katleja tikra grazuole kazkaip tikejausi,kad mazesne bus, o cia visas didziulis krumas su daug ziedu.
super pirkinys
P.S. negi niekam Kaune dendrobio balto uz dyka nereikia? ))
super pirkinys
QUOTE(evutext @ 2009 10 21, 14:05)
katleja tikra grazuole kazkaip tikejausi,kad mazesne bus, o cia visas didziulis krumas su daug ziedu.
super pirkinys
super pirkinys
mAn man reikia ar spejau?
QUOTE(saidutea @ 2009 10 21, 16:30)
dendrobis rezervuotas saidutea
QUOTE(evutext @ 2009 10 21, 15:05)
as 2 nukainuotus nusipirkau, kol kas dendrobiu uzteks, reikia isikirsti ju prazydinimo subtilybes, nes juos tai ne falenopsius auginti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 21, 16:33)
as 2 nukainuotus nusipirkau, kol kas dendrobiu uzteks, reikia isikirsti ju prazydinimo subtilybes, nes juos tai ne falenopsius auginti
na o man jie kazkaip ne prie sirdies.
kaip ir cimbidziai.
priezasciu nezinau. neklauskit.
o dar viena priezastis- jiems butu gerai pastoveti vesiai. vienintelems gelems, kurias turiu namuose to reiketu. o vesiai kur deti as ju neturiu
tad manau yra dendrobiu augintoju zymiai geresniu nei as
na, o katlejas tai jauciu isimylejau.
Na, man dendrobiai irgi nera favoritai, bet sau issuki pasidariau, nes sunkiai pas mane namie su sviesia ir vesia vieta
O katlejos man nea Gal kada jas pamegsiu, bet dabar kol kas niekaip man jos nelimpa
Uztat vandos man labai laaabai
O katlejos man nea Gal kada jas pamegsiu, bet dabar kol kas niekaip man jos nelimpa
Uztat vandos man labai laaabai
man katlejos ir falenopsiai vanda turiu viena, paziuresiu kaip augs pas mane. na, kolkas tavo pirktoji dvi storas saknis sparciai auginasi
QUOTE(Fonda @ 2009 10 20, 21:52)
Papildyta:
Labai apsidžiaugiau sulaukusi profių pamokymų Bet jau sumuštinio taisyklė verstis ant sviesto Taigi teks mokytis iš savo klaidų. Oli-vija aiškiaregė Na žinoma, kad nulaužiau tą pypsiuką (miegantį...) iš gumbo Tik nevalydama, o kišdama į tą dėžę. Bet nesupratau, kiek tai žalinga. Galvojau, kad jei vieną buvo išleidusi, tai išleis ir dar kitą... Na neturėjo boba bėdos, tai... Gal vis paprašysiu jūsų pamokymų, kai situacija kaitaliosis?.. Kiek gi čia vienai grybauti
O iš kur ji, tai kaip man sakė, taip ir persakiau... O ar yra vilties, ar žinomi atvejai, ar jie dažni, įmanomi, kad va taip, visai be šaknų, be pumpuriukų, imtų ir šaknytę kokią išleistų gėliukas? Kad laikau šiltai ir drėgnai, tai taip. Bet su ta reanimacija irgi pirmas kartelis, patirties nerasta. Gal kokių stimuliatorių įberti?
Labai apsidžiaugiau sulaukusi profių pamokymų Bet jau sumuštinio taisyklė verstis ant sviesto Taigi teks mokytis iš savo klaidų. Oli-vija aiškiaregė Na žinoma, kad nulaužiau tą pypsiuką (miegantį...) iš gumbo Tik nevalydama, o kišdama į tą dėžę. Bet nesupratau, kiek tai žalinga. Galvojau, kad jei vieną buvo išleidusi, tai išleis ir dar kitą... Na neturėjo boba bėdos, tai... Gal vis paprašysiu jūsų pamokymų, kai situacija kaitaliosis?.. Kiek gi čia vienai grybauti
O iš kur ji, tai kaip man sakė, taip ir persakiau... O ar yra vilties, ar žinomi atvejai, ar jie dažni, įmanomi, kad va taip, visai be šaknų, be pumpuriukų, imtų ir šaknytę kokią išleistų gėliukas? Kad laikau šiltai ir drėgnai, tai taip. Bet su ta reanimacija irgi pirmas kartelis, patirties nerasta. Gal kokių stimuliatorių įberti?
kiekvienas gumbas turi ribotą skaičių miegančių pumpurų... jei visi išnaudoti, tai...
tikėkitės, kad dar ant kitų gumbų yra tų "miegalių", kurių šiuo momentu Jūs nepastebit. Tiesiog "pamirškit" kol kas tuos gumbus - kuo mažiau čiupinėjimo ir kilnojimo - tik vėdinimas. ...kantrybės reiks ilgam
QUOTE(evutext @ 2009 10 21, 16:05)
man katlejos ir falenopsiai vanda turiu viena, paziuresiu kaip augs pas mane. na, kolkas tavo pirktoji dvi storas saknis sparciai auginasi
man falenopsiai irgi net neminejau visa plantacija ju pas mane saunu, kad vandyte saknytes auginasi lauksim ziedu
kur ta saulė pas mane taip ir neišsiskleis pumpurai, šitokios baisios dienos. O jei po staline lempa pakiščiau , nebūtų nesąmonė- kaktusą tai taip pražydinau, nebežinau ką daryti
QUOTE(rosee @ 2009 10 17, 08:00)
Ambrozija, lb gražus tavo gėliukas. Gal kvepia? Kiek kainavo?
Mokėjau 40 Lt be kelių cnt. Kvapas lb švelnus
QUOTE(saidutea @ 2009 10 17, 14:05)
o as maniau, kad nobile, kingianum, biggibum tai spalvos pavadinimas, ta prasme rusis su viena spalva, o pasirodo ta rusis dar kelias spalvas turi
va tokios antrosios ir as noriu
va tokios antrosios ir as noriu
Skiriasi jos ne tik spalva, bet ir žiedo sandara ir kaip tie žiedai auga Pvz, nobile kaip pas mane ant kamieno pasiskirstę, Biggibum - kaip pas Phalaenopsius, ant vienos šakelės. O kitų vat nežinau...
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 17, 15:59)
Naujienos!
Lapkričio 28 d., šeštadienį, organizuojamas orchidėjų augintojų susitikimas!
Vieta: Vilnius
Tema: "Odontoglossum genties įvairovė ir auginimo ypatumai".
Išsamesnė info ir derinimai vėliau, AŽ arba mobiliuoju
Lapkričio 28 d., šeštadienį, organizuojamas orchidėjų augintojų susitikimas!
Vieta: Vilnius
Tema: "Odontoglossum genties įvairovė ir auginimo ypatumai".
Išsamesnė info ir derinimai vėliau, AŽ arba mobiliuoju
Aš dar nežinau, kaip čia man su tais planais...
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 17, 21:23)
Netiru komentarų, tik emocijas...
O jos labai labai išreikštos
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 19, 16:42)
Dar vakar Maximoj buvau, tai akcija tęsiasi! Bet buvo likusę tik balti ir žalsvi Phalaenopsiai
QUOTE(evutext @ 2009 10 21, 13:46)
Aš kaip visad pavėluotai
Kažko pradėjo kristi mano Phaalaenopsio pumpurėliai atrodo ir užtenka drėgmės, šviesos, bet....kažkas jai nepatiko :/
Papildyta:
QUOTE(Fonda @ 2009 10 19, 21:17)
Įkišau į "orchidariumą", pirmąsyk bandysiu. Nors nuojauta sako, kad reiktų kišt į kompostą po stiklainiu. Na kelias dieneles dar palauksiu, pažiūrėsiu.
Parodau dar savo vyšniavą "cambria", kuri sėkmingai jau ketvirtą "bulvytę" (lapų pluoštelį) augina. Ir miltonytė puokštę lapelių išaugino. Taip kad eksperimentams esu atvira...
Parodau dar savo vyšniavą "cambria", kuri sėkmingai jau ketvirtą "bulvytę" (lapų pluoštelį) augina. Ir miltonytė puokštę lapelių išaugino. Taip kad eksperimentams esu atvira...
Šaunuolė