gal kas zinot kokkiu grafiku dirba aleksoto geliu baze
labasrytas visoms
buvau savaitgali isvaziavus, tai grizus pamaciau kad mano oncidiumas tikrai ziedstiebi leidzia, jau islindo ir pazasteles, ir visai kitaip atrodo nei naujas auginukas lauksim ziedu
mikuotuke, o tavo nieko neleidzia??mes panasiu laiku gi pirkom juos
dekui fonda uz grazius zodziu, bet iki tavo kolekcijos dar daugeliui mums toli
buvau savaitgali isvaziavus, tai grizus pamaciau kad mano oncidiumas tikrai ziedstiebi leidzia, jau islindo ir pazasteles, ir visai kitaip atrodo nei naujas auginukas lauksim ziedu
QUOTE(jalka @ 2009 10 20, 10:29)
gal kas zinot kokkiu grafiku dirba aleksoto geliu baze
jei nemeluoju, tai 6-13 val
QUOTE(naujute @ 2009 10 20, 11:13)
labasrytas visoms
naujučiuk, va oncidiukas bulvytę tai gražią subrandino tai reiks apžiūrėti
sveikinu, jau greit cukriukų sulauksi kaip smagu, aš tikrai tų nuotaikingų žiedelių pasiilgau
tiesa, dabar žvalgausi akvariumo be įrangos, bet tokių kol kas nerasta jau planuoju savo mini orchidariumuką
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 20, 11:49)
tiesa, dabar žvalgausi akvariumo be įrangos, bet tokių kol kas nerasta jau planuoju savo mini orchidariumuką
pasizvalgyt aleksote sendaikciu turguj...
ziedeliu dar laukiu...o va ziedstiebius galiu parodyt..sukeliau
http://public.fotki....eles/page2.html
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 20, 11:49)
pasidairyk akvariumistu puslapiuose, ten buna pigiai parduoda
QUOTE(jalka @ 2009 10 20, 12:16)
ziedeliu dar laukiu...o va ziedstiebius galiu parodyt..sukeliau
kokios fainos nuotraukos, man tai pats azartas kai pamatai ziedstiebius, tada taip lauki ziedu
jalka ir naujute, ačiū, ieškosiu akvariumuko
mano oncidukas dar per mažas, apžiūrėjau, nesiruošia nieko leisti manau, turėsiu žiedų pavasarį
mano oncidukas dar per mažas, apžiūrėjau, nesiruošia nieko leisti manau, turėsiu žiedų pavasarį
QUOTE(Fonda @ 2009 10 19, 21:17)
Taigi, į temą pasigiriu Nusipirkau wilsonarą (Anawey Augie) ir aš. Pirmąją kilmingesnę Deja... žiedeliai apvytę, lapeliai suglebę. O ištraukus nerasta nei vienos sveikos šaknelės. .... dar tu turi vilties, kad gėlytė augs. O aš Nebent stebuklas įvyks...
Įkišau į "orchidariumą", pirmąsyk bandysiu. Nors nuojauta sako, kad reiktų kišt į kompostą po stiklainiu. Na kelias dieneles dar palauksiu, pažiūrėsiu.
............... Taip kad eksperimentams esu atvira...
sveiki,
labai jau švariai nuvalėt tuos gumbus Wilsonaros...
ar kartu netyčia nenuvalėt miegančių pumpurų ? ...seni gumbai juk šaknų neišsiaugins, tik naujai išdygę daigai, kurie naudos senų gumbų sukauptą drėgmę ir maisto medžiagas...vėliau užaugins ir šaknis...laikykit šiltai, nepamirškit pravėdint, kad neįsimestų pelėsis, sėkmės...ir kantrybės iki pavasario
uzmaciau kad ir maniskis geltonasis phalikas leidzia ziedstiebi, oj bus ziedu
ir aš radau dar vieną žiedstiebį gal jau baigsis ''salotų'' era??
QUOTE(naujute @ 2009 10 20, 17:07)
uzmaciau kad ir maniskis geltonasis phalikas leidzia ziedstiebi, oj bus ziedu
Sveikinu oj,kaip smagu,kai ziedstiebi atrandi as dabar taip pat laukiu daug nauju ziedu, gal net kokie 15 ziedstiebiu auga