Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 17, 15:59)

Papildyta:
Naujienos!
Lapkričio 28 d., šeštadienį, organizuojamas orchidėjų augintojų susitikimas!
Vieta: Vilnius
Tema: "Odontoglossum genties įvairovė ir auginimo ypatumai".

Išsamesnė info ir derinimai vėliau, AŽ arba mobiliuoju  mirksiukas.gif

niu mergaitės ir sugebėjimai Jūsų doh.gif Kad Vilniuje šaunu, bet sugebėk Tu man pataikyt tą dieną t.y lapkričio 28 d, kai aš su savo katyte į Kauną važiuoju - kačių parodą... o taip būtų gerai į Vilniuje vykstantį susitikimą tikrai atlėkusi bučiau...
Atsakyti
man aleksoto maximoj bazej uzkliuvo violetinis peloric doh.gif ...stovi akyse...o daugiau nieko gero neuzmaciau...peloric-a turiu zalsva,tad susilaikiau,nepirkau...bet graziai atrode wub.gif
Atsakyti
Aš šian vis dėlto dar vieną parsigabenau... Visoms tikrai matytas, daugelis, manau, turi. Bet vis tiek pasirodyti norim biggrin.gif Štai
user posted image
Žiedeliai tarsi vaškiniai blizga.
Turiu prisipažinti, gal ir nebūčiau ėmusi, bet vazonėly du krūmeliai... Ech, tas godumas biggrin.gif
Parsinešusi namo, atidžiau pasižiūrėjau, kas ten vazonėly dedasi, ir matau, kad lapas vazono vidury tarp žievių žalias vos ne iki dugno nutįsęs... blink.gif O šaknys tvirtai įsikabinusios į sieneles, pilnas dugnas priaugęs, tai tikrai senokai augalas į jį buvo pasodintas, taip ir likau nesupratusi, iš kur ten tas lapas... O dar, pakrapščiusi paviršines šaknis, pastebėjau, kad viena jų tarsi su nareliais... blink.gif Krapštau giliau - žiedynas žemyn į vazoną auga... Iškrapščiau apie 4-5 cm šakelę... g.gif
Keistuolė... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2009 10 17, 21:21)
Aš šian vis dėlto dar vieną parsigabenau... Visoms tikrai matytas, daugelis, manau, turi. Bet vis tiek pasirodyti norim biggrin.gif Štai
user posted image
Žiedeliai tarsi vaškiniai blizga.
Turiu prisipažinti, gal ir nebūčiau ėmusi, bet vazonėly du krūmeliai... Ech, tas godumas biggrin.gif
Parsinešusi namo, atidžiau pasižiūrėjau, kas ten vazonėly dedasi, ir matau, kad lapas vazono vidury tarp žievių žalias vos ne iki dugno nutįsęs...  blink.gif O šaknys tvirtai įsikabinusios į sieneles, pilnas dugnas priaugęs, tai tikrai senokai augalas į jį buvo pasodintas, taip ir likau nesupratusi, iš kur ten tas lapas... O dar, pakrapščiusi paviršines šaknis, pastebėjau, kad viena jų tarsi su nareliais...  blink.gif  Krapštau giliau - žiedynas žemyn į vazoną auga... Iškrapščiau apie 4-5 cm šakelę... g.gif
Keistuolė... g.gif

Netiru komentarų, tik emocijas blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 17, 16:45)
nežinau, bet, kiek supratau, bazuosis trise - Oli_vija, Šilingė ir skm  wub.gif  tai arba visos 3, arba kuri nors skaitys  ax.gif  bet argi ne smagu!  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

Už naujienas ačiū lotuliukas.gif Su kuria dabar susiskambint dėl konkretesnės info bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos ,

mane labai domina , kiek mazdaug geliu bazese orchidejos kainuoja ( cia apie phalaenopsius) , galvoju ar verta vaziuoti ? ar geriau maximoj ieskoti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 10 17, 21:39)
Sveikos ,

mane labai domina , kiek mazdaug geliu bazese orchidejos kainuoja ( cia apie phalaenopsius) , galvoju ar verta vaziuoti ? ar geriau maximoj ieskoti ? g.gif

Nežinau, kaip ten Kaune, bet Vilniuj nesu mačiusi phalaenopsių gėlių bazėse pigesnių, nei dabar maximose - 14,99 lt. Nebent nužydėjusios ar tiesiog prie mirties būtų... Be to, maximos pačios atsiveža, ne iš gėlių bazių perperka, o kai dideliais kiekiais tai daro, matyt, ir už atitinkamas kainas gali pasiūlyti... Pasiūla Vilniaus bazėse ir maximose, mano nuomone, praktiškai nesiskirai, jei kalbėsim apie phalaenopsius...
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 10 17, 21:39)
Sveikos ,

drąsiai pirk maximoj- pigiau kaip dabar negausi niekur kitur , o ir įvairovė šį savaitgalį didesnė (pralėkiau visas Kauno bazes, ten phalenopsiai nuo 25litų) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 10 17, 22:28)
Už naujienas ačiū  lotuliukas.gif  Su kuria dabar susiskambint dėl konkretesnės info  bigsmile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif o kai susiskambinsit,gal ir man konkretesnės info blush2.gif
kąąąąą?? lotuliukas.gif o gal ir pakvietimą blush2.gif
Atsakyti
Pirkimo sezonas isibegeja, juk orchidejas gausiausiai veza saltuoju metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 17, 23:35)
Pirkimo sezonas isibegeja, juk orchidejas gausiausiai veza saltuoju metu  mirksiukas.gif

bigsmile.gif thumbup.gif

oi kaip noriu kaip noriu i susitikima bigsmile.gif tik beda as be masinos verysad.gif ka ca sugalvojus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2009 10 17, 21:49)
Nežinau, kaip ten Kaune, bet Vilniuj nesu mačiusi phalaenopsių gėlių bazėse pigesnių, nei dabar maximose - 14,99 lt. Nebent nužydėjusios ar tiesiog prie mirties būtų... Be to, maximos pačios atsiveža, ne iš gėlių bazių perperka, o kai  dideliais kiekiais tai daro, matyt, ir už atitinkamas kainas  gali pasiūlyti... Pasiūla Vilniaus bazėse ir maximose, mano nuomone, praktiškai nesiskirai, jei kalbėsim apie phalaenopsius...

QUOTE(pabirze @ 2009 10 17, 22:34)
drąsiai pirk maximoj- pigiau kaip dabar negausi niekur kitur , o ir įvairovė šį savaitgalį didesnė (pralėkiau visas Kauno bazes, ten phalenopsiai nuo 25litų) 4u.gif

Aciu labai Jum uz patarimus . 4u.gif 4u.gif
kazkaip visada galvojau kad bazese labiau apsimoka, o pasirodo maximoj (tai va kodel penktadieni taip masiskai zmones graibste orchidejas doh.gif ). siandien bandysiu dar i maxima nulekt, gal dar ka rasiu , nors jau labai tuo abejoju . unsure.gif
a ir dar norejau paklausti kiek sansu yra lietuvoje rasti raudona orchideja ? ta prasme tokia kaip bordine ?
Atsakyti