QUOTE(Fonda @ 2009 10 19, 21:17)
Sveikos, ligonytės,
jau ryškiai kitas lygis prasidėjo orchyčių mylėtojų padangėje Kvalifikacija, kvalifikacija Įdomesnės, nematytos, neserijinės... Greit ir su RS varžysitės Nes ir rūšinės, kilmingos, į jūsų namučius parkeliauja. Išrankumas tikrai kelia profesionalumą. Visada gėriuosi Jollos42, Axaros, Mikuotukės, Tinos, Naujutės, Pabiržės, Rosee ir daugelio kitų subtiliu skoniu ir fantastiškomis gėlytėmis. O jau kokios meniškos, kaip visada, Axaros nuotraukytės Ir dar kiek naujokių seka gerais jų pavyzdžiais. Baltas pavydas...
jau ryškiai kitas lygis prasidėjo orchyčių mylėtojų padangėje Kvalifikacija, kvalifikacija Įdomesnės, nematytos, neserijinės... Greit ir su RS varžysitės Nes ir rūšinės, kilmingos, į jūsų namučius parkeliauja. Išrankumas tikrai kelia profesionalumą. Visada gėriuosi Jollos42, Axaros, Mikuotukės, Tinos, Naujutės, Pabiržės, Rosee ir daugelio kitų subtiliu skoniu ir fantastiškomis gėlytėmis. O jau kokios meniškos, kaip visada, Axaros nuotraukytės Ir dar kiek naujokių seka gerais jų pavyzdžiais. Baltas pavydas...
oi, Fonda, tik nereikia man liaupsių nes iki šalia paminėtų mergaičių man dar toli- aš čia daugiau seklys morka esu gėlių bazių sferoje
beje save pamiršai paminėt
Kur pirkai wilsonarą (Anawey Augie)?
QUOTE(pabirze @ 2009 10 19, 21:54)
Kur pirkai wilsonarą (Anawey Augie)?
Gėliukas kažkada buvo atsisiųstas iš Roellke.de, paskui perparduotas... Betgi jūs puikiai žinote, kad orchidėjų visada paskutiniai miršta lapai..., nors šaknys jau būna mirę. Na jei aš pati būčiau betarpiškai perėmus gėlytę... Bet ją paėmė niekada jų neauginęs jaunimas... Na tiek to. Ne tokių nuostolių su Roellke perpardavinėtojais turėjau. Ir išgyvenau... Ir stebuklais dar tikiu...
Jolla42 wrote:
O kaip čia su šita gėlyte,taip gavosi? ir ar ji pirkta kaip nukainuota ar brangi? vaje kaip gaila
Mano ta katlėja kur neseniai pirkau nukainuotą ,irgi pasirodo visiškai nupuvusiom šaknim...,nukirpau visas ir dabar laukiu stebuklo...o gal...... ,nes du nauji auginukai yra,tik jie dar mažyčiai,tai be šaknų....na gal pasiseks...
lauksim stebuklo abi
Na pas manąją tai nuogas plikas gumbas beliko... jokio auginuko kol kas. Taigi, laukiam, laukiam. ir tikimės... (Tokia graži miela ir protinga sostinės ponia , na palik tą bezdžionę...kur nepersiplėšia)
QUOTE(Fonda @ 2009 10 19, 22:17)
Sveikos, ligonytės,
Taigi, į temą pasigiriu Nusipirkau wilsonarą (Anawey Augie) ir aš. Pirmąją kilmingesnę Deja... žiedeliai apvytę, lapeliai suglebę. O ištraukus nerasta nei vienos sveikos šaknelės. Neliūdėk, Rosee, aš irgi tavo draugė, tik dar tu turi vilties, kad gėlytė augs. O aš Nebent stebuklas įvyks...
Taigi, į temą pasigiriu Nusipirkau wilsonarą (Anawey Augie) ir aš. Pirmąją kilmingesnę Deja... žiedeliai apvytę, lapeliai suglebę. O ištraukus nerasta nei vienos sveikos šaknelės. Neliūdėk, Rosee, aš irgi tavo draugė, tik dar tu turi vilties, kad gėlytė augs. O aš Nebent stebuklas įvyks...
Na pirmiausia,tai save reikėjo įrašyti man dar toki iki tokio gėlių kiekio (mačiau albumėlį ),taigi nesikuklink
O kaip čia su šita gėlyte,taip gavosi? ir ar ji pirkta kaip nukainuota ar brangi? vaje kaip gaila
Mano ta katlėja kur neseniai pirkau nukainuotą ,irgi pasirodo visiškai nupuvusiom šaknim...,nukirpau visas ir dabar laukiu stebuklo...o gal...... ,nes du nauji auginukai yra,tik jie dar mažyčiai,tai be šaknų....na gal pasiseks...
lauksim stebuklo abi
didelė meilė užaugins dar geresnes šaknis
gerai kad jau po padovanojimo pamaciau,kad kaune du phalaenopsius dovanojo........
Fonda, nu jau tikrai smagu, kad taip mus giri
QUOTE(Fonda @ 2009 10 19, 23:12)
(Tokia graži miela ir protinga sostinės ponia , na palik tą bezdžionę...kur nepersiplėšia)
nemoku užslėptai rašyt..... ??????????????
Fonda, perziurejau tavo foto albuma, na zinai...likau be zodziu, neapsakomas grozis,kiek ivairiausiu augaleliu ir ziedu..saunuole tu
QUOTE(Nenka @ 2009 10 19, 14:52)
Labukas, na ka pasirodom ir mes, mano naujokes is maximines akcijos
QUOTE(axara @ 2009 10 19, 17:35)
Rodau ir as ka per akcija nukoviau
Grazuoles Maximoj si karta buvo ne vien baltos ir alyvines tikrai galima buvo sumedzioti idomesniu gelyciu.
Papildyta:
Vakar apziurejau savo uki ir pamaciau, kad phalaenopsis equestris turi kazkoki guziuka Ziedstiebiui dar lyg per jaunas, tai turbut saknele bus, o gal visgi ziedstiebis
QUOTE(Fonda @ 2009 10 19, 22:12)
Gėliukas kažkada buvo atsisiųstas iš Roellke.de, paskui perparduotas... Betgi jūs puikiai žinote, kad orchidėjų visada paskutiniai miršta lapai..., nors šaknys jau būna mirę. Na jei aš pati būčiau betarpiškai perėmus gėlytę... Bet ją paėmė niekada jų neauginęs jaunimas... Na tiek to. Ne tokių nuostolių su Roellke perpardavinėtojais turėjau. Ir išgyvenau... Ir stebuklais dar tikiu...
Fonda, ar tikrai įsitikinusi, kad iš Roellke atkeliavusi toji Wilsonara Kiek teko knaisiotis po www, vienintelė vieta, kur jų radau, buvo Nardotto e Capello, italai. Maniškė yra atkeliavusi būtent iš ten. Ir ar ne šitą pačią ne taip seniai SM pardavinėjo kažkas
Beje, tikslus pavadinimas Wilsonara Anaway "Augie" Čia tikslumo dėlei.
Oho, Fonda mus išgyrė kaip ačiū tau! Tik aš tai nežinau, kaip čia su tuo keliu link profesionalumo gal pamažu ir keliauju?
beje, gumbai tai tokie sveiki atrodo, gal išleis šaknytes, bet nuojauta sako, kad teks laukti 4 mėnesius pirmos šaknelės
evutext, laimei, ir aš per vėlai pamačiau dovanojamas orches, kitaip būčiau griebusi
beje, gumbai tai tokie sveiki atrodo, gal išleis šaknytes, bet nuojauta sako, kad teks laukti 4 mėnesius pirmos šaknelės
evutext, laimei, ir aš per vėlai pamačiau dovanojamas orches, kitaip būčiau griebusi