Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

o aš buvau šiandien ryte akropolio Maximoj tai ten nieko gero jau nebėra, niekas neužkliuvo, labai gaila, na nieko, dar tikiuosi rasiu ko noriu
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 10 17, 21:28)
Už naujienas ačiū  lotuliukas.gif  Su kuria dabar susiskambint dėl konkretesnės info  bigsmile.gif

oi.... blink.gif tai skm nieko nesakė? lotuliukas.gif tai manau, ji tiesiog norės tada judvi pakviesti į susitikimą, ar kaip ten ax.gif labiau gal dėl smulkmenų su skm reiktų derinti, o aš kol kas žinau tiek, kiek paskelbiau, vėliau ir laiką derinsiu ax.gif
o tiksli vieta bus pasakyta iškart visoms, norinčioms važiuoti ax.gif asmeniškai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 10 18, 09:56)

a ir dar norejau paklausti kiek sansu yra lietuvoje rasti raudona orchideja ?

raudonų ir tamsiai bordo orchidėjų mačiau ordilinoj, Eišiškių pl.8,
nuotraukos iš interneto platybių..

kainos - nuo 18,5 iki 30 Lt

Burrageara Stephan Isler
http://reglisse-et-s...29/P5290013.jpg

dar toks kvepiantis odontoglossum
http://reglisse-et-s...29/P5290011.jpg

ir tokio atspalvio, bet normalios formos žiedais falenopsis
http://reglisse-et-s...29/P5290024.jpg
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 18, 13:34)
oi....  blink.gif  tai skm nieko nesakė?  lotuliukas.gif  tai manau, ji tiesiog norės tada judvi pakviesti į susitikimą, ar kaip ten  ax.gif  labiau gal dėl smulkmenų su skm reiktų derinti, o aš kol kas žinau tiek, kiek paskelbiau, vėliau ir laiką derinsiu  ax.gif

tai gal nereiktų minėt manęs ir Šilingės, jei su mum nieks nederino blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 18, 10:52)
o aš buvau šiandien ryte akropolio Maximoj tai ten nieko gero jau nebėra, niekas neužkliuvo, labai gaila, na nieko, dar tikiuosi rasiu ko noriu

Siandien nemenkas pasirinkimas Maximoj Kalvariju-Zalgirio sankryzoj is ryto buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 18, 13:46)

tai gal nereiktų minėt manęs ir Šilingės, jei su mum nieks  nederino blink.gif  blink.gif  blink.gif

Prašau dovanoti, buvau įsitikinusi, kad jau suderinta viskas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Parodau savo vakarykštį pirkinuką -labai gražus,mažais žiedeliais (šalia užkabinau savo žiedą 17,5 dydžio-palyginimui),šaknų pilnas vazonas,sveikutėlės thumbup.gif ir mokėjau tik 5lt. ax.gif
o va iš tų akcijinių nieko,be ko negalėčiau gyvent neradau schmoll.gif ,kur įdomesnė,tai vienokių ar kitokių trūkumų radau (išranki pasidariau doh.gif ),o bet ko jau turiu... blush2.gif jaučiu nukainuotų bus pilnos lentynos kitą savaitę,nes daug ''pavargusių'' vakar buvo.....
Atsakyti
zadetoji parodyti brassia is SKM smile.gif

user posted image

o cia naujasis pirkinukas smile.gif
didziaziede katleja neziniuke

user posted image

o cia palyginimui su mano mazaja ( i fona prasau nekreipti demesio,cia tik palyginimui dydzio wink.gif)

user posted image

tai siandien tiek wink.gif

Atsakyti
o cia naujasis pirkinukas smile.gif
didziaziede katleja neziniuke

kur ją gavai? g.gif

o oranžinė kokia miniatiūrinė - kaip tik tokias ant palangės augint thumbup.gif
o jau kaip pavydžiu dėl sklypo- kaimynų nėra - fantastika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 18 spalio 2009 - 15:10
Šiandien gavau labai liūdną žinią - mirė Vilma Vinciūnienė, pas mus forume ji buvo prisiregistravusi niku "katininke". verysad.gif
Ji turėjo nesveiką širdį - buvo pakeistas vienas vožtuvas (kaip supratau...)... ir vakar širdis tiesiog ėmė ir sustojo.... nors dieną ji jautėsi puikiai, pilna entuziazmo, planų ir energijos.....

jei kas norėtų atsisveikinti, šiuo metu ji yra pašarvota Kaune, šv.Antano šarvojimo salėje (1 salė). tai yra kažkur prie šv.Antano bažnyčios (kažkur netoli zoo sodo)- artimieji nežino tikslaus adreso.

laidos rytoj, spalio 19d 12val.

Vilma, mums tavęs trūks................ verysad.gif

Atsakyti
mergaites, vilnietes, ukmerges trikampej maximoj yra nerealiu falenopsiu, pelorik, ir paprastu. zaliu, oranziniu su juodais bruksneliais, as tokiu dar net nemacius buvau. isvis, yra nerealiu akcijiniu, po 14.99lt gelyciu smile.gif

LABAI LIUDNA ZINIA DEL KATININKES. nikas tikrai girdetas, cia, musu forume, nors zmogaus ir nepazinojau. stiprybes artimiesiems, ir ramybes tau............. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2009 10 18, 16:46)
Šiandien gavau labai liūdną žinią - mirė Vilma Vinciūnienė, pas mus forume ji buvo prisiregistravusi niku "katininke".  verysad.gif
Vilma, mums tavęs trūks................  verysad.gif

Truputį pažįstu ją pagal nicką, esu skaičius jos postus, lb liūdna verysad.gif , užuojauta artimiesiems ir draugams..
user posted image
Atsakyti
Adresas Radvilėnų pl. 15a.
Atsakyti