Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

verysad.gif Liūdna kiekviena netektis....užuojauta jos artimiesiems ir ją pažinojusiems...
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2009 10 18, 16:46)
Šiandien gavau labai liūdną žinią - mirė Vilma Vinciūnienė, pas mus forume ji buvo prisiregistravusi niku "katininke".  verysad.gif
Ji turėjo nesveiką širdį - buvo pakeistas vienas vožtuvas (kaip supratau...)... ir vakar širdis tiesiog ėmė ir sustojo.... nors dieną ji jautėsi puikiai, pilna entuziazmo, planų ir energijos.....

jei kas norėtų atsisveikinti, šiuo metu ji yra pašarvota  Kaune, šv.Antano šarvojimo salėje (1 salė). tai yra kažkur prie šv.Antano bažnyčios (kažkur netoli zoo sodo)- artimieji nežino tikslaus adreso.

laidos rytoj, spalio 19d 12val.

Vilma, mums tavęs trūks................  verysad.gif

SUDIE, KATININKE......

Išeiname po vieną mes visi

Per skausmą, ašaras į Amžinąją Būtį,

Bet kaip sunku ištarti paskutinįkart sudie,

Dar taip norėjos Žemėje pabūti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 18 spalio 2009 - 17:21
Liudna zinia verysad.gif ilsekis ramybeje...
Atsakyti
Amzina atilsi Katininke... uzdegsim zvakute... verysad.gif
Atsakyti
Teko susipažinti su forumiete Katininke labai šiltas ir malonus žmogus buvo labai gaila verysad.gif užuojauta artimiesiems verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 18 spalio 2009 - 18:19
siandien maciau iki prie pilies esancioje parduotuveje, geliu skyrelyje, labai grazia karvyte uz 44lt wub.gif jau tokie ziedeliai nuostabus. tamsiai ruzava su baltu wub.gif nupirkit kas ir pasigirkit smile.gif ir raudonu orchideju mini buvo po 18, grazios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saidutea: 18 spalio 2009 - 20:23
Zinau katininke, esu buvus pas ja orchidejos atsiimti, liudna kaip... verysad.gif
Atsakyti
Labai liūdna verysad.gif užuojauta katininkės artimiesiems ir ją pažinojusiems verysad.gif
Papildyta:
na va, evutext mane sapnavo, kad svečiavausi, o aš šiąnakt pas jolla svečiuos buvau doh.gif
Atsakyti
Tokiu groziu pridejot wub.gif wub.gif wub.gif Jauciasi, kad medziokles sezonas isibegeja bigsmile.gif O mano savaitgaline medziokle buvo kaip niekad gausi. Namus papilde 7 nauji phal. rolleyes.gif Man reikia stoti i anoniminiu orchidejininku kluba, nes orchidlige ziauriai ziauriai progresuoja doh.gif Padekit man uzsikoduoti lotuliukas.gif doctor.gif Dabar ilgam sedesiu rami, nebepirksiu orchiu, na isskyrus tik tas kuriu laaabai, laaaabai noriu jau senai blush2.gif

Na, o cia dalis mano "grobio":

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O sitas uz 10 Lt is draugystes geliu bazes:

user posted image

axara papuosk ir tu temele naujokiu nuotraukelemis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mademoisellee: 19 spalio 2009 - 09:23
Ta violetiniai raiba kartais ne Senukuose pirkai? ax.gif
Atsakyti
o as buvau maximos bazej,molo maximoj ir net paciai saves gaila...nieko doro neradau...visos turimos visos matytos verysad.gif ..o jau vyrui laimes buvo pilnos kelnes,kad nieko neissirinkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 19, 10:53)
o as buvau maximos bazej,molo maximoj ir net paciai saves gaila...nieko doro neradau...visos turimos visos matytos verysad.gif ..o jau vyrui laimes buvo pilnos kelnes,kad nieko neissirinkau doh.gif

o maniskis tai si karta nei zodelio pries, kaip tik sake prisipirk dabar, kad ilgam rami sedetum lotuliukas.gif
Atsakyti