Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

Jusu prasymu FOTO Persodinau ji, nes kamstiniam vazoniuke (nors ir labai simpatiskam) nemokeciau augint. Ir paliejau, nes toks prasantis vandens pasirode.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 15, 23:25)
Jusu prasymu  FOTO

Tinute, ir aš su tokiais lapais maximinį auginu, mano stebukliukas šiuo metu net du žiedkočius auginasi wub.gif
Vakare gal jau turėsiu siuntinuką, įdomu ką gražaus atsiųs ax.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutės ar buvo kuri maximoje, ką pirkote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 15, 14:37)
gėda, neprisimenu, bet....
gal kuri bandėte tuščiame akvariume auginti orchytes?  ax.gif

man blogos mintys sukasi, labai noriu miniatiūrinių daug orchyčių, bet kai kurioms reikia 80-90% drėgmės  unsure.gif
ir pagalvojau, kad išmetus dalį baldų nuo stalo nukraučiau savo falenopsius, o štai ant stalo pastatyčiau akvariumuką su orchytėmis, tokį savadarbį a la orchidariumą padaryčiau  bigsmile.gif  kambarys tam palankus, šviesos net žiemą gan daug  ax.gif  varge, varge.....
...tas jausmas pilve neduoda ramybės.... (liga, kitaip nepavadinsi)  verysad.gif

Labutis smile.gif
Aš esu pasidariusi orchidariuma iš terariumo ir ten auga macodes petola, aerangiai, haraella odorata ir dar šviežias pirkinukas epidendrum porpax 4u.gif Anksčiau gėlytės gerai augo (šioj temoj jau gyriausi haraellos žiedeliu, beje dabar jau tris pumpurus turi, iš kurių vienas jau skleidžiasi), tai pastebėjau, kad bent jau aerangiams laaaabai patiko - lapai sustandėjo, leidžia šakniukus. Be to, macodes'ui nebegresia dulkės, kurios jo lapelius blyskindavo smile.gif Mano orchidariumas skirtas rėgmę mėgstančioms ir šviesos netoleruojančios gėlytėms, taigi jis be apšvietimo, stovi kambario kampe prie lango sienos, bet ne palei jį, už jo, taigi gauna šiek tiek apšvietimo, bet ne tiesioginės saulės. Drėgmei palaikyti, nuklojau dugna drenažo granulėmis (smulkesnėmis) ir kai laistau gėliukus ar kasdien purškiu, toks drėgmės pakanka (būna maždaug 70-80 proc., be abejo, atidarau langus oro cirkuliacijai kiekvieną dieną.
O vat tom švėsiamėgėms teks Kalėdų ir 30mečio proga kaulyti iš MB dovanų blush2.gif Ruošiu jį tam jau pusmetį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 16, 09:47)
sveikutės ar buvo kuri maximoje, ką pirkote biggrin.gif

Buvau, tokių grožių ten pridėta wub.gif wub.gif wub.gif Taškuotų labai daug , geltonų ir oranžinių su rožiniais brūkšneliais, netekau amo kiek prikrauta, bet grįžau be nieko , nes ant palangių vietos nerasta schmoll.gif , bet vistiek neramiai visą savaitgalį būsiu, kažin ar išlaikysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2009 10 16, 10:27)
Buvau, tokių grožių ten pridėta wub.gif  wub.gif  wub.gif  Taškuotų labai daug , geltonų ir oranžinių su rožiniais brūkšneliais, netekau amo kiek prikrauta, bet grįžau be nieko , nes ant palangių vietos nerasta schmoll.gif , bet vistiek neramiai visą savaitgalį būsiu, kažin ar išlaikysiu ax.gif

as irgi dar laikausi, neinu, nors man maxima ranka pasiekiama biggrin.gif sakiau jau bordine buvo paskutine, dabar cambrijos noriu ir zigucio, tai reikia laikytis biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane tai geltona numire, o vakar maximoj grazia maciau. Gal reiks nuciupt? rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

giriuosi, kvepia, ir tik 20Lt, žiedai gelsvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 16, 10:59)
Pas mane tai geltona numire, o vakar maximoj grazia maciau. Gal reiks nuciupt?  rolleyes.gif

O kurioj vietoj matet tu karvuciu, issikvieciau vyra, is darbo, nes labai noriu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2009 10 16, 11:27)
Buvau, tokių grožių ten pridėta wub.gif  wub.gif  wub.gif  Taškuotų labai daug , geltonų ir oranžinių su rožiniais brūkšneliais, netekau amo kiek prikrauta, bet grįžau be nieko , nes ant palangių vietos nerasta schmoll.gif , bet vistiek neramiai visą savaitgalį būsiu, kažin ar išlaikysiu ax.gif

O kuriam mieste ir kurioj maximoj buvot? As kaip tik noriu taskuotu ir geltonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasituk @ 2009 10 16, 11:21)
O kuriam mieste ir kurioj maximoj buvot? As kaip tik noriu taskuotu ir geltonu  smile.gif

Buvau tai Mažeikiuose, pačioje mažiausioje maximoj,į didelę neinu, nes tikriausiai nervai neišlaikytų doh.gif Turėtų būt visuose miestuose, jei jau mažojoj tokie kiekiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 16, 10:07)
user posted image

giriuosi, kvepia, ir tik 20Lt, žiedai gelsvi biggrin.gif

ar cia miltoniopsis? nematytas, labai grazus thumbup.gif o kvapa su kuo galima palyginti? bigsmile.gif
Atsakyti