Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(axara @ 2009 10 13, 18:12)
Stai kas pas mane prazydo, jau antra karta  smile.gif

Man ta pirma foto labai labai wub.gif Turiu as balta didziaziede, bet noreciau ir ruzavu viduriuku wub.gif
Atsakyti
Taip ir traukia ikisti nosi i sita tema bigsmile.gif ir kaip netrauks doh.gif
Pasirodau savo naujokes:
Oncidium sharry baby, o jau kvapas koks wub.gif
user posted image
user posted image
o si neidentifikuota kol kas biggrin.gif
user posted image
user posted image
Mano 9 falenopsiai leidzia ziedstiebius, kai kurie dar zydi 2 ziedstiebiais ir dar leidzia po 1, ir net 2 blink.gif kaip laukiu bigsmile.gif
ir dar turiu itarimu, kad neziniukes katlejos zieduka pamatysiu dar dendrobium bigibum prileido ziedkociu, jau pumpuriukus brandina, ech, pavasaris namuose thumbup.gif
Papildyta:
tas oncidiumo ziedas tai kaip ateivis koks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 14, 10:02)
Man ta pirma foto labai labai  wub.gif  Turiu as balta didziaziede, bet noreciau ir ruzavu viduriuku  wub.gif

O as ant vienos palanges maciau balta phal su jau tokiu ruzavu liezuveliu,kad tikrai neteko matyti tokio phal dar, tai dabar vis paziuriu i baltas, taip noreciau uztikti kur pirkti smile.gif nes mano tai toks labiau i raudonuma mirksiukas.gif
Atsakyti
Jolla42, netrink! Tegu būna bigsmile.gif
man kaip ir naujutei pirmoji ir priešpaskutinė wub.gif

Uogiene, kur nugriebei tokį lobį? bigsmile.gif ir aš tokį oncidiumą turiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 14, 09:17)
sveikos gėlyčių mylėtojos registruojuosi ir aš naujoje temoje, o čia paskutinei nuotraukoj kas per gėlytė, koks pavadinimas, raibuolė ar kas?

Masdevallia ampullacea 4u.gif
Atsakyti
Mikuotuke, Ordilinoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 14, 11:30)
Mikuotuke, Ordilinoj  ax.gif

Na va, o aš iš S!mos gavau, kur iš užsienio sesuo jai atsiuntė biggrin.gif naujutei pusę esu pažadėjus, bet kad negausiai vaikuojas unsure.gif
Pasigendu s!mos, lorutės, dar kitų.... g.gif agnir seniai rodėsi unsure.gif gerai, kad bent kai kurių turiu numerius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 14, 11:30)
Mikuotuke, Ordilinoj  ax.gif

Mačiau, kad KAA įdėjo skelbimų skyrelyje informaciją - vandos Ordilinoj po 90Lt...mat, kaip anksti sulakstė pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 14, 12:29)
Mačiau, kad KAA įdėjo skelbimų skyrelyje informaciją - vandos Ordilinoj po 90Lt...mat, kaip anksti sulakstė pažiūrėt biggrin.gif

aha, vyturėlis biggrin.gif
vistiek evutext toookią nuostabią vandutę man nupirko, kad net nežinau ar gali būti gražesnė biggrin.gif (čia giriuosi) blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Uogiene, ir as tokia neidentifikuota cambria turiu. oncidiumu tokiu maciau Vaidrenoj.

o vakar megos seniuose buvo baltas miltoniopsis su violetiniais viduriukais. man lb grazus pasirode. kaina 29,90
Atsakyti
Uogiene, labai gražūs žiedai smile.gif liuksiški thumbup.gif O dar tokios kokybiškos foto smile.gif Ta, vadinamoji "cambria" labai graži, mmmm.. smile.gif Sodrios, ryškios spalvos smile.gif
Atsakyti
Neištvėriau, buvau draugystės bazėj ( net per audrą biggrin.gif ), užvežta daug phalenopsių, gražių yra, bet nieko ypatingo, kelios vandos violetinės , dendrobių yra žalsvų su violetiniu viduriuku ( Ambrozijai tinkančių), o daugiau kaip ir nieko naujo. Dar mačiau miltionopsį gražų ( bet jau urmininkų pagriebtą ).

Rosee, gal jau paskambino, a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 14 spalio 2009 - 12:17