks grožis!!! Įsimylėjau tavo gėliuką
Ojei, grožis koks sveikinu su laimikiu
Mergaitės kaunietės, dar yra valanda visa... kas norit ir galit su manimi palėkti iki Karmelitos? Tiesiog dabar?
Aš šiaip vos laikausi, bet man rodos, iš po vakar užvežimo, reikia patikrinti ten
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 22, 11:46)
Mergaitės kaunietės, dar yra valanda visa... kas norit ir galit su manimi palėkti iki Karmelitos? Tiesiog dabar?
Aš šiaip vos laikausi, bet man rodos, iš po vakar užvežimo, reikia patikrinti ten
na mergaitės aš jums pavydziu jus zinot kur, o aš dabar niekusr negaliu išlekt mano mažutė susirgo, tiek vakar nervu prigadino daktarai, bet iškovojau savo
Oi, neparašiau, dar "Karmelitoj" buvo zygopetalumų, burragearų "Nelly Isler", kitokių "kambrijų", miltoniopsių geltonų, cimbidžių įvairių spalvų, žodžiu, tikrai yra iš ko rinktis .
Papildyta:
Ačiū, kad džiaugiatės kartu su manim. Man jis irgi toks labai labai , kas dar aktualu, sparčiai mažėjant vietos ant palangės ,- skrotelė tokia kompaktiška, o žiedas didžiulis .
Papildyta:
QUOTE(*Indraja @ 2009 10 22, 11:45)
Kaštone, koks grožis!!! Įsimylėjau tavo gėliuką
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 22, 11:46)
Ačiū, kad džiaugiatės kartu su manim. Man jis irgi toks labai labai , kas dar aktualu, sparčiai mažėjant vietos ant palangės ,- skrotelė tokia kompaktiška, o žiedas didžiulis .