Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

Siansdieninis mano medziokles grobis smile.gif Dvi sveikos,grazios ir su daug pumpuru cambrios smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image nuotraukos gal neocen..bet spalvos laaabai jau fainutes.
Marijampolieciu demesiui:Jaunimo gatvej,buvusios MAXIMOS patalpose,ties lambardu yra geliu parduotuve,joje du cimbidziai,vienas didelis,sveikas grazus keras geltoni,du ziedstiebiai 73lt,bet jau toks wub.gif ziedai kaip visciukai spalvos. Ir antras kiek mazesnis,karameliniais su taskuota lupa 65lt berods smile.gif

Atsakyti
Oi Sandrita super spalvytės Tavo cambrijų thumbup.gif
Atsakyti
Grazute cambria wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 21, 19:06)
tai jei į draugystės bazę nevažiuosi, prie onkologinio tikrai neberasi  lotuliukas.gif
nes iš onkologinio ir persikraustė ta pati bazė prie draugystės  lotuliukas.gif

Cia rimtai blink.gif pirma karta girdziu. Cia ta kur sakalu gatvej issikele ???? o tai kaip as cia praleidau.. blink.gif nu tai jau cia tikrai man butu nelabai gerai ......

Pasirodo rimtai isikele doh.gif doh.gif o as kad svajojau , kad va vaziuosiu , gerai kad dar siandien nenuvaziavau doh.gif buciau benzina veltui isnaudojus , ir is kitos puses as tikrai dura ,kad nenuejau i ta baze , kur sakei doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuzielia: 21 spalio 2009 - 20:30
QUOTE(linuzielia @ 2009 10 21, 21:26)
Pasirodo rimtai isikele  doh.gif  doh.gif  o as kad svajojau , kad va vaziuosiu , gerai kad dar siandien nenuvaziavau  doh.gif buciau benzina veltui isnaudojus , ir is kitos puses as tikrai dura ,kad nenuejau i ta baze , kur sakei  doh.gif  doh.gif

Mažiau graužkis wink.gif Ne šiandien, tai ryt nueisi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 21, 14:32)
dendrobis rezervuotas saidutea smile.gif

wub.gif aciu evutext, siandien taip pakelei man nuotaika wub.gif
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 21, 14:33)
as 2 nukainuotus nusipirkau, kol kas dendrobiu uzteks, reikia isikirsti ju prazydinimo subtilybes, nes juos tai ne falenopsius auginti  ax.gif

nu jo supratau jau , kad jiems reikia sudetingesniu salygu g.gif ir turi jie ta ziemos ramybes perioda g.gif del vietos saltos, pas mus irgi nelabai yra tokios namie. bet ar del to gelyte neaugs? g.gif paauginsim ir pamatysim rolleyes.gif ir pasidalinsim ispudziais su jumis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 21, 22:42)

nu jo supratau jau , kad jiems reikia sudetingesniu salygu g.gif ir turi jie ta ziemos ramybes perioda g.gif  del vietos saltos, pas mus irgi nelabai yra tokios namie. bet ar del to gelyte neaugs? g.gif  paauginsim ir pamatysim rolleyes.gif ir pasidalinsim ispudziais su jumis 4u.gif

augs kuo puikiausiai, tik su žydėjimu sudėtingiau, pas mane irgi tas pats, na gal dar su laistymu neįkirtau kiek tų lašų jiems reikia - tai vis vaikuojasi ir vaikuojasi vietoje žiedų
Atsakyti
saidutea, manau, tikrai susidraugausi su šiuo dendrobiu mirksiukas.gif .
Vasarą ir rudenį iki kol atšąla iki kokiu 5 laipsnių jis gali būti balkone, vėsa ir sausra skatina krauti žiedus. Turiu tokį baltais žiedais, tai pakako jam pabūti vėsiai balkone kokį mėnesį, ir jau pradėjo lįst "spurgiukai". Tikiuos tai bus žiedai, ne keikiai unsure.gif .
Atsakyti
Man asmeniškai dendrobis lengviau pražydinamas - žydi kiekvienais metais biggrin.gif Vat phalaenopsių nesekasi prikalbinti pražysti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 10 21, 21:03)
Oi Sandrita super spalvytės Tavo cambrijų thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 10 21, 21:07)
Grazute cambria  wub.gif

Aciu ax.gif kadangi paemiau abi,tai dar ir nuolaidele gavau thumbup.gif Tik vat prazioplinau raibuole doh.gif Pries pat nosi pardavejos sunus isnese dovanom biggrin.gif bet jau gdozis buvo...o ir kaina juokinga,sakiau atsivezkit dar,uzsuksiu...Zodziu reiks kada vel eit medziot(o medziojau dvi dienas po visas miesto geliu pardes lotuliukas.gif doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 21, 22:42)
wub.gif aciu evutext, siandien taip pakelei man nuotaika wub.gif

nu jo supratau jau , kad jiems reikia sudetingesniu salygu g.gif ir turi jie ta ziemos ramybes perioda g.gif  del vietos saltos, pas mus irgi nelabai yra tokios namie. bet ar del to gelyte neaugs? g.gif  paauginsim ir pamatysim rolleyes.gif ir pasidalinsim ispudziais su jumis 4u.gif

turiu as vien atoki dendrobi, kurio nemyliu blush2.gif stovejo visa vasara ant karstosios palanges, lapai net nusviesejo...maniau jis mirsta. o jis is naujo auginuko, kad leidzia ziedsiebi! jau yra 4 pumpurai, atrodo bus ir daugiau g.gif tai padejau dabar jau garbingoj vietoj ir jo atsiprasiau 4u.gif laistydavau retokai. gausiai. atrodo maniskis ypatingos prieziuros nereikalauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 21, 21:59)
augs kuo puikiausiai, tik su žydėjimu sudėtingiau, pas mane irgi tas pats, na gal dar  su laistymu neįkirtau kiek tų lašų jiems reikia - tai vis vaikuojasi ir vaikuojasi vietoje žiedų

Maniškis irgi niekaip negali nustoti vaikuotis. Pirkau prieš pusmetį, buvo gan daug vietos vazone, o dabar.. doh.gif Ir žiedų nė kvapo, nors kitas dendrobis, augintas lygiai tokiom pačiom sąlygom, leidžia žiedstiebį. g.gif
Atsakyti