Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(Emila @ 2009 10 16, 18:53)
gal foto bus?  smile.gif

Prasom ax.gif tik ne dienos sviesoj, nemegstu tokiu nuotrauku ax.gif
[attachmentid=186261]
[attachmentid=186262]
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 16, 22:35)
[color=darkviolet]
Kad jau turiu naują gėlytę - Dendrobium Nobile,

Ambrozija, lb gražus tavo gėliukas wub.gif Gal kvepia? Kiek kainavo?
Turiu Dendrobium Nobile, bet dar nežinau kokios spalvos bus žiedai, mano mielas širdžiai zombiukas nežiniukas ax.gif Neatrodo, kad ruoštusi žydėti, bet aš kantri ir tikrai sulauksiu žiedų biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, atgijo tema, valio biggrin.gif
Tina, labai grazus pirkinukas mirksiukas.gif
Ambrozija ziuriu jau rimtai klimpsta su mumis doh.gif
laukiam pirkinuku foto thumbup.gif
o as vakar vanda didziule isigijau bigsmile.gif dar foto neturiu, bet ir saulutes nera, tai nzn ar kas gausis... zodziu dabar laiminga iki ausu biggrin.gif
Atsakyti
Tina, labai grazus geliukas wub.gif
As tai vakar nuvaziavau i akropolio maxima, bet niekas i aki nekrito, tai ir nepirkau nieko. Laukiu kazko ipatingo... Bet kazkaip veza vis tokias pacias unsure.gif
Atsakyti
Man vakar MB geltona nupirko, vargsiukas, apieskojo 5 pardes, kol surado. Dabar karvutes ieskom. Gal kas kokioj maximoj uzmatet?

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Maniskes naujokes is Maximos ispardavimo.
Aisku nieko blatno, bet kadangi jos tik 6-ta ir septinta pas mane tai man labai grazios
user posted image
user posted image
Atsakyti
Geltoniji pasakiskai grazi wub.gif
Atsakyti
Aciukas blush2.gif
Buciau dar pora prigiriebus- bet be masinos buvau. But sunku parsitempt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuxx @ 2009 10 16, 21:15)
Sveikos Orchiu augintojos, as ir jas kelias auginu, bet siandien buvau maximoj tai neatsilaikiau nenusipirkus dar vienos, gal daug kas jau tokia turit, va tokia

grazi labai wub.gif
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 16, 21:35)
[color=darkviolet]Graži orchidėja  thumbup.gif

Kad jau turiu naują gėlytę - Dendrobium Nobile, tai apifotografavau ją iš visų pusių  lotuliukas.gif Dabar turėsiu naują stebėjimo objektą hihihi.gif Na kad ir ne žaliais žiedeliais (svajojau vis apie D.biggibum), bet vis tiek man ji graži  wub.gif

labai grazi, o dabar bus proga ir biggibum nusipirkt mirksiukas.gif man jos abi nuostabios 4u.gif siandien ir as jau turesiu namie dendrobiuma, tik kingianuma wub.gif
QUOTE(Tina* @ 2009 10 16, 21:39)
Prasom  ax.gif tik ne dienos sviesoj, nemegstu tokiu nuotrauku  ax.gif

panasi i maniske smile.gif wub.gif
QUOTE(rosee @ 2009 10 17, 07:00)
Ambrozija, lb gražus tavo gėliukas  Gal kvepia? Kiek kainavo?
Turiu Dendrobium Nobile, bet dar nežinau kokios spalvos bus žiedai, mano mielas širdžiai zombiukas nežiniukas  Neatrodo, kad ruoštusi žydėti, bet aš kantri ir tikrai sulauksiu žiedų

o as maniau, kad nobile, kingianum, biggibum tai spalvos pavadinimas, ta prasme rusis su viena spalva, o pasirodo ta rusis dar kelias spalvas turi bigsmile.gif

QUOTE(Kokere @ 2009 10 17, 12:56)
Aisku nieko blatno, bet kadangi jos tik 6-ta ir septinta pas mane tai man labai grazios

va tokios antrosios ir as noriu wub.gif
Atsakyti
kokia geltona faina.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2009 10 17, 12:56)

Fantastika wub.gif wub.gif Pirmąją panašią turiu, tik su mažiau "siūlių" ant žiedo, dabar leidžia naują žiedstiebį, o antroji - kažkas pasakiško! Mirštu negaliu kaip noriu tokios wub.gif
Atsakyti
Lorute kiek pas tave ziedeliu wub.gif apsiseilejau tongue.gif
Atsakyti