Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

gal kas zinot kokkiu grafiku dirba aleksoto geliu baze g.gif
Atsakyti
labasrytas visoms 4u.gif
buvau savaitgali isvaziavus, tai grizus pamaciau kad mano oncidiumas tikrai ziedstiebi leidzia, jau islindo ir pazasteles, ir visai kitaip atrodo nei naujas auginukas thumbup.gif lauksim ziedu wub.gif
mikuotuke, o tavo nieko neleidzia??mes panasiu laiku gi pirkom juos g.gif mirksiukas.gif
dekui fonda uz grazius zodziu, bet iki tavo kolekcijos dar daugeliui mums toli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 20, 10:29)
gal kas zinot kokkiu grafiku dirba aleksoto geliu baze g.gif

jei nemeluoju, tai 6-13 val ax.gif

QUOTE(naujute @ 2009 10 20, 11:13)
labasrytas visoms  4u.gif
buvau savaitgali isvaziavus, tai grizus pamaciau kad mano oncidiumas tikrai ziedstiebi leidzia, jau islindo ir pazasteles, ir visai kitaip atrodo nei naujas auginukas  thumbup.gif  lauksim ziedu  wub.gif
mikuotuke, o tavo nieko neleidzia??mes panasiu laiku gi pirkom juos  g.gif  mirksiukas.gif
dekui fonda uz grazius zodziu, bet iki tavo kolekcijos dar daugeliui mums toli  4u.gif

naujučiuk, va oncidiukas bulvytę tai gražią subrandino bigsmile.gif tai reiks apžiūrėti blink.gif
sveikinu, jau greit cukriukų sulauksi thumbup.gif kaip smagu, aš tikrai tų nuotaikingų žiedelių pasiilgau wub.gif
Atsakyti
tiesa, dabar žvalgausi akvariumo be įrangos, bet tokių kol kas nerasta schmoll.gif jau planuoju savo mini orchidariumuką ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 20, 11:49)
tiesa, dabar žvalgausi akvariumo be įrangos, bet tokių kol kas nerasta  schmoll.gif  jau planuoju savo mini orchidariumuką  ax.gif  wub.gif

pasizvalgyt aleksote sendaikciu turguj...
Atsakyti
ziedeliu dar laukiu...o va ziedstiebius galiu parodyt..sukeliau wub.gif

http://public.fotki....eles/page2.html
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 20, 11:49)
tiesa, dabar žvalgausi akvariumo be įrangos, bet tokių kol kas nerasta  schmoll.gif  jau planuoju savo mini orchidariumuką  ax.gif  wub.gif

pasidairyk akvariumistu puslapiuose, ten buna pigiai parduoda wink.gif

QUOTE(jalka @ 2009 10 20, 12:16)
ziedeliu dar laukiu...o va ziedstiebius galiu parodyt..sukeliau wub.gif

http://public.fotki....eles/page2.html

kokios fainos nuotraukos, man tai pats azartas kai pamatai ziedstiebius, tada taip lauki ziedu wub.gif
Atsakyti
jalka ir naujute, ačiū, ieškosiu akvariumuko 4u.gif
mano oncidukas dar per mažas, apžiūrėjau, nesiruošia nieko leisti biggrin.gif manau, turėsiu žiedų pavasarį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 10 19, 21:17)

Taigi, į temą pasigiriu doh.gif Nusipirkau wilsonarą (Anawey Augie) ir aš. Pirmąją kilmingesnę tongue.gif Deja... žiedeliai apvytę, lapeliai suglebę. O ištraukus nerasta nei vienos sveikos šaknelės. .... dar tu turi vilties, kad gėlytė augs. O aš schmoll.gif Nebent stebuklas įvyks... blink.gif  ax.gif
Įkišau į "orchidariumą", pirmąsyk bandysiu. Nors nuojauta sako, kad reiktų kišt į kompostą po stiklainiu. Na kelias dieneles dar palauksiu, pažiūrėsiu. mirksiukas.gif
............... Taip kad eksperimentams esu atvira... notworthy.gif

sveiki,
labai jau švariai nuvalėt tuos gumbus Wilsonaros...
ar kartu netyčia nenuvalėt miegančių pumpurų ? ...seni gumbai juk šaknų neišsiaugins, tik naujai išdygę daigai, kurie naudos senų gumbų sukauptą drėgmę ir maisto medžiagas...vėliau užaugins ir šaknis...laikykit šiltai, nepamirškit pravėdint, kad neįsimestų pelėsis, sėkmės...ir kantrybės iki pavasario cool.gif
Atsakyti
uzmaciau kad ir maniskis geltonasis phalikas leidzia ziedstiebi, oj bus ziedu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif ir aš radau dar vieną žiedstiebį g.gif gal jau baigsis ''salotų'' era?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 20, 17:07)
uzmaciau kad ir maniskis geltonasis phalikas leidzia ziedstiebi, oj bus ziedu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu thumbup.gif oj,kaip smagu,kai ziedstiebi atrandi smile.gif as dabar taip pat laukiu daug nauju ziedu, gal net kokie 15 ziedstiebiu auga wub.gif smile.gif
Atsakyti