Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

Rodau ir as ka per akcija nukoviau smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 19, 15:12)
g.gif  ale taip be perspėjimo  blink.gif ,o bent kava pavaišinau? g.gif  pyrago,tai tikrai turėjau-lyg tyčia vakar labai skanus gavosi.... ax.gif  lotuliukas.gif

nea, negavau kavos, tik šunį kartu vedžiojom biggrin.gif

Oi, mergaitės, na ir užpirkot blink.gif doh.gif geras thumbup.gif
o aš baisingai gundausi viena lycaste iš vienos forumietės parduodamų kvietkelių (jei gerai supratau ir jei ją galima pirkti blush2.gif ), bet kol kas vėjai kišenėse. Bet akyse stovi, nors tu ką schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 19, 18:41)
nea, negavau kavos, tik šunį kartu vedžiojom biggrin.gif

Oi, mergaitės, na ir užpirkot  blink.gif  doh.gif  geras  thumbup.gif
o aš baisingai gundausi viena lycaste iš vienos forumietės parduodamų kvietkelių (jei gerai supratau ir jei ją galima pirkti  blush2.gif  ), bet kol kas vėjai kišenėse. Bet akyse stovi, nors tu ką  schmoll.gif

na va kaip negražiai blush2.gif o sapnuoti šunį ,tai draugą ar draugystę reiškia....... thumbup.gif gal susitiksim?? friends.gif
ta lykaste ir aš gundausi,bet mano norų sąraše ji ne pirmoji,tai tik pasvajoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 19, 18:02)
na va kaip negražiai  blush2.gif o sapnuoti šunį ,tai draugą ar draugystę reiškia.......  thumbup.gif gal susitiksim??  friends.gif
ta lykaste ir aš gundausi,bet mano norų sąraše ji ne pirmoji,tai tik pasvajoju  wub.gif

manau, kad susitiksim bigsmile.gif wub.gif drinks_cheers.gif
mano burrageara jau iš abiejų pažastėlių leidžia kažin ką, tai jaučiu, ten gali būti du vaikučiai rolleyes.gif visai gerai! Patinka jai, gal nemirs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2009 10 19, 14:52)
Labukas, na ka pasirodom ir mes, mano naujokes is maximines akcijos  mirksiukas.gif

grazuolytes, as ta taskuota irgi buvau galvojus imti, bet del jau minetu priezasciu palikau kitai merginai biggrin.gif

QUOTE(axara @ 2009 10 19, 17:35)
Rodau ir as ka per akcija nukoviau smile.gif
user posted image

visos grazios, bet jau sita tai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 19, 19:12)

nesupykciau, kad ir mane i kompanija susitikdamos prigriebtumet smile.gif as mikuotuke sapnavau..vis tiek i tema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 19, 19:49)
nesupykciau, kad ir mane i kompanija susitikdamos prigriebtumet smile.gif as mikuotuke sapnavau..vis tiek i tema  lotuliukas.gif

g.gif mikuotuke-jamam????? lotuliukas.gif thumbup.gif žinot,aš iš viso norėčiau tokio didelio,gero susitikimo-taip įdomu susipažinti thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2009 10 17, 20:21)
Aš šian vis dėlto dar vieną parsigabenau... Visoms tikrai matytas, daugelis, manau, turi. Bet vis tiek pasirodyti norim biggrin.gif Štai
user posted image

labai man patiko tavo gelyte, ir tikai tokia nematyta, na bent jau man smile.gif nemanau,kad daug kas tokia turi, as noreciau tokios bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 19, 09:22)
Na, o cia dalis mano "grobio":
user posted image

saunus grobis, bet sita man pati paciausia wub.gif isvis man paskutiniu metu labai pradejo patikti baltos su ivairiais viduriukais, noreciau su oranziniu,roziniu liezuveliu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nenka @ 2009 10 19, 13:52)
Labukas, na ka pasirodom ir mes, mano naujokes is maximines akcijos  mirksiukas.gif

na man tavo violetine taskute tokia visai nematyta smile.gif grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 10 19, 17:39)
grazuolytes, as ta taskuota irgi buvau galvojus imti, bet del jau minetu priezasciu palikau kitai merginai  biggrin.gif
visos grazios, bet jau sita tai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

malonu kad patiko 4u.gif o man,naujute, labai patiko tavo baltoji su violetiniais papaisymais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 19, 19:03)
g.gif mikuotuke-jamam????? lotuliukas.gif  thumbup.gif žinot,aš iš viso norėčiau tokio didelio,gero susitikimo-taip įdomu susipažinti  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

ooo taip, jamam! bigsmile.gif biggrin.gif
tam ir skirtas tas didysis susitikimas mirksiukas.gif (kad tik man išeitų dalyvaut pačiai verysad.gif )
Atsakyti
žinot, mergaitės, apžiūrėjau užsienio puslapius, parduodančius orchidėjas ir visgi jau ne pirmą kartą pasakysiu - pas skm pigiausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 19, 21:43)
žinot, mergaitės, apžiūrėjau užsienio puslapius, parduodančius orchidėjas ir visgi jau ne pirmą kartą pasakysiu - pas skm pigiausia  wub.gif

mikuotuke, pritariu. nes kaip tik apziurinejau irgi bigsmile.gif gal negali rasti pas skm visad ko nori ir tenka palaukti kuri laika, na, bet manau verta laukti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ligonytės,
jau ryškiai kitas lygis prasidėjo orchyčių mylėtojų padangėje thumbup.gif Kvalifikacija, kvalifikacija 4u.gif Įdomesnės, nematytos, neserijinės... Greit ir su RS varžysitės tongue.gif Nes ir rūšinės, kilmingos, į jūsų namučius parkeliauja. Išrankumas tikrai kelia profesionalumą. Visada gėriuosi Jollos42, Axaros, Mikuotukės, Tinos, Naujutės, Pabiržės, Rosee ir daugelio kitų subtiliu skoniu ir fantastiškomis gėlytėmis. O jau kokios meniškos, kaip visada, Axaros nuotraukytės thumbup.gif Ir dar kiek naujokių seka gerais jų pavyzdžiais. Baltas pavydas...
Taigi, į temą pasigiriu doh.gif Nusipirkau wilsonarą (Anawey Augie) ir aš. Pirmąją kilmingesnę tongue.gif Deja... žiedeliai apvytę, lapeliai suglebę. O ištraukus nerasta nei vienos sveikos šaknelės. Neliūdėk, Rosee, aš irgi tavo draugė, tik dar tu turi vilties, kad gėlytė augs. O aš schmoll.gif Nebent stebuklas įvyks... blink.gif ax.gif
Įkišau į "orchidariumą", pirmąsyk bandysiu. Nors nuojauta sako, kad reiktų kišt į kompostą po stiklainiu. Na kelias dieneles dar palauksiu, pažiūrėsiu. mirksiukas.gif
Parodau dar savo vyšniavą "cambria", kuri sėkmingai jau ketvirtą "bulvytę" (lapų pluoštelį) augina. Ir miltonytė puokštę lapelių išaugino. Taip kad eksperimentams esu atvira... notworthy.gif
Atsakyti