Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

Na , tai ka buvau ir molo maximoj ir maximoj prie baziu ir nieko gero as ten nemaciau , tik balti ir violetiniai falenopsai.labai nekoks pasirinkimas. net ir man kaip naujokei nebuvo ka pirkt. Uztai nusipirkau kaktusa doh.gif
rytoj dar eisiu i Akropoli.Gal dar ten ka uztiksiu ,arba reiks laukti sekancio uzvezimo. o akcija tikrai dar ten tesiasi , tik kad nebera ka pirkti.... verysad.gif
Atsakyti
sveikutes merginos, noriu Jusu paklausti jeigu dabar pirkciau cambria ir vezciau namo automobiliu ar nesusaltu ji man? kazkaip pabijau pirkti dabar kai tokie orai, nes gali visi ziedukai nubyreti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linuzielia @ 2009 10 21, 17:58)
Na , tai ka buvau ir molo maximoj ir maximoj prie baziu ir nieko gero as ten nemaciau , tik balti ir violetiniai falenopsai.labai nekoks pasirinkimas. net ir man kaip naujokei nebuvo ka pirkt. Uztai nusipirkau kaktusa  doh.gif
rytoj dar eisiu i Akropoli.Gal dar ten ka uztiksiu ,arba reiks laukti sekancio uzvezimo. o akcija tikrai dar ten tesiasi , tik kad nebera ka pirkti.... verysad.gif

man atrodo tokiose didelese maximose kaip akropolio ar savanoriu tai pirmiausia visas idomesnes isperka, nes ten zmoniu srautas didesnis, o va kur nuotoliau visai kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 21, 19:02)
sveikutes merginos, noriu Jusu paklausti jeigu dabar pirkciau cambria ir vezciau namo automobiliu ar nesusaltu ji man? kazkaip pabijau pirkti dabar kai tokie orai, nes gali visi ziedukai nubyreti  doh.gif
Papildyta:

man atrodo tokiose didelese maximose kaip akropolio ar savanoriu tai pirmiausia visas idomesnes isperka, nes ten zmoniu srautas didesnis, o va kur nuotoliau visai kitaip  biggrin.gif

nesusaltu,jei automobilio nepaliktum kazkur tiek laiko,kad jis pats atsaltu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 21, 18:02)

man atrodo tokiose didelese maximose kaip akropolio ar savanoriu tai pirmiausia visas idomesnes isperka, nes ten zmoniu srautas didesnis, o va kur nuotoliau visai kitaip  biggrin.gif

velnias zino kaip ten is tikruju.Sakykim geliu pasirinkima didesni visada randu akropolyje.Kazkada bandziau specialiai i mazesnes vaziuoti , o ten is viso orchideju net ir neturejo, taigi dar ne visur matyt ir buna.Kazkada klausinejau vienos darbuotojos (matyt siek tiek aukstesnio rango) tai sake , kad i akropoly atveza daugiausiai. (cituoajant ja : jei jau akropolyje nera , tai jau niekur neberasit lotuliukas.gif , juokingai man nuskambejo ).
O kaip yra is tikro , tai neaisku.Na bet man akropolis labai pakeliui (dar kartais i mola uzsuku , nes irgi netoli) ,tai bent jau nukainuotu visokiu geliu randu daugiausia akropolyje. O kad isperka greitai tai irgi faktas ..... (taigi reiks tykoti unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 10 21, 17:58)
Na , tai ka buvau ir molo maximoj ir maximoj prie baziu ir nieko gero as ten nemaciau , tik balti ir violetiniai falenopsai.labai nekoks pasirinkimas. net ir man kaip naujokei nebuvo ka pirkt. Uztai nusipirkau kaktusa  doh.gif

o gėlių bazėj buvai?
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 21, 18:41)
o gėlių bazėj buvai?

nea ,deja nebuvau . siandien jau nebespejau , tik maxes kur pakelej apvaziavau ir viskas.
Na esu buvusi tik karta geliu bazej , ir tai toje kur panemunej , prie onkologinio , tai zadu i ten nuvykti sia savaite.Nes jau i ta gala draugystes gatves link kazin ar greitu metu uzsuksiu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 10 21, 18:53)
nea ,deja nebuvau . siandien jau nebespejau , tik maxes kur pakelej apvaziavau ir viskas.
Na esu buvusi tik karta geliu bazej , ir tai toje kur panemunej , prie onkologinio , tai zadu i ten nuvykti sia savaite.Nes jau i ta gala draugystes gatves link kazin ar greitu metu uzsuksiu.  unsure.gif

tai jei į draugystės bazę nevažiuosi, prie onkologinio tikrai neberasi lotuliukas.gif
nes iš onkologinio ir persikraustė ta pati bazė prie draugystės lotuliukas.gif
Papildyta:
mano didysis baltasis cimbas kažką leidžia!!! bigsmile.gif oi, meldžiu, kad tik tai būtų žiedstiebis bigsmile.gif bet, panašu iš pirmo žvilgsnio, kad tai bus naujas gumbelis schmoll.gif ajaj, žiedukų noriu, o kiti du cimbai - žalsvas ir nežiniukas eksperimentinis - nežydės šiemet tikrai, nelabai dar suaugę schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 21, 18:06)
mano didysis baltasis cimbas kažką leidžia!!!  bigsmile.gif  oi, meldžiu, kad tik tai būtų žiedstiebis  bigsmile.gif  bet, panašu iš pirmo žvilgsnio, kad tai bus naujas gumbelis  schmoll.gif  ajaj, žiedukų noriu, o kiti du cimbai - žalsvas ir nežiniukas eksperimentinis - nežydės šiemet tikrai, nelabai dar suaugę  schmoll.gif   doh.gif

Sveikinu! drinks_cheers.gif Iš pat pradžių gumbas nuo žiedstiebio niekuo nesiskiria (nebent pas tave jis jau paūgėjęs), tai gal ir žiedukų sulauksi thumbup.gif . Pernai maniškis man taip ir pateikė staigmeną - žiūriu leidžią gumbą, o kai šiek tiek paaugo, pastebėjau, kad kažkas tam gumbui "ne taip" lotuliukas.gif Deja, šiemet nė vienas iš mano cimbų nepražydo, matyt per daug cackinausi su jais.. Pernai visai neprižiūrėjau, ir še tau - žiedai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Indraja: 21 spalio 2009 - 18:21
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 21, 19:06)
mano didysis baltasis cimbas kažką leidžia!!!  bigsmile.gif  oi, meldžiu, kad tik tai būtų žiedstiebis  bigsmile.gif  bet, panašu iš pirmo žvilgsnio, kad tai bus naujas gumbelis  schmoll.gif  ajaj, žiedukų noriu, o kiti du cimbai - žalsvas ir nežiniukas eksperimentinis - nežydės šiemet tikrai, nelabai dar suaugę  schmoll.gif  doh.gif

maniskis irgi tyli, jokiu ziedu nesimato doh.gif vis guodziu save kad ten miskas ir izureti neimanoma visko, ir viena diena pamatysiu jau gerokai paaugusi ziedstiebi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mano MB juokasi kad praziuresiu skyles tose orchidejose as, kiekviena diena apeinu, apziuriu visas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 10 21, 19:21)
Sveikinu!  drinks_cheers.gif  Iš pat pradžių gumbas nuo žiedstiebio niekuo nesiskiria (nebent pas tave jis jau paūgėjęs), tai gal ir žiedukų sulauksi  thumbup.gif . Pernai maniškis man taip ir pateikė staigmeną - žiūriu leidžią gumbą, o kai šiek tiek paaugo, pastebėjau, kad kažkas tam gumbui "ne taip"  lotuliukas.gif  Deja, šiemet nė vienas iš mano cimbų nepražydo, matyt per daug cackinausi su jais.. Pernai visai neprižiūrėjau, ir še tau - žiedai  wub.gif

na, aš jį balkone visokiom sąlygom laikiau ir buvo sau ax.gif tik pavasarį arklio kakų pridėjau sodindama blush2.gif
vaje vaje, kad taip tavo žodžiai tiesiai į dangų - žiedukų nuoriu baisiausiai... doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 21, 18:23)
na, aš jį balkone visokiom sąlygom laikiau ir buvo sau  ax.gif  tik pavasarį arklio kakų pridėjau sodindama  blush2.gif
vaje vaje, kad taip tavo žodžiai tiesiai į dangų - žiedukų nuoriu baisiausiai...  doh.gif  wub.gif

Lauksim naujienų, kas gi ten auga pas taviškį bigsmile.gif Ir aš labai tikiuosi, kad bus žiedukai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 21, 18:02)

Man irgi panašiai atrodo.

Sekmadienį važiavau nusipirkti bent vieną akcijinę orchidėją. Mindaugo maximoj pasirinkimas buvo neblogas, na bet galvojau nuvažiuosiu į Akropolį - ten tai tikrai rasiu, ko noriu. O akropoly buvo mažiau ir ne tiek įvairių orchidėjų (dar kai kurios taip normaliai aplaužytos). Kadangi tingėjau grįžti atgal į mindaugo maximą, tai nusipirkau nelabai didelę bordo spalvos orchidėją. Sekančią dieną atsitiktinai teko užsukti į atokesnę maximą liepkalnio gatvėj. Ir ką jūs manot? Ten buvo pats didžiausias ir įvairiausias pasirinkimas iš visų trijų maximų. Labai norėjau pasiguosti, nes iki šiol negaliu susitaikyti, jog taip prašoviau doh.gif doh.gif

Na bet Kaune gal kitaip wub.gif

Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 21, 19:06)
mano didysis baltasis cimbas kažką leidžia!!!  bigsmile.gif  oi, meldžiu, kad tik tai būtų žiedstiebis  bigsmile.gif  bet, panašu iš pirmo žvilgsnio, kad tai bus naujas gumbelis  schmoll.gif  ajaj, žiedukų noriu, o kiti du cimbai - žalsvas ir nežiniukas eksperimentinis - nežydės šiemet tikrai, nelabai dar suaugę  schmoll.gif  doh.gif

Ir aš labai sveikinu clap.gif clap.gif Būtų labai smagu, jei tai žiedstiebio pradžia wub.gif
Atsakyti