o aš buvau šiandien ryte akropolio Maximoj tai ten nieko gero jau nebėra, niekas neužkliuvo, labai gaila, na nieko, dar tikiuosi rasiu ko noriu
QUOTE(Šilingė @ 2009 10 17, 21:28)
Už naujienas ačiū Su kuria dabar susiskambint dėl konkretesnės info
oi.... tai skm nieko nesakė? tai manau, ji tiesiog norės tada judvi pakviesti į susitikimą, ar kaip ten labiau gal dėl smulkmenų su skm reiktų derinti, o aš kol kas žinau tiek, kiek paskelbiau, vėliau ir laiką derinsiu
o tiksli vieta bus pasakyta iškart visoms, norinčioms važiuoti asmeniškai
QUOTE(linuzielia @ 2009 10 18, 09:56)
a ir dar norejau paklausti kiek sansu yra lietuvoje rasti raudona orchideja ?
raudonų ir tamsiai bordo orchidėjų mačiau ordilinoj, Eišiškių pl.8,
nuotraukos iš interneto platybių..
kainos - nuo 18,5 iki 30 Lt
Burrageara Stephan Isler
http://reglisse-et-s...29/P5290013.jpg
dar toks kvepiantis odontoglossum
http://reglisse-et-s...29/P5290011.jpg
ir tokio atspalvio, bet normalios formos žiedais falenopsis
http://reglisse-et-s...29/P5290024.jpg
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 18, 13:34)
oi.... tai skm nieko nesakė? tai manau, ji tiesiog norės tada judvi pakviesti į susitikimą, ar kaip ten labiau gal dėl smulkmenų su skm reiktų derinti, o aš kol kas žinau tiek, kiek paskelbiau, vėliau ir laiką derinsiu
tai gal nereiktų minėt manęs ir Šilingės, jei su mum nieks nederino
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 18, 10:52)
o aš buvau šiandien ryte akropolio Maximoj tai ten nieko gero jau nebėra, niekas neužkliuvo, labai gaila, na nieko, dar tikiuosi rasiu ko noriu
Siandien nemenkas pasirinkimas Maximoj Kalvariju-Zalgirio sankryzoj is ryto buvo
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 18, 13:46)
Prašau dovanoti, buvau įsitikinusi, kad jau suderinta viskas
Parodau savo vakarykštį pirkinuką -labai gražus,mažais žiedeliais (šalia užkabinau savo žiedą 17,5 dydžio-palyginimui),šaknų pilnas vazonas,sveikutėlės ir mokėjau tik 5lt.
o va iš tų akcijinių nieko,be ko negalėčiau gyvent neradau ,kur įdomesnė,tai vienokių ar kitokių trūkumų radau (išranki pasidariau ),o bet ko jau turiu... jaučiu nukainuotų bus pilnos lentynos kitą savaitę,nes daug ''pavargusių'' vakar buvo.....
o va iš tų akcijinių nieko,be ko negalėčiau gyvent neradau ,kur įdomesnė,tai vienokių ar kitokių trūkumų radau (išranki pasidariau ),o bet ko jau turiu... jaučiu nukainuotų bus pilnos lentynos kitą savaitę,nes daug ''pavargusių'' vakar buvo.....
zadetoji parodyti brassia is SKM
o cia naujasis pirkinukas
didziaziede katleja neziniuke
o cia palyginimui su mano mazaja ( i fona prasau nekreipti demesio,cia tik palyginimui dydzio )
tai siandien tiek
o cia palyginimui su mano mazaja ( i fona prasau nekreipti demesio,cia tik palyginimui dydzio )
tai siandien tiek
kur ją gavai?
o oranžinė kokia miniatiūrinė - kaip tik tokias ant palangės augint
o jau kaip pavydžiu dėl sklypo- kaimynų nėra - fantastika
kur ją gavai?
o oranžinė kokia miniatiūrinė - kaip tik tokias ant palangės augint
o jau kaip pavydžiu dėl sklypo- kaimynų nėra - fantastika
Šiandien gavau labai liūdną žinią - mirė Vilma Vinciūnienė, pas mus forume ji buvo prisiregistravusi niku "katininke".
Ji turėjo nesveiką širdį - buvo pakeistas vienas vožtuvas (kaip supratau...)... ir vakar širdis tiesiog ėmė ir sustojo.... nors dieną ji jautėsi puikiai, pilna entuziazmo, planų ir energijos.....
jei kas norėtų atsisveikinti, šiuo metu ji yra pašarvota Kaune, šv.Antano šarvojimo salėje (1 salė). tai yra kažkur prie šv.Antano bažnyčios (kažkur netoli zoo sodo)- artimieji nežino tikslaus adreso.
laidos rytoj, spalio 19d 12val.
Vilma, mums tavęs trūks................
Ji turėjo nesveiką širdį - buvo pakeistas vienas vožtuvas (kaip supratau...)... ir vakar širdis tiesiog ėmė ir sustojo.... nors dieną ji jautėsi puikiai, pilna entuziazmo, planų ir energijos.....
jei kas norėtų atsisveikinti, šiuo metu ji yra pašarvota Kaune, šv.Antano šarvojimo salėje (1 salė). tai yra kažkur prie šv.Antano bažnyčios (kažkur netoli zoo sodo)- artimieji nežino tikslaus adreso.
laidos rytoj, spalio 19d 12val.
Vilma, mums tavęs trūks................
mergaites, vilnietes, ukmerges trikampej maximoj yra nerealiu falenopsiu, pelorik, ir paprastu. zaliu, oranziniu su juodais bruksneliais, as tokiu dar net nemacius buvau. isvis, yra nerealiu akcijiniu, po 14.99lt gelyciu
LABAI LIUDNA ZINIA DEL KATININKES. nikas tikrai girdetas, cia, musu forume, nors zmogaus ir nepazinojau. stiprybes artimiesiems, ir ramybes tau.............
LABAI LIUDNA ZINIA DEL KATININKES. nikas tikrai girdetas, cia, musu forume, nors zmogaus ir nepazinojau. stiprybes artimiesiems, ir ramybes tau.............
Adresas Radvilėnų pl. 15a.