Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(rosee @ 2009 10 21, 07:29)
sveikinu  drinks_cheers.gif , pigu ir gražu, o aš 69 Lt sumokėjau už nežydinčią katlėją ir atrodo, kad sušalusią.. Keliavo nuo Vilniaus iki Kauno pirmenybiniu paštu nuo 10.12 iki 10.17d., net 5 dienas dėžutė voliojosi kažkur nešildomose patalpose..
Na iš viso krūmelio tik du nepajuodę lapai, tad kaip nors reanimuosimes ir išgyvensim  verysad.gif  Nepyk, truputį užpavydėjau  blush2.gif , žiauriai man nepasisekė  verysad.gif Kitą sykį jau nesinaudosiu Lietuvos pašto paslaugomis, dirba, kaip sovietiniais laikais vėžlio greitumu.. Dar visa laimė, kad Vandos nesisakiau, būtų anai amen..

Košmaras tas paštas doh.gif Labai užjaučiu dėl gėlytės, tikiuosi atsigaus ji pas tave prižiūrima ir mylima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 21, 08:29)
aš 69 Lt sumokėjau už nežydinčią katlėją ir atrodo, kad sušalusią.. Keliavo nuo Vilniaus iki Kauno pirmenybiniu paštu nuo 10.12 iki 10.17d., net 5 dienas dėžutė voliojosi kažkur nešildomose patalpose..
Na iš viso krūmelio tik du nepajuodę lapai, tad kaip nors reanimuosimes ir išgyvensim  verysad.gif  žiauriai man nepasisekė  verysad.gif

As irgi pirmenybinio pasto laukiau 5 dienas, bet pasiseke, kad tokiu salciu nebuvo, o mano sedirea tokia maziuke varliuke tai lengvai galejo susalti. Bet laimingai pasieke savo dabartinius namucius wub.gif Daugiau per pasta geliuku nesisiusiu tai buvo pirmas ir paskutinis kartas doh.gif

Rosee, labai neliudekit, mokomes is savo klaidu 4u.gif bet aisku geriau mokytis is svetimu. As kazkada buvau nusipirkusi is bazes pasalusi phal. tai jis per kelias dienas taip pakeite isvaizda, lapai nugelto, bet as juos pasalinau ir geliukas toliau dziugino savo ziedais ir toliau brandino turetus pumpurus. Atsigaus ir jusiske ir anksciau ar veliau apdovanos savo ispudingais ziedais mirksiukas.gif Svarbu gelytei be didesniu rupesciu isgyventi ziema, o pavasaris daro stebuklus, taigi kantrybes 4u.gif
Atsakyti
buvau draugystės bazėj, užvežta gražių phalenopsių, taškuotų baltai baltos vyšninės spalvos, žalsvų, gelsvų su mažyčiais taškiukais ir kt, dendrobių , ne nobile (pamiršau pavadinimą) gal keturių rūšių, oncidiumų, cambrijų gražių baltų su violetine spalva , dar yra miltoniopsių ir pamiršau ko dar lotuliukas.gif . Na žodžiu nelabai išrankios - tikrai ras ką pirkt. Bet negavau , ko norėjau verysad.gif
Gal kuri buvot karmelitoj ar vaidrenoj? Kas ten gero?
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 21, 10:12)
buvau draugystės bazėj, užvežta gražių phalenopsių, taškuotų baltai baltos vyšninės spalvos, žalsvų, gelsvų su mažyčiais taškiukais ir kt, dendrobių , ne nobile (pamiršau pavadinimą) gal keturių rūšių, oncidiumų, cambrijų gražių baltų su violetine spalva , dar yra miltoniopsių ir pamiršau ko dar lotuliukas.gif . Na žodžiu nelabai išrankios - tikrai ras ką pirkt. Bet negavau , ko norėjau verysad.gif

o vandyciu mazyciu nebuvo? sestadieni maciau tokias kaip mikuotukes po 80 Lt blink.gif o vaidrenoj tokios po 61 Lt buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 21, 10:20)
o vandyciu mazyciu nebuvo? sestadieni maciau tokias kaip mikuotukes po 80 Lt  blink.gif  o vaidrenoj tokios po 61 Lt buvo  unsure.gif

buvo tik tos pačios violetinės, jau nelabai gražios, bet nenukainuotos. O Mikuotukės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 21, 08:29)
sveikinu  drinks_cheers.gif , pigu ir gražu, o aš 69 Lt sumokėjau už nežydinčią katlėją ir atrodo, kad sušalusią.. Keliavo nuo Vilniaus iki Kauno pirmenybiniu paštu nuo 10.12 iki 10.17d., net 5 dienas dėžutė voliojosi kažkur nešildomose patalpose..
Na iš viso krūmelio tik du nepajuodę lapai, tad kaip nors reanimuosimes ir išgyvensim  verysad.gif  Nepyk, truputį užpavydėjau  blush2.gif , žiauriai man nepasisekė  verysad.gif Kitą sykį jau nesinaudosiu Lietuvos pašto paslaugomis, dirba, kaip sovietiniais laikais vėžlio greitumu.. Dar visa laimė, kad Vandos nesisakiau, būtų anai amen..

Na, man su paštu turbūt sekasi, nes tikrai visada ir viską gaunu labai greitai. Gal dėl to, kad į įmonę siunčiuosi g.gif Tada pristatymas tiesiog į darbo vietą būna. O jei namo siunčiuosi, tai reikia gauti lapuką, paskui eiti į paštą ir t.t.
Bet šiuo atveju, tai manau, kad pati kalta - ne laikas gėles paštu siųstis. Gali ir per dieną sušalti.
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 20, 12:15)
jalka ir naujute, ačiū, ieškosiu akvariumuko  4u.gif
mano oncidukas dar per mažas, apžiūrėjau, nesiruošia nieko leisti  biggrin.gif  manau, turėsiu žiedų pavasarį  mirksiukas.gif

akvariumu be įrangos mačiau pirkti Kauno urmo bazėj 19 sandėly, jei eis kaunietė, pasižvalgyk ax.gif
Papildyta:
bet kiek jūs visokių grožių turit thumbup.gif ateinu seilę pavarvinti verysad.gif as turiu tik 3 orchidėjas, vieną katik nusipirkau, kita lapą skleidžia, o trečia vargšelė kažkokia, parsivežiau iš mamos, persodinau, bet kol kas nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 21, 10:31)
Bet šiuo atveju, tai manau, kad pati kalta - ne laikas gėles paštu siųstis. Gali ir per dieną sušalti.

aciuks.gif Gaure, tu tikras draugas friends.gif , visada žinai kaip įgelti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 21, 11:12)

raibuoliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 21, 11:03)
aciuks.gif  Gaure, tu tikras draugas  friends.gif  , visada žinai kaip įgelti  hihihi.gif

Atsiprašau, tikrai nenorėjau įgelti 4u.gif Bet jei žmogus įlipo į balą ir sušlapo, tai kodėl reikia keikti balą, o ne pasakyti žmogui, kad nereikėjo to daryti? Tuo labiau, kad tikrai jau ne vieną kartą šioje ir priežiūros temoje (gal nuo rugsėjo mėn) periodiškai kas nors pasako - nelaikas dabar siųstis gėles.
O tas "visada žinai kaip įgelti" tai labai įdomiai nuskambėjo g.gif Atsiprašau visų, kuriems kada nors dėl ko nors įgėliau, įkandau ar dar kaip nors padariau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 21, 10:12)

vaje kaip fainai ,kad uzveze , siandien butinai vaziuosiu.o buvo visiskai bordiniu , ta prasme vienspalviu ? ir kiek dabar maximoj phalaenopsiai?
Atsakyti
ordilinoj atvežta naujų "kambria" tipo orchidėjų, kainos 28-30Lt, dar pora vandučių likę.

Įtariu, kad bus daug nukainuotų falenopsių artimiausiu metu - dauguma augalų labai sveiki, bet kai nužydi ir dar vienas kitas žiedas spalvą rodo, tai 9,99 kainuoja...
Atsakyti