Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

*Indraja, wow kiek žiedų thumbup.gif wub.gif .
Atsakyti
katleja tikra grazuole smile.gif kazkaip tikejausi,kad mazesne bus, o cia visas didziulis krumas su daug ziedu.

super pirkinys thumbup.gif

P.S. negi niekam Kaune dendrobio balto uz dyka nereikia? smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 21, 14:05)
katleja tikra grazuole smile.gif kazkaip tikejausi,kad mazesne bus, o cia visas didziulis krumas su daug ziedu.

super pirkinys  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

mAn man reikia bigsmile.gif wub.gif ar spejau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 21, 16:30)
drinks_cheers.gif

mAn man reikia bigsmile.gif  wub.gif ar spejau? unsure.gif

dendrobis rezervuotas saidutea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 21, 15:05)

as 2 nukainuotus nusipirkau, kol kas dendrobiu uzteks, reikia isikirsti ju prazydinimo subtilybes, nes juos tai ne falenopsius auginti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mademoisellee: 21 spalio 2009 - 14:35
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 21, 16:33)
as 2 nukainuotus nusipirkau, kol kas dendrobiu uzteks, reikia isikirsti ju prazydinimo subtilybes, nes juos tai ne falenopsius auginti  ax.gif

na o man jie kazkaip ne prie sirdies.
kaip ir cimbidziai. smile.gif
priezasciu nezinau. neklauskit. smile.gifsmile.gifsmile.gif

o dar viena priezastis- jiems butu gerai pastoveti vesiai. vienintelems gelems, kurias turiu namuose to reiketu. o vesiai kur deti as ju neturiu smile.gif

tad manau yra dendrobiu augintoju zymiai geresniu nei as smile.gif

na, o katlejas tai jauciu isimylejau. wub.gif
Atsakyti
Na, man dendrobiai irgi nera favoritai, bet sau issuki pasidariau, nes sunkiai pas mane namie su sviesia ir vesia vieta ax.gif

O katlejos man nea blush2.gif Gal kada jas pamegsiu, bet dabar kol kas niekaip man jos nelimpa blush2.gif

Uztat vandos man labai laaabai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
man katlejos ir falenopsiai smile.gif vanda turiu viena, paziuresiu kaip augs pas mane. na, kolkas tavo pirktoji dvi storas saknis sparciai auginasi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 10 20, 21:52)
Papildyta:
Labai apsidžiaugiau sulaukusi profių pamokymų aciuks.gif Bet jau sumuštinio taisyklė verstis ant sviesto blush2.gif Taigi teks mokytis iš savo klaidų. Oli-vija aiškiaregė thumbup.gif Na žinoma, kad nulaužiau tą pypsiuką (miegantį...) iš gumbo blush2.gif Tik nevalydama, o kišdama į tą dėžę. Bet nesupratau, kiek tai žalinga. Galvojau, kad jei vieną buvo išleidusi, tai išleis ir dar kitą... Na neturėjo boba bėdos, tai... Gal vis paprašysiu jūsų pamokymų, kai situacija kaitaliosis?.. Kiek gi čia vienai grybauti schmoll.gif
O iš kur ji, tai kaip man sakė, taip ir persakiau... O ar yra vilties, ar žinomi atvejai, ar jie dažni, įmanomi, kad va taip, visai be šaknų, be pumpuriukų, imtų ir šaknytę kokią išleistų gėliukas? Kad laikau šiltai ir drėgnai, tai taip. Bet su ta reanimacija schmoll.gif irgi pirmas kartelis, patirties nerasta. Gal kokių stimuliatorių įberti?

kiekvienas gumbas turi ribotą skaičių miegančių pumpurų... jei visi išnaudoti, tai... verysad.gif

tikėkitės, kad dar ant kitų gumbų yra tų "miegalių", kurių šiuo momentu Jūs nepastebit. Tiesiog "pamirškit" kol kas tuos gumbus - kuo mažiau čiupinėjimo ir kilnojimo - tik vėdinimas. ...kantrybės reiks ilgam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 21, 16:05)
man katlejos ir falenopsiai smile.gif vanda turiu viena, paziuresiu kaip augs pas mane. na, kolkas tavo pirktoji dvi storas saknis sparciai auginasi smile.gif

man falenopsiai irgi wub.gif net neminejau blush2.gif visa plantacija ju pas mane doh.gif saunu, kad vandyte saknytes auginasi thumbup.gif lauksim ziedu wub.gif
Atsakyti
kur ta saulė cry.gif pas mane taip ir neišsiskleis pumpurai, šitokios baisios dienos. O jei po staline lempa pakiščiau , nebūtų nesąmonė- kaktusą tai taip pražydinau, nebežinau ką daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 17, 08:00)
Ambrozija, lb gražus tavo gėliukas. Gal kvepia? Kiek kainavo?

Mokėjau 40 Lt be kelių cnt. Kvapas lb švelnus wub.gif

QUOTE(saidutea @ 2009 10 17, 14:05)
o as maniau, kad nobile, kingianum, biggibum tai spalvos pavadinimas, ta prasme rusis su viena spalva, o pasirodo ta rusis dar kelias spalvas turi bigsmile.gif
va tokios antrosios ir as noriu wub.gif

Skiriasi jos ne tik spalva, bet ir žiedo sandara ir kaip tie žiedai auga rolleyes.gif Pvz, nobile kaip pas mane ant kamieno pasiskirstę, Biggibum - kaip pas Phalaenopsius, ant vienos šakelės. O kitų vat nežinau...

QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 17, 15:59)
Naujienos!
Lapkričio 28 d., šeštadienį, organizuojamas orchidėjų augintojų susitikimas!
Vieta: Vilnius
Tema: "Odontoglossum genties įvairovė ir auginimo ypatumai".

Išsamesnė info ir derinimai vėliau, AŽ arba mobiliuoju  mirksiukas.gif

Aš dar nežinau, kaip čia man su tais planais... ax.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 17, 21:23)
Netiru komentarų, tik emocijas...

O jos labai labai išreikštos biggrin.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 19, 16:42)
kiek suprantu, šita akcija jau baigėsi

http://www.maxima.lt...s-ir-nuolaidos/

Dar vakar Maximoj buvau, tai akcija tęsiasi! Bet buvo likusę tik balti ir žalsvi Phalaenopsiai rolleyes.gif

QUOTE(evutext @ 2009 10 21, 13:46)
"akcija" smile.gif

atiduodu  pirmai norinciai uz pieniska sokolada smile.gif

Aš kaip visad pavėluotai doh.gif verysad.gif

Kažko pradėjo kristi mano Phaalaenopsio pumpurėliai unsure.gif atrodo ir užtenka drėgmės, šviesos, bet....kažkas jai nepatiko :/

Papildyta:
QUOTE(Fonda @ 2009 10 19, 21:17)
Įkišau į "orchidariumą", pirmąsyk bandysiu. Nors nuojauta sako, kad reiktų kišt į kompostą po stiklainiu. Na kelias dieneles dar palauksiu, pažiūrėsiu. mirksiukas.gif
Parodau dar savo vyšniavą "cambria", kuri sėkmingai jau ketvirtą "bulvytę" (lapų pluoštelį) augina. Ir miltonytė puokštę lapelių išaugino. Taip kad eksperimentams esu atvira... notworthy.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti