QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 16, 11:07)
nu ka ,sapnavau , kad atejo pas mane i svecius mikuotuke ir puole mano orchidejas ziurinet, laistyt, skabyt.
o su Mademoisselle tris cimbidzius nukainotus po 25 lt nusipirkom ir kas svarbiausia, tokiu papuginiu spalvu. ryskiai rozini ir ryskiai geltona, o kito ziedu spalvos jau nesimate
o su Mademoisselle tris cimbidzius nukainotus po 25 lt nusipirkom ir kas svarbiausia, tokiu papuginiu spalvu. ryskiai rozini ir ryskiai geltona, o kito ziedu spalvos jau nesimate
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 16, 11:33)
ar cia miltoniopsis? nematytas, labai grazus o kvapa su kuo galima palyginti?
taip, miltoniopsis, kažkuo saldžiu kvepia (truputį sloguoju, tai receptoriai streikuoja...)
QUOTE(Tina* @ 2009 10 16, 10:59)
Pas mane tai geltona numire, o vakar maximoj grazia maciau. Gal reiks nuciupt?
na ka galiu paguosti kad maciau tokiu
as isejau i maxima maisto produktu apsipirkti, tai zinokit tiek orchideju ir paciu ivairiausiu, ir zaliu ir geltonu ir didziaziediiu ir smulkiais ziedeliai, puoliau prie vienos, prie kitos, tai namo 2 parsitempiau veliau foto imesiu zinokit tikrai yra nemazas pasirinkimas
Papildyta:
pasirodom, pirmoji beveik juoda, tik kazkodel fotkinant atrodo kaip bordo, naturaliai tamsesne
antroli kaip aplieta tusu kokiu, kazkuri mergaite turi tokia
dar buvo tokia taskuota, kazkuri irgi turit, tokiais tamsiais smulkiais taskeliais bet jau pinigu neturejau viskam buciau irgi emus
dar buvau radus smulkiaziede tokia svelniai rozine su tamsiai bordo viduriuku net su 3 ziedstiebiais, bet kazkodel palikau kitom pirkejom
mačiau vandą už 26 litus, kam reikia? ( su vaza)
Naujute, labai gražios ne tik gėlytės, bet ir foto
QUOTE(pabirze @ 2009 10 16, 12:49)
man, reikia
aš norėčiau , tikriausiai erziniesi, tokių kainų nebūna
zydinti vanda? kur matei?
aciu, o del nuotrauku, taigi cia merginos mokina vienos kitas kaip reikia fotkinti, nepatingiu ir as paskaityti
Naujute labai nuostabios Iščiupiunėjau ir aš tas, kaip sunku atsispirti Nagi pasirodykit ir kitos , ką prigriebėt iš maximos
[quote=naujute,2009 10 16, 12:59]
žydinti, su 2 žiedkočiais, bet į pabaigą jau, parašiau rosee į až, jei ji nevarys- paskelbs kitom, kas iš to jei parašysiu kur, o gėlė viena- kam be reikalo vargintis, būčiau paėmus, bet daug kur turėjau važiuot, būčiau sušaldžius
žydinti, su 2 žiedkočiais, bet į pabaigą jau, parašiau rosee į až, jei ji nevarys- paskelbs kitom, kas iš to jei parašysiu kur, o gėlė viena- kam be reikalo vargintis, būčiau paėmus, bet daug kur turėjau važiuot, būčiau sušaldžius
QUOTE(pabirze @ 2009 10 16, 13:22)
lauksim naujienu tada
Papildyta:
dar maciau tokia idomesne zalia orche, tik kad man zali ziedai nelabai tokia dryzuota, zalia, o viduriukas geltonas berods, ar raudonas, idomesne tokia, neausta, is zemaugiu tokia, gal kuri nori zalios? pasakyciau kur ieskoti