Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

labai grazus gelyciu ziedai, fantastika
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 10 19, 21:17)
Sveikos, ligonytės,
jau ryškiai kitas lygis prasidėjo orchyčių mylėtojų padangėje  thumbup.gif Kvalifikacija, kvalifikacija 4u.gif Įdomesnės, nematytos, neserijinės... Greit ir su RS varžysitės tongue.gif Nes ir rūšinės, kilmingos, į jūsų namučius parkeliauja. Išrankumas tikrai kelia profesionalumą. Visada gėriuosi Jollos42, Axaros, Mikuotukės, Tinos, Naujutės, Pabiržės, Rosee ir daugelio kitų subtiliu skoniu ir fantastiškomis gėlytėmis. O jau kokios meniškos, kaip visada, Axaros nuotraukytės thumbup.gif Ir dar kiek naujokių seka gerais jų pavyzdžiais. Baltas pavydas...

oi, Fonda, tik nereikia man liaupsių blush2.gif nes iki šalia paminėtų mergaičių man dar toli- aš čia daugiau seklys morka esu gėlių bazių sferoje hihihi.gif
beje save pamiršai paminėt mirksiukas.gif
Kur pirkai wilsonarą (Anawey Augie)?
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 19, 21:54)
Kur pirkai wilsonarą (Anawey Augie)?

Gėliukas kažkada buvo atsisiųstas iš Roellke.de, paskui perparduotas... Betgi jūs puikiai žinote, kad orchidėjų visada paskutiniai miršta lapai..., nors šaknys jau būna mirę. Na jei aš pati būčiau betarpiškai perėmus gėlytę... schmoll.gif Bet ją paėmė niekada jų neauginęs jaunimas... Na tiek to. Ne tokių nuostolių su Roellke perpardavinėtojais turėjau. Ir išgyvenau... tongue.gif Ir stebuklais dar tikiu... angel.gif

Jolla42 wrote:
O kaip čia su šita gėlyte,taip gavosi? ir ar ji pirkta kaip nukainuota ar brangi? vaje kaip gaila
Mano ta katlėja kur neseniai pirkau nukainuotą ,irgi pasirodo visiškai nupuvusiom šaknim...,nukirpau visas ir dabar laukiu stebuklo...o gal...... ,nes du nauji auginukai yra,tik jie dar mažyčiai,tai be šaknų....na gal pasiseks...
lauksim stebuklo abi

drinks_cheers.gif Na pas manąją tai nuogas plikas gumbas beliko... jokio auginuko kol kas. Taigi, laukiam, laukiam. ir tikimės... nestuke.gif (Tokia graži miela ir protinga sostinės ponia flirt.gif , na palik tą bezdžionę...kur nepersiplėšia)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 19 spalio 2009 - 21:22
QUOTE(Fonda @ 2009 10 19, 22:17)
Sveikos, ligonytės,
Taigi, į temą pasigiriu doh.gif Nusipirkau wilsonarą (Anawey Augie) ir aš. Pirmąją kilmingesnę tongue.gif Deja... žiedeliai apvytę, lapeliai suglebę. O ištraukus nerasta nei vienos sveikos šaknelės. Neliūdėk, Rosee, aš irgi tavo draugė, tik dar tu turi vilties, kad gėlytė augs. O aš schmoll.gif Nebent stebuklas įvyks... blink.gif  ax.gif

Na pirmiausia,tai save reikėjo įrašyti 4u.gif man dar toki iki tokio gėlių kiekio ax.gif (mačiau albumėlį thumbup.gif ),taigi nesikuklink schmoll.gif 4u.gif
O kaip čia su šita gėlyte,taip gavosi? ir ar ji pirkta kaip nukainuota ar brangi? vaje kaip gaila verysad.gif
Mano ta katlėja kur neseniai pirkau nukainuotą ,irgi pasirodo visiškai nupuvusiom šaknim...,nukirpau visas ir dabar laukiu stebuklo...o gal...... unsure.gif,nes du nauji auginukai yra,tik jie dar mažyčiai,tai be šaknų....na gal pasiseks...
lauksim stebuklo abi 4u.gif
Atsakyti
didelė meilė užaugins dar geresnes šaknis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 19 spalio 2009 - 21:16
gerai kad jau po padovanojimo pamaciau,kad kaune du phalaenopsius dovanojo........ doh.gif doh.gif
Atsakyti
Fonda, nu jau tikrai smagu, kad taip mus giri biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 10 19, 23:12)
(Tokia graži miela ir protinga sostinės ponia flirt.gif , na palik tą bezdžionę...kur nepersiplėšia)

blush2.gif nemoku užslėptai rašyt..... ax.gif ?????????????? g.gif
Atsakyti
Fonda, perziurejau tavo foto albuma, na zinai...likau be zodziu, neapsakomas grozis,kiek ivairiausiu augaleliu ir ziedu..saunuole tu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2009 10 19, 14:52)
Labukas, na ka pasirodom ir mes, mano naujokes is maximines akcijos  mirksiukas.gif

QUOTE(axara @ 2009 10 19, 17:35)
Rodau ir as ka per akcija nukoviau smile.gif

Grazuoles wub.gif thumbup.gif Maximoj si karta buvo ne vien baltos ir alyvines tikrai galima buvo sumedzioti idomesniu gelyciu.

Papildyta:
Vakar apziurejau savo uki ir pamaciau, kad phalaenopsis equestris turi kazkoki guziuka g.gif Ziedstiebiui dar lyg per jaunas, tai turbut saknele bus, o gal visgi ziedstiebis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 10 19, 22:12)
Gėliukas kažkada buvo atsisiųstas iš Roellke.de, paskui perparduotas... Betgi jūs puikiai žinote, kad orchidėjų visada paskutiniai miršta lapai..., nors šaknys jau būna mirę. Na jei aš pati būčiau betarpiškai perėmus gėlytę... schmoll.gif Bet ją paėmė niekada jų neauginęs jaunimas... Na tiek to. Ne tokių nuostolių su Roellke perpardavinėtojais turėjau. Ir išgyvenau... tongue.gif Ir stebuklais dar tikiu... angel.gif

Fonda, ar tikrai įsitikinusi, kad iš Roellke atkeliavusi toji Wilsonara g.gif Kiek teko knaisiotis po www, vienintelė vieta, kur jų radau, buvo Nardotto e Capello, italai. Maniškė yra atkeliavusi būtent iš ten. Ir ar ne šitą pačią ne taip seniai SM pardavinėjo kažkas g.gif

Beje, tikslus pavadinimas Wilsonara Anaway "Augie" mirksiukas.gif Čia tikslumo dėlei.
Atsakyti
Oho, Fonda mus išgyrė kaip blush2.gif blush2.gif blush2.gif ačiū tau! Tik aš tai nežinau, kaip čia su tuo keliu link profesionalumo ax.gif gal pamažu ir keliauju? g.gif rolleyes.gif
beje, gumbai tai tokie sveiki atrodo, gal išleis šaknytes, bet nuojauta sako, kad teks laukti 4 mėnesius pirmos šaknelės g.gif

evutext, laimei, ir aš per vėlai pamačiau dovanojamas orches, kitaip būčiau griebusi blink.gif biggrin.gif
Atsakyti