Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(Tina* @ 2009 10 16, 18:15)
As geltona nuciupau, neatsilaikiau, nuotaikai praskaidrint  smile.gif

gal foto bus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 16, 15:28)
rosee, ar gavai?  o kaip tavo siuntinukas?

nulėkiau į maximą, bet..., sakė, kad vaikinukas nusinešė.. Gal savo mylimąjai, tai nieko tokio, svarbu, kad gėlytė nenumirtų..
Sutikau savo kolegę ieškant mamai orchytės, tai vietoj vienos, mano pritarimu, visas tris išsinešė biggrin.gif
Vieną mačiau, kuri man imponavo, bet iš tų brangesnių.
Nėra siuntinuko verysad.gif , gal ir ryt nebus, sušals mano gėliukai po paštus voliodamiesi.. doh.gif Daugiau gyvenime neprasidėsiu su tais siuntimais, ne mano silpniems nervams tas laukimas...
Atsakyti
jus man pasakykit.... negi tu didziaziedziu buna tik baltos su skirtingu spalvu viduriukais ir geriausiu atveju rausvos??? doh.gif niu blyyn kaip noreciau kokios geltonos, arba ryskiai violetins, arba bordo wub.gif wub.gif blush2.gif nebegaliu... net nervas paeme siandien vaikstant po maximas doh.gif nervams nuraminti tikriausiai reiks visgi nusipirkti kokia geltona, kad ir su mazesniais ziedais.. tik nezinau kaip issirinkti reikes... siandien tiek daug geltonu ir su ivairiais atspalviais ir taskuotu maciau kad.. doh.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 16, 18:56)
nulėkiau į maximą, bet..., sakė, kad vaikinukas nusinešė.. Gal savo mylimąjai, tai nieko tokio, svarbu, kad gėlytė nenumirtų..
Sutikau savo kolegę ieškant mamai orchytės, tai vietoj vienos, mano pritarimu, visas tris išsinešė  biggrin.gif
Vieną mačiau, kuri man imponavo, bet iš tų brangesnių.
Nėra siuntinuko  verysad.gif , gal ir ryt nebus, sušals mano gėliukai po paštus voliodamiesi..  doh.gif  Daugiau gyvenime neprasidėsiu su tais siuntimais, ne mano silpniems nervams tas laukimas...

prasidėsi, tik per kurjerį, aš jau pasimokiau, laimei ,laimingai baigėsi 4u.gif
O dėl Vandos - gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 10 16, 15:24)
kadangi boso diena,o jis kaip ir mano šefas  rolleyes.gif tai išsirinkau,kokia man patinka,dar babkes iš kolektyvo susirinkau  cool.gif ir oficialiai įteikėm  hihihi.gif nu negi išmes tokį grožį  rolleyes.gif o kitą jau ryte nusipirkau,važiuojant į darbą  doh.gif užkišau už kitų,mol senbuvė jau ji  cool.gif

bigsmile.gif ale ir išradingumas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 16, 19:14)
prasidėsi, tik per kurjerį, aš jau pasimokiau, laimei ,laimingai baigėsi 4u.gif
O dėl Vandos - gaila verysad.gif

moterys, kur tvarkė tas orches sakė, kad vandutė jau nuo vakar buvo nukainuota, o tik šįryt nunešė prie nukainuotų ir pradžioje norėjo už 15Lt ją pardavinėti, bet sugebėjo parduoti brangiau.
Aš esu ją mačiusi, senai ji ten vargšiukė stovėjo, šaknis beveik visas būtų reikėję pjauti, na, bet mes būtume viską padarę, ko gero ir neįvyniotą per lauką nusinešė doh.gif , vargšiukė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2009 10 16, 20:13)
jus man pasakykit.... negi tu didziaziedziu buna tik baltos su skirtingu spalvu viduriukais ir geriausiu atveju rausvos??? doh.gif  niu blyyn kaip noreciau kokios geltonos, arba ryskiai violetins, arba bordo  wub.gif  wub.gif  blush2.gif  nebegaliu... net nervas paeme siandien vaikstant po maximas  doh.gif  nervams nuraminti tikriausiai reiks visgi nusipirkti kokia geltona, kad ir su mazesniais ziedais.. tik nezinau kaip issirinkti reikes... siandien tiek daug geltonu ir su ivairiais atspalviais ir taskuotu maciau kad.. doh.gif  ax.gif  4u.gif

Na jei vilniuj tai neseniai rašiau,kad mindaugo maksimoj yra didžiažiedžių salotinių,ir patys augalai labai dideli sveiki buvo...tiesa kaina 69 lt,bet superinės wub.gif
šiandien buvau-tikrai daug ir įvairiausių yra-neša po kelias,bet ir prikrauta-jei kam reikia,pasirinkimas neblogas....
p.s. tų didžiažiedžių nemačiau-nenuėjau iki lentynų....nežinau ar dar yra.....
Atsakyti
kokie grazus visu mergaiciu ziedai smile.gif as siandien taip pat 5 nukoviau bigsmile.gif dar nesenai buau grizusi i maxima 6os, bet ja jau nupirko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 10 16, 20:03)
kokie grazus visu mergaiciu ziedai smile.gif as siandien taip pat 5 nukoviau  bigsmile.gif dar nesenai buau grizusi i maxima 6os, bet ja jau nupirko  schmoll.gif

axara, iš kur toks godumas? lotuliukas.gif
Atsakyti
kokie grazus visu mergaiciu ziedai smile.gif as siandien taip pat 5 nukoviau  bigsmile.gif dar nesenai buau grizusi i maxima 6os, bet ja jau nupirko  schmoll.gif

ohoho ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 16, 18:15)
As geltona nuciupau, neatsilaikiau, nuotaikai praskaidrint  smile.gif

QUOTE(evutext @ 2009 10 16, 18:29)
kad jau galit but ramios smile.gif be baltu ir violetiniu daugiau nieko ir nemaciau smile.gif o panos baltutes glebiais nesa. ..

Buvo ne tik baltos, violetinės, bėt ir Mole mačiau taškuotų, su linijomis ir t.t... Jau vieną tokią vyšninę buvau nusigriebusi, kol nepamačiau ... na žinot ko hihihi.gif

user posted image

user posted image

QUOTE(lialkaa @ 2009 10 16, 19:13)
jus man pasakykit.... negi tu didziaziedziu buna tik baltos su skirtingu spalvu viduriukais ir geriausiu atveju rausvos??? doh.gif  niu blyyn kaip noreciau kokios geltonos, arba ryskiai violetins, arba bordo

Su didžiausiais žiedais aš irgi mačiau tik baltas unsure.gif Vidutinės buvo ir raudonų atspalvių. Va vieną miniuką ilgai varčiau varčiau... Bet.... nugalėjo gražesnis Dendrobium biggrin.gif

Papildyta:

QUOTE(pabirze @ 2009 10 16, 20:10)
axara, iš kur toks godumas? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 16, 19:34)
moterys, kur tvarkė tas orches sakė, kad vandutė jau nuo vakar buvo nukainuota, o tik šįryt nunešė prie nukainuotų ir pradžioje norėjo už 15Lt ją pardavinėti, bet sugebėjo parduoti brangiau.
Aš esu ją mačiusi, senai ji ten vargšiukė stovėjo, šaknis beveik visas būtų reikėję pjauti, na, bet mes būtume viską padarę, ko gero ir neįvyniotą per lauką nusinešė  doh.gif , vargšiukė  verysad.gif

na nepyk, tikrai nebuvo tokia vargšiukė, nes dar išsitraukiau ir apžiūrėjau, draugystės bazėj daug prastesnę pirkau - kuo puikiausiai gyvuoja.
Atsakyti