Rodau ir as ka per akcija nukoviau
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 19, 15:12)
ale taip be perspėjimo ,o bent kava pavaišinau? pyrago,tai tikrai turėjau-lyg tyčia vakar labai skanus gavosi....
nea, negavau kavos, tik šunį kartu vedžiojom
Oi, mergaitės, na ir užpirkot geras
o aš baisingai gundausi viena lycaste iš vienos forumietės parduodamų kvietkelių (jei gerai supratau ir jei ją galima pirkti ), bet kol kas vėjai kišenėse. Bet akyse stovi, nors tu ką
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 19, 18:41)
nea, negavau kavos, tik šunį kartu vedžiojom
o aš baisingai gundausi viena lycaste iš vienos forumietės parduodamų kvietkelių (jei gerai supratau ir jei ją galima pirkti ), bet kol kas vėjai kišenėse. Bet akyse stovi, nors tu ką
na va kaip negražiai o sapnuoti šunį ,tai draugą ar draugystę reiškia....... gal susitiksim??
ta lykaste ir aš gundausi,bet mano norų sąraše ji ne pirmoji,tai tik pasvajoju
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 19, 18:02)
na va kaip negražiai o sapnuoti šunį ,tai draugą ar draugystę reiškia....... gal susitiksim??
manau, kad susitiksim
mano burrageara jau iš abiejų pažastėlių leidžia kažin ką, tai jaučiu, ten gali būti du vaikučiai visai gerai! Patinka jai, gal nemirs
QUOTE(Nenka @ 2009 10 19, 14:52)
Labukas, na ka pasirodom ir mes, mano naujokes is maximines akcijos
grazuolytes, as ta taskuota irgi buvau galvojus imti, bet del jau minetu priezasciu palikau kitai merginai
QUOTE(axara @ 2009 10 19, 17:35)
Rodau ir as ka per akcija nukoviau
visos grazios, bet jau sita tai
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 19, 19:12)
nesupykciau, kad ir mane i kompanija susitikdamos prigriebtumet as mikuotuke sapnavau..vis tiek i tema
QUOTE(evutext @ 2009 10 19, 19:49)
nesupykciau, kad ir mane i kompanija susitikdamos prigriebtumet as mikuotuke sapnavau..vis tiek i tema
mikuotuke-jamam????? žinot,aš iš viso norėčiau tokio didelio,gero susitikimo-taip įdomu susipažinti
QUOTE(Emila @ 2009 10 17, 20:21)
Aš šian vis dėlto dar vieną parsigabenau... Visoms tikrai matytas, daugelis, manau, turi. Bet vis tiek pasirodyti norim Štai
labai man patiko tavo gelyte, ir tikai tokia nematyta, na bent jau man nemanau,kad daug kas tokia turi, as noreciau tokios
Papildyta:
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 19, 09:22)
saunus grobis, bet sita man pati paciausia isvis man paskutiniu metu labai pradejo patikti baltos su ivairiais viduriukais, noreciau su oranziniu,roziniu liezuveliu
Papildyta:
QUOTE(Nenka @ 2009 10 19, 13:52)
Labukas, na ka pasirodom ir mes, mano naujokes is maximines akcijos
na man tavo violetine taskute tokia visai nematyta grazu
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 10 19, 17:39)
grazuolytes, as ta taskuota irgi buvau galvojus imti, bet del jau minetu priezasciu palikau kitai merginai
malonu kad patiko o man,naujute, labai patiko tavo baltoji su violetiniais papaisymais
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 19, 19:03)
mikuotuke-jamam????? žinot,aš iš viso norėčiau tokio didelio,gero susitikimo-taip įdomu susipažinti
ooo taip, jamam!
tam ir skirtas tas didysis susitikimas (kad tik man išeitų dalyvaut pačiai )
žinot, mergaitės, apžiūrėjau užsienio puslapius, parduodančius orchidėjas ir visgi jau ne pirmą kartą pasakysiu - pas skm pigiausia
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 19, 21:43)
žinot, mergaitės, apžiūrėjau užsienio puslapius, parduodančius orchidėjas ir visgi jau ne pirmą kartą pasakysiu - pas skm pigiausia
mikuotuke, pritariu. nes kaip tik apziurinejau irgi gal negali rasti pas skm visad ko nori ir tenka palaukti kuri laika, na, bet manau verta laukti
Sveikos, ligonytės,
jau ryškiai kitas lygis prasidėjo orchyčių mylėtojų padangėje Kvalifikacija, kvalifikacija Įdomesnės, nematytos, neserijinės... Greit ir su RS varžysitės Nes ir rūšinės, kilmingos, į jūsų namučius parkeliauja. Išrankumas tikrai kelia profesionalumą. Visada gėriuosi Jollos42, Axaros, Mikuotukės, Tinos, Naujutės, Pabiržės, Rosee ir daugelio kitų subtiliu skoniu ir fantastiškomis gėlytėmis. O jau kokios meniškos, kaip visada, Axaros nuotraukytės Ir dar kiek naujokių seka gerais jų pavyzdžiais. Baltas pavydas...
Taigi, į temą pasigiriu Nusipirkau wilsonarą (Anawey Augie) ir aš. Pirmąją kilmingesnę Deja... žiedeliai apvytę, lapeliai suglebę. O ištraukus nerasta nei vienos sveikos šaknelės. Neliūdėk, Rosee, aš irgi tavo draugė, tik dar tu turi vilties, kad gėlytė augs. O aš Nebent stebuklas įvyks...
Įkišau į "orchidariumą", pirmąsyk bandysiu. Nors nuojauta sako, kad reiktų kišt į kompostą po stiklainiu. Na kelias dieneles dar palauksiu, pažiūrėsiu.
Parodau dar savo vyšniavą "cambria", kuri sėkmingai jau ketvirtą "bulvytę" (lapų pluoštelį) augina. Ir miltonytė puokštę lapelių išaugino. Taip kad eksperimentams esu atvira...
jau ryškiai kitas lygis prasidėjo orchyčių mylėtojų padangėje Kvalifikacija, kvalifikacija Įdomesnės, nematytos, neserijinės... Greit ir su RS varžysitės Nes ir rūšinės, kilmingos, į jūsų namučius parkeliauja. Išrankumas tikrai kelia profesionalumą. Visada gėriuosi Jollos42, Axaros, Mikuotukės, Tinos, Naujutės, Pabiržės, Rosee ir daugelio kitų subtiliu skoniu ir fantastiškomis gėlytėmis. O jau kokios meniškos, kaip visada, Axaros nuotraukytės Ir dar kiek naujokių seka gerais jų pavyzdžiais. Baltas pavydas...
Taigi, į temą pasigiriu Nusipirkau wilsonarą (Anawey Augie) ir aš. Pirmąją kilmingesnę Deja... žiedeliai apvytę, lapeliai suglebę. O ištraukus nerasta nei vienos sveikos šaknelės. Neliūdėk, Rosee, aš irgi tavo draugė, tik dar tu turi vilties, kad gėlytė augs. O aš Nebent stebuklas įvyks...
Įkišau į "orchidariumą", pirmąsyk bandysiu. Nors nuojauta sako, kad reiktų kišt į kompostą po stiklainiu. Na kelias dieneles dar palauksiu, pažiūrėsiu.
Parodau dar savo vyšniavą "cambria", kuri sėkmingai jau ketvirtą "bulvytę" (lapų pluoštelį) augina. Ir miltonytė puokštę lapelių išaugino. Taip kad eksperimentams esu atvira...