Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(jolla42 @ 2009 10 16, 19:36)
Na jei vilniuj tai neseniai rašiau,kad mindaugo maksimoj yra didžiažiedžių salotinių,ir patys augalai labai dideli sveiki buvo...tiesa kaina 69 lt,bet superinės  wub.gif
šiandien buvau-tikrai daug ir įvairiausių yra-neša po kelias,bet ir prikrauta-jei kam reikia,pasirinkimas neblogas....
p.s. tų didžiažiedžių nemačiau-nenuėjau iki lentynų....nežinau ar dar yra.....

niu kad 69 tai man jau biskiuka daugoka.. blush2.gif o turbut ir vyras isvarytu jei suzinotu uz kokia kaina pirkau doh.gif lotuliukas.gif as tai tas dideliais ziedais po 14.99 ziurejau... aisku - baltos - tai ir kaina tokia doh.gif 4u.gif
Atsakyti
g.gif neprisimenu kuri vilnietė manęs klausėt kur pigių orchių yra-tai duodu nuorodą į tašką..... lotuliukas.gif Jeruzalėj nuo kalvarijų gatvės važiuojant kairėj pusėj norfa (ateities g.),ten gėlių kioskelis-tai šiandien daug pridėta ir falikų ir ''kambrijų'' ,ir dar iš bulvinių (gal oncidiumas?),bet pardavėja kažkur bastėsi tai nelaukiau.....nežinau kainų,bet visos nužydėjusios,tai manau džiaugsis ''atsikračius'',tai pigiai atiduos.....jei kuri susigundysit-parašykit kas ir kaip...man nelabai ji pakeliui,o įdomu -gal geras ''taškas''...?? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lialkaa @ 2009 10 16, 21:25)
niu kad 69 tai man jau biskiuka daugoka.. blush2.gif o turbut ir vyras isvarytu jei suzinotu uz kokia kaina pirkau doh.gif  lotuliukas.gif as tai tas dideliais ziedais po 14.99 ziurejau... aisku - baltos - tai ir kaina tokia doh.gif  4u.gif

brangi tai tikrai,bet verta,nes trys žiedstiebiai-taip lankais iki vazono sulenkti ir dar žiedų daug.....o ir vazone gražiam wub.gif vat,kad padovanotų kas tokią ax.gif ech cool.gif
Papildyta:
doh.gif sklerozė-savanorių hyper rimi falikai 10 lt. keli ir įdomesni likę....
Atsakyti
brangi tai tikrai,bet verta,nes trys žiedstiebiai-taip lankais iki vazono sulenkti ir dar žiedų daug.....o ir vazone gražiam wub.gif vat,kad padovanotų kas tokią ax.gif ech cool.gif
Papildyta:
doh.gif sklerozė-savanorių hyper rimi falikai 10 lt. keli ir įdomesni likę....

nu blyyyn dabar jau noriu vaziuoti ir ziureti doh.gif nereikejo taip isgirt.... aj gal bus dar tokiu per kaledas... paprasysiu senio salcio gal atnes wub.gif wub.gif juk tada pykti bus negalima lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialkaa: 16 spalio 2009 - 19:46
QUOTE(Tina* @ 2009 10 16, 18:15)
As geltona nuciupau, neatsilaikiau, nuotaikai praskaidrint  smile.gif

prasom foto 4u.gif

QUOTE(axara @ 2009 10 16, 20:03)
kokie grazus visu mergaiciu ziedai smile.gif as siandien taip pat 5 nukoviau  bigsmile.gif dar nesenai buau grizusi i maxima 6os, bet ja jau nupirko  schmoll.gif

nu nieko sau thumbup.gif o as save dar abzora izvadinau kad 2 atsinesiau biggrin.gif prasom pasirodyti su naujais pirkinukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 16, 16:50)
Ir manai mums širdies neskauda, nepulsim mest visų darbų user posted image ir nelėkt į tą Maximą?  doh.gif  lotuliukas.gif

Blyn....jau buvau nusiteikusi ramiai praleist vakarą biggrin.gif

hihihi.gif žiū, gal ir išsipildys tie sapnai? biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 10 16, 17:15)
As geltona nuciupau, neatsilaikiau, nuotaikai praskaidrint  smile.gif

laukiam foto smile.gif
QUOTE(rosee @ 2009 10 16, 18:34)
moterys, kur tvarkė tas orches sakė, kad vandutė jau nuo vakar buvo nukainuota, o tik šįryt nunešė prie nukainuotų ir pradžioje norėjo už 15Lt ją pardavinėti, bet sugebėjo parduoti brangiau.
Aš esu ją mačiusi, senai ji ten vargšiukė stovėjo, šaknis beveik visas būtų reikėję pjauti, na, bet mes būtume viską padarę, ko gero ir neįvyniotą per lauką nusinešė  doh.gif , vargšiukė  verysad.gif

verysad.gif
QUOTE(axara @ 2009 10 16, 19:03)
kokie grazus visu mergaiciu ziedai smile.gif as siandien taip pat 5 nukoviau  bigsmile.gif dar nesenai buau grizusi i maxima 6os, bet ja jau nupirko  schmoll.gif

ohoho bigsmile.gif

aas irgi siandien ramybes neradau, sulaukiau vyro ir nuvaziavom visi i maxima. isirinkau salotinii faliku su bordo viduriuku wub.gif vienintelis buvo likes, manes lauke wub.gif ryt pasirodysim wub.gif
Atsakyti
Tokių labai daug buvo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ir aš buvau nulėkusi, bet prie namų i mažytę maxima, man niekas neinponavo, na beveik tokios kokios jau pas mane namie, tai ir nepirkau, gal savaitgali kur rasim gražėsnę nematytą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 16, 11:40)
nu ka ,sapnavau , kad atejo pas mane i svecius mikuotuke ir puole mano orchidejas ziurinet, laistyt, skabyt.  lotuliukas.gif

o su Mademoisselle tris cimbidzius nukainotus po 25 lt nusipirkom  lotuliukas.gif  ir kas svarbiausia, tokiu papuginiu spalvu. ryskiai rozini ir ryskiai geltona, o kito ziedu spalvos jau nesimate biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau juokiausi skaitydama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif koks fainas ryskiai spalvotas sapnas buvo thumbup.gif Tikekimes, kad sitas sapnas bus is tu kurie issipildo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mademoisellee: 16 spalio 2009 - 21:14
QUOTE(lialkaa @ 2009 10 16, 19:13)
jus man pasakykit.... negi tu didziaziedziu buna tik baltos su skirtingu spalvu viduriukais ir geriausiu atveju rausvos??? doh.gif  niu blyyn kaip noreciau kokios geltonos, arba ryskiai violetins, arba bordo  wub.gif  wub.gif  blush2.gif  nebegaliu... net nervas paeme siandien vaikstant po maximas  doh.gif   nervams nuraminti tikriausiai reiks visgi nusipirkti kokia geltona, kad ir su mazesniais ziedais.. tik nezinau kaip issirinkti reikes... siandien tiek daug geltonu ir su ivairiais atspalviais ir taskuotu maciau kad.. doh.gif  ax.gif  4u.gif

Is didziaziedziu turiu ryskiai violetine ir balta su violetiniais ispaisymais, kaip naujutes naujausias pirkinys mirksiukas.gif Ryskiai violetine is ties atrodo ispudingai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 16 spalio 2009 - 21:12
Sveikos Orchiu augintojos, as ir jas kelias auginu, bet siandien buvau maximoj tai neatsilaikiau nenusipirkus dar vienos, gal daug kas jau tokia turit, va tokia

user posted image

Ir dar pora graziu maciau ax.gif , viena geltona marga ir balta su violetinem demem karvyte vadinama
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 16, 22:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jau juokiausi skaitydama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  koks fainas ryskiai spalvotas sapnas buvo  thumbup.gif  Tikekimes, kad sitas sapnas bus is tu kurie issipildo  lotuliukas.gif

kai kas tą sapną palaikė už tikrovę ( pardavimų skyriuje lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(orintuxx @ 2009 10 16, 22:15)
Sveikos Orchiu augintojos, as ir jas kelias auginu, bet siandien buvau maximoj tai neatsilaikiau nenusipirkus dar vienos, gal daug kas jau tokia turit, va tokia

Graži orchidėja thumbup.gif

Kad jau turiu naują gėlytę - Dendrobium Nobile, tai apifotografavau ją iš visų pusių lotuliukas.gif Dabar turėsiu naują stebėjimo objektą hihihi.gif Na kad ir ne žaliais žiedeliais (svajojau vis apie D.biggibum), bet vis tiek man ji graži wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti