Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(pabirze @ 2009 10 13, 15:10)
tokią keletą kartų mačiau gėlių bazėj už karmelitos, ir nebrangi visai 4u.gif

Laba 4u.gif papildau užsakymų sąrašą blush2.gif ,jei užmatytum baltą tai labai labai noriu ir dar taškuotą mačiau parodoj wub.gif ,o mokėjau lyg tai 22 lt,o gal 17? neprisimenu doh.gif ,bet krūmas didelis ir gražus,tik jau baigia žydėt...iš naujo auginio lauksiu žiedų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 13, 12:27)
zinok jauciu, kad tavo gelyte isgyvens 4u.gif

as laaaaaabai tikiuosi doh.gif 4u.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 13, 12:31)
puošiu temelę orchidėjomis  4u.gif

mikuotuke jauciu nori i kapus mus nuvaryt su tokiais vaizdais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 13, 12:40)
Įdedu nuostabų BBC vaizdą apie orchidėjas ir vabzdžius, tik 2 minutės su trupučiu.
Laukinė gamta....
LAUKINĖ ORCHIDĖJA IR VAPSVA

Gražu pažiūrėt, kaip laukinės orchi auga smile.gif
Atsakyti
mikuotuke orches tai wub.gif
o as siandien vel visas orches pakilnojau, apziurejau ar niekas daugiau nezada zydeti ir radau kazka g.gif ar gali oncidiumas is pat bulves pazasteles, ne is tolimesniu lapu pazasteliu leisti nauja auginuka? jau bijau viltis kad ten ziedynas, bet labai tikiuosi blush2.gif dar jis labai mazuliukas, tik siandien uzmaciau ir pasislepes uz to vokelio, todel nuotraukos nedesiu, nieko neispitrisit biggrin.gif
Atsakyti
Stai kas pas mane prazydo, jau antra karta smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 10 13, 18:12)
Stai kas pas mane prazydo, jau antra karta  smile.gif

thumbup.gif smagu, kai gėlytės sužydi wink.gif
Atsakyti
Seilės pavarvinimui smile.gif mirksiukas.gif 4u.gif vėliau ištrinsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 13, 20:17)
Seilės pavarvinimui  smile.gif  mirksiukas.gif  4u.gif    vėliau ištrinsiu  thumbup.gif

nereikia trinti 4u.gif
man pirma foto ir pries paskutine wub.gif kartais ne sitas pardavineja orchidejos.lt?? g.gif
Atsakyti
o man paskutine ir visos kitos lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites padekit nusipirkau salotini phal zydintis persodinau parsinesus nes buvo apsamanojes kai isemiau is vazonelio radau lb mazai sveiku saknu ir dabar man pradejo gelsti apatinei jos lapeliai.kaip man ja gelbeti? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Eina sau kiek groziu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos gėlyčių mylėtojos registruojuosi ir aš naujoje temoje, o čia paskutinei nuotraukoj kas per gėlytė, koks pavadinimas, raibuolė ar kas?
Atsakyti