Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 16, 11:07)
user posted image

giriuosi, kvepia, ir tik 20Lt, žiedai gelsvi biggrin.gif

wub.gif
Atsakyti
nu ka ,sapnavau , kad atejo pas mane i svecius mikuotuke ir puole mano orchidejas ziurinet, laistyt, skabyt. lotuliukas.gif

o su Mademoisselle tris cimbidzius nukainotus po 25 lt nusipirkom lotuliukas.gif ir kas svarbiausia, tokiu papuginiu spalvu. ryskiai rozini ir ryskiai geltona, o kito ziedu spalvos jau nesimate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 16, 11:33)
ar cia miltoniopsis? nematytas, labai grazus  thumbup.gif o kvapa su kuo galima palyginti?  bigsmile.gif

taip, miltoniopsis, kažkuo saldžiu kvepia (truputį sloguoju, tai receptoriai streikuoja...)
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 16, 10:59)
Pas mane tai geltona numire, o vakar maximoj grazia maciau. Gal reiks nuciupt?  rolleyes.gif

na ka galiu paguosti kad maciau tokiu mirksiukas.gif
as isejau i maxima maisto produktu apsipirkti, tai zinokit tiek orchideju doh.gif ir paciu ivairiausiu, ir zaliu ir geltonu ir didziaziediiu ir smulkiais ziedeliai, puoliau prie vienos, prie kitos, tai namo 2 parsitempiau biggrin.gif veliau foto imesiu mirksiukas.gif zinokit tikrai yra nemazas pasirinkimas
Papildyta:
pasirodom, pirmoji beveik juoda, tik kazkodel fotkinant atrodo kaip bordo, naturaliai tamsesne
user posted image
user posted image
antroli kaip aplieta tusu kokiu, kazkuri mergaite turi tokia wub.gif
user posted image
user posted image
dar buvo tokia taskuota, kazkuri irgi turit, tokiais tamsiais smulkiais taskeliais bet jau pinigu neturejau viskam biggrin.gif buciau irgi emus thumbup.gif
dar buvau radus smulkiaziede tokia svelniai rozine su tamsiai bordo viduriuku net su 3 ziedstiebiais, bet kazkodel palikau kitom pirkejom g.gif biggrin.gif
Atsakyti
mačiau vandą už 26 litus, kam reikia? ( su vaza)
Naujute, labai gražios ne tik gėlytės, bet ir foto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 16 spalio 2009 - 11:50
QUOTE(pabirze @ 2009 10 16, 12:49)

man, reikia blush2.gif
Atsakyti

aš norėčiau blush2.gif, tikriausiai erziniesi, tokių kainų nebūna lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 16 spalio 2009 - 11:52
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 16, 12:51)
man, reikia blush2.gif

Kaune, deja
Atsakyti

zydinti vanda? kur matei? blush2.gif
aciu, o del nuotrauku, taigi cia merginos mokina vienos kitas kaip reikia fotkinti, nepatingiu ir as paskaityti 4u.gif
Atsakyti
Naujute labai nuostabios wub.gif Iščiupiunėjau ir aš tas, kaip sunku atsispirti ax.gif Nagi pasirodykit ir kitos , ką prigriebėt iš maximos biggrin.gif
Atsakyti
[quote=naujute,2009 10 16, 12:59]
zydinti vanda? kur matei? blush2.gif
žydinti, su 2 žiedkočiais, bet į pabaigą jau, parašiau rosee į až, jei ji nevarys- paskelbs kitom, kas iš to jei parašysiu kur, o gėlė viena- kam be reikalo vargintis, būčiau paėmus, bet daug kur turėjau važiuot, būčiau sušaldžius
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 16, 13:22)
žydinti, su 2 žiedkočiais, bet į pabaigą jau, parašiau rosee į až, jei ji nevarys- paskelbs kitom, kas iš to jei parašysiu kur, o gėlė viena- kam be reikalo vargintis, būčiau paėmus, bet daug kur turėjau važiuot, būčiau sušaldžius

lauksim naujienu tada 4u.gif
Papildyta:
dar maciau tokia idomesne zalia orche, tik kad man zali ziedai nelabai blush2.gif tokia dryzuota, zalia, o viduriukas geltonas berods, ar raudonas, idomesne tokia, neausta, is zemaugiu tokia, gal kuri nori zalios? pasakyciau kur ieskoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujute: 16 spalio 2009 - 12:26