Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(saidutea @ 2009 10 17, 14:15)
Lorute kiek pas tave ziedeliu wub.gif apsiseilejau tongue.gif

Bet nepalyginsi su kitu senbuviu turtais mirksiukas.gif Pas mane tik lasas juroj lotuliukas.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 17, 16:45)
nežinau, bet, kiek supratau, bazuosis trise - Oli_vija, Šilingė ir skm  wub.gif  tai arba visos 3, arba kuri nors skaitys  ax.gif  bet argi ne smagu!  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

(tik įtariu, man gali kilti problemėlių dėl rytinio ir vakarinio darbo  verysad.gif  jei taip bus, palinkėsiu visoms sėkmės ir lauksiu kito susitikimo verysad.gif )

Oi kaip pavydziu rolleyes.gif Noreciau ir as i toki susitikima, bet ta savaitgali niekaip doh.gif

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 19, 10:22)
Na, o cia dalis mano "grobio":

Vajeeeej kokie groziai!!! blink.gif blink.gif blink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 19, 10:22)
Tokiu groziu pridejot  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Jauciasi, kad medziokles sezonas isibegeja  bigsmile.gif  O mano savaitgaline medziokle buvo kaip niekad gausi. Namus papilde 7 nauji phal.  rolleyes.gif  Man reikia stoti i anoniminiu orchidejininku kluba, nes orchidlige ziauriai ziauriai progresuoja  doh.gif  Padekit man uzsikoduoti  lotuliukas.gif  doctor.gif  Dabar ilgam sedesiu rami, nebepirksiu orchiu, na isskyrus tik tas kuriu laaabai, laaaabai noriu jau senai  blush2.gif 

Na, o cia dalis mano "grobio":

user posted image

nereali gelyte drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Atsakyti
Labukas, na ka pasirodom ir mes, mano naujokes is maximines akcijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2009 10 19, 13:52)
Labukas, na ka pasirodom ir mes, mano naujokes is maximines akcijos  mirksiukas.gif

Super, nuostabūs falenopsiai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 19, 11:19)
o aš šiąnakt pas jolla svečiuos buvau  doh.gif

g.gif ale taip be perspėjimo blink.gif ,o bent kava pavaišinau? g.gif pyrago,tai tikrai turėjau-lyg tyčia vakar labai skanus gavosi.... ax.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
nezinau,sikart nerealus falenopsiai maximoje..nu tikrai blush2.gif
Atsakyti
doh.gif užuomarša-sveikinimai visoms šį savaitgalį sėkmingai papildžiusioms kolekcijas gėlytėmis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 19, 16:23)
gal ką pirkai?

nea. mane suzavejo tiesiog (akyse trecia diena stovi) didziaziedis geltonas phalaenopsis is Draugystes geliu bazes.... o maximoj irgi tokiu graziu buvo..na,bet susilaikiau smile.gif
Atsakyti
nesuprantu kurioj maximoj cia tuos grozius perkat? kodel as vakar nieko gero nemaciau g.gif
Atsakyti
Merginos, jūs vis kalbat apie Maximos akcijas ir kalbat. Taip sunkiai bandžiau atsilaikyti, bet jau įtariu, kad rytoj laukia orchidėjų stelažų siaubimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 10 19, 16:25)
Merginos, jūs vis kalbat apie Maximos akcijas ir kalbat. Taip sunkiai bandžiau atsilaikyti, bet jau įtariu, kad rytoj laukia orchidėjų stelažų siaubimas  lotuliukas.gif

kiek suprantu, šita akcija jau baigėsi

http://www.maxima.lt...s-ir-nuolaidos/
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 19, 15:42)
kiek suprantu, šita akcija jau baigėsi

http://www.maxima.lt...s-ir-nuolaidos/

Tiesą sakant, nuraminai blush2.gif aciuks.gif
Atsakyti