Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(Nenka @ 2009 10 16, 11:10)
O kurioj vietoj matet tu karvuciu, issikvieciau vyra, is darbo, nes labai noriu  lotuliukas.gif  doh.gif

Nemaciau as karvuciu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 16, 13:30)
Nemaciau as karvuciu.

aš rašiau apie karvutes, molo maximoj, bet šiandien jau tos baltos su violetiniu nėra, likus tik ta bordinė tipo su geltonu, bet geltono žiede praktiškai kaip ir nelikę, gal su kitu žydėjimu bus daugiau g.gif
Stelažas prie diskų skyriaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 16 spalio 2009 - 12:34
paieskojau internete vaizdu, tai idedu ka ryte maciau Silainiu maximoj Kaune, gal kuriai pravers
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 15, 17:47)
Atkeliavo mano lindenii supakuotas kaip kudikelis  o jau tas lapuku margumas koks zavus 

grazutis kudikelis wub.gif
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 15, 18:22)
http://public.fotki....as-ydjimas.html
sveikutės  pasirodom kas šiuo metu žydi 

vau wub.gif koks grozis.

QUOTE(naujute @ 2009 10 15, 19:11)
merginos, tyliai pakuzdesiu kad ryt visose maximose phalikai tik po 14,99lt leksim i medziokle vel  thumb_yello.gif  yahoo.gif  hihihi.gif

jo, jega! sestadieni ryte vaziuosiu i tilzes, jei gero nieko nerasiu tada i maxima kokia tipensiu smile.gif ale kaip ta gelyte siltai parvest? as be masinos blush2.gif i ka jus dedat?

QUOTE(Tina* @ 2009 10 16, 09:59)
Pas mane tai geltona numire, o vakar maximoj grazia maciau. Gal reiks nuciupt?  rolleyes.gif

as ir geltonos noriu, labai man ji wub.gif uzteko vakar gyvai pamatyt ant palanges blush2.gif doh.gif

QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 16, 10:07)
user posted image

giriuosi, kvepia, ir tik 20Lt, žiedai gelsvi biggrin.gif

vau wub.gif grazuole wub.gif

QUOTE(evutext @ 2009 10 16, 10:40)
nu ka ,sapnavau , kad atejo pas mane i svecius mikuotuke ir puole mano orchidejas ziurinet, laistyt, skabyt.  lotuliukas.gif

o su Mademoisselle tris cimbidzius nukainotus po 25 lt nusipirkom  lotuliukas.gif  ir kas svarbiausia, tokiu papuginiu spalvu. ryskiai rozini ir ryskiai geltona, o kito ziedu spalvos jau nesimate biggrin.gif

lotuliukas.gif oi geras thumbup.gif
Atsakyti
[quote=saidutea,2009 10 16, 13:46]
jo, jega! sestadieni ryte vaziuosiu i tilzes, jei gero nieko nerasiu tada i maxima kokia tipensiu smile.gif ale kaip ta gelyte siltai parvest? as be masinos blush2.gif i ka jus dedat?

čia Mikuotukė labiausiai išradinga šiuo klausimu biggrin.gif Jos klausk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 16 spalio 2009 - 13:00
sveikos,aš ir nustveriau 2 šiandien maximines blush2.gif viena tamsiai tamsiai bordo,o kita balta su bordo viduriuku wub.gif nors vyras jau neleidžia jų pirkt seniai cool.gif ale šiandien radau išeitį bigsmile.gif kadangi boso diena,o jis kaip ir mano šefas rolleyes.gif tai išsirinkau,kokia man patinka,dar babkes iš kolektyvo susirinkau cool.gif ir oficialiai įteikėm hihihi.gif nu negi išmes tokį grožį rolleyes.gif o kitą jau ryte nusipirkau,važiuojant į darbą doh.gif užkišau už kitų,mol senbuvė jau ji cool.gif
Atsakyti
Aš šian irgi parsinešiau iš maximos, štai

user posted image
user posted image
Kol kas vienintelis žiedelis prasiskleidęs ir tas kiek palamdytas, bet daugiau šitų margų nebuvo, teko "rinktis" iš vienintelės... g.gif

Atsakyti
Oi Naujute, na ir naujienos!!! Ale kokiu groziu nustverei biggrin.gif Tokia antraja kur nusipirkai ir as turiu, tai zydi jau kokie 8 menesiai biggrin.gif

Emila, sveikinu nustverus karvyte. Cia daugelis tokios nori wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 16 spalio 2009 - 13:54
QUOTE(pekutis @ 2009 10 16, 13:24)
sveikos,aš ir nustveriau 2 šiandien maximines blush2.gif viena tamsiai tamsiai bordo,o kita balta su bordo viduriuku  wub.gif  nors vyras jau neleidžia jų pirkt seniai  cool.gif ale šiandien radau išeitį  bigsmile.gif kadangi boso diena,o jis kaip ir mano šefas  rolleyes.gif tai išsirinkau,kokia man patinka,dar babkes iš kolektyvo susirinkau  cool.gif ir oficialiai įteikėm  hihihi.gif nu negi išmes tokį grožį  rolleyes.gif o kitą jau ryte nusipirkau,važiuojant į darbą  doh.gif užkišau už kitų,mol senbuvė jau ji  cool.gif

thumbup.gif saunuole gudruole 4u.gif
QUOTE(Emila @ 2009 10 16, 13:35)

user posted image
user posted image
Kol kas vienintelis  žiedelis prasiskleidęs ir tas kiek palamdytas, bet daugiau šitų margų nebuvo, teko "rinktis" iš vienintelės... g.gif

grazuole wub.gif tai tokios karvutem vadinamos? ax.gif
Atsakyti
Na, neatsispyriau maximos akcijai ir aš doh.gif nusipirkau žemaūgę, tamsiai violetinę...man jos taip patinka, turiu dar 2 baltas, bet nežydi šiuo metu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
rosee, ar gavai? o kaip tavo siuntinukas?
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 10 16, 14:24)
sveikos,aš ir nustveriau 2 šiandien maximines blush2.gif viena tamsiai tamsiai bordo,o kita balta su bordo viduriuku  wub.gif 

parom pasirodyti 4u.gif

QUOTE(Emila @ 2009 10 16, 14:35)

user posted image
user posted image
Kol kas vienintelis  žiedelis prasiskleidęs ir tas kiek palamdytas, bet daugiau šitų margų nebuvo, teko "rinktis" iš vienintelės... g.gif

oj labai miela karvyte thumbup.gif maniske dar nuo balandzio menesio zydi

QUOTE(Lorute @ 2009 10 16, 14:53)
Oi Naujute, na ir naujienos!!! Ale kokiu groziu nustverei biggrin.gif Tokia antraja kur nusipirkai ir as turiu, tai zydi jau kokie 8 menesiai biggrin.gif

aciu ax.gif norejau dar kelias imti bet speciaiai pinigu neimiau daugiau kad neprisipirkciau biggrin.gif buvo keletas idomesniu doh.gif
Atsakyti