ataskaita is baziu
bazej prie tilto nieko gero be phalaenopiu nera. o is phalaenopsiu vienas sviesiai zalias miniukas su rausvu viduriuku istrigo.
draugystes g naujoj bazej (buves onkolog.) radau pasakiskai grazu didziaziedi geltona phalaenopsi. niekur tokio nebuvau macius. kaina 30 lt. taip pat yra raibuoliu king arthur po 36 lt. yra miltoniopsiu baltai violetiniu su praktiskai delno dydzio ziedais po 31 lt. na ir dendrobiu violetiniu su geltonais viduriukais maciau
tad tiek ziniu is mano siandienos pavazinejimu.
Mergaitės, pamišėlės axara, na ir "pavarei"
aš aleksoto maximoj apžiūrėjau orchytes, nieko įspūdingo, tik žalsvos oranžiniu liežuvėliu ir taškučiais traukė dėmesį, bet nepirkau
niekas iš jūsų šiandien nekilnojo žalsvų orchyčių aleksote?
dar labai traukė į karmelitą, bet laimei, buvau per daug susirūpinusi kitais reikalais ir lakstymais, ir nespėjau kitaip turbūt būčiau ką nors parsitempus
Papildyta:
Naujienos!
Lapkričio 28 d., šeštadienį, organizuojamas orchidėjų augintojų susitikimas!
Vieta: Vilnius
Tema: "Odontoglossum genties įvairovė ir auginimo ypatumai".
Išsamesnė info ir derinimai vėliau, AŽ arba mobiliuoju
aš aleksoto maximoj apžiūrėjau orchytes, nieko įspūdingo, tik žalsvos oranžiniu liežuvėliu ir taškučiais traukė dėmesį, bet nepirkau
niekas iš jūsų šiandien nekilnojo žalsvų orchyčių aleksote?
dar labai traukė į karmelitą, bet laimei, buvau per daug susirūpinusi kitais reikalais ir lakstymais, ir nespėjau kitaip turbūt būčiau ką nors parsitempus
Papildyta:
Naujienos!
Tema: "Odontoglossum genties įvairovė ir auginimo ypatumai".
Išsamesnė info ir derinimai vėliau, AŽ arba mobiliuoju
QUOTE(Uliuliuska @ 2009 10 17, 12:18)
Man vakar MB geltona nupirko, vargsiukas, apieskojo 5 pardes, kol surado. Dabar karvutes ieskom. Gal kas kokioj maximoj uzmatet?
Labas rytas
Labas rytas
vakar mindaugo maksimoj buvo.... o geltonų ir žalių tikrai prikrauta.... paskutiniu metu,ten vis ''išmeta'' gražesnių...parašau kai tik ką randu sekit mane-tikrai rasit info (jei norit žinoma )
Aciukas uz pagyras mano geltoniukei
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 17, 16:59)
Tema: "Odontoglossum genties įvairovė ir auginimo ypatumai". [/color][/b]
Tema: "Odontoglossum genties įvairovė ir auginimo ypatumai". [/color][/b]
Vilnietės -mūsų kieme šventė
tikrai puiku, kad Vilniuje šventė
Kas paskaitą skaitys? Šilingė?
QUOTE(pabirze @ 2009 10 17, 16:39)
Kas paskaitą skaitys? Šilingė?
nežinau, bet, kiek supratau, bazuosis trise - Oli_vija, Šilingė ir skm tai arba visos 3, arba kuri nors skaitys bet argi ne smagu!
(tik įtariu, man gali kilti problemėlių dėl rytinio ir vakarinio darbo jei taip bus, palinkėsiu visoms sėkmės ir lauksiu kito susitikimo )
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 17, 16:26)
vakar mindaugo maksimoj buvo.... o geltonų ir žalių tikrai prikrauta.... paskutiniu metu,ten vis ''išmeta'' gražesnių...parašau kai tik ką randu sekit mane-tikrai rasit info (jei norit žinoma )
manau, kad karvute buvo iki mano pasirodymo nes vienintelę pamačiau ir pasiėmiau...
QUOTE(Emila @ 2009 10 17, 18:18)
manau, kad karvute buvo iki mano pasirodymo nes vienintelę pamačiau ir pasiėmiau...
tą vienintelę-pačiupinėjau,pažiūrinėjau ir padėjau..... vadinasi anksčiau buvau
Mano naujokės, gautos popiet iš orchidėjos.lt : catlėja Brassolaeliocattleya Maitland x Pot Sally Tylor (Black Rose) (69Lt) ir margalapė Macodes petola (24,99)
Nlb kaip atrodo, kaip dovana sau 30m sukaktuvių proga , bet pavasarį atsigausim, ai, kaip "katę maiše" pirkau, tai ką norėt
Lb laiminga, kad vandos nesugalvojau siūstis, lb bordavos norėjau
Nlb kaip atrodo, kaip dovana sau 30m sukaktuvių proga , bet pavasarį atsigausim, ai, kaip "katę maiše" pirkau, tai ką norėt
Lb laiminga, kad vandos nesugalvojau siūstis, lb bordavos norėjau
Man tik įdomu, kodėl niekas nesigiria pirkiniais iš Ermitažo... Ten dabar taip pat gėlėms nuolaidos, 30 ar 35 proc. ? Pvz., yra raibuolių po 41 ir po 65 lt. Priskaičiavus nuolaidą, manau nebloga kaina gautųsi. Ne?