Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(Uogienė @ 2009 10 15, 09:08)
bet kokiu atveju, jolla, sauniai raportuojat  thumbup.gif ar dar neismetet dendrobiuko broliuko? mano lyg nieko dar, toks kuprotas stovi, bet nemirsta, spurgiuku turi kazkokiu  g.gif o vandute istruko i laisve - isemiau is vazos ir pakabinau laisvai ore kabaliuoti, nes kai palaistau, dregme ilgai laikosi. Bet ot kokia vandute - nudziovino du ziedstiebiuku spurgiukus ir viskas, daugiau nenori nauju isleisti  verysad.gif o kaip vanda sesute laikosi?  biggrin.gif

Stovi tas broliukas ''kaip naujas'' doh.gif tų spurgiukų buvo pora vos matomų,bet ir tie atgal suėjo.... lotuliukas.gif ,o vanda tai šaknų prisiaugino (na jos dar auga...),lapas jau ketvirtas pas mane,bet žiedų schmoll.gif skant,nieko gero šitoj vietoj schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 15, 18:29)
senbuves renkasi, pasigesta taves buvo biggrin.gif  thumbup.gif tavo karvyte, kur as pirkau dar vis zydi  thumbup.gif ot gera nugriebiai  drinks_cheers.gif

Sveika naujute 4u.gif Kaip fainai!!! thumbup.gif Mano karvyte seniai nuzydejus. Naujus ziedstiebius lyg leidzia ax.gif O kaip jos margumas? Neisnyko dar? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 10 15, 19:58)
Sveika naujute 4u.gif Kaip fainai!!! thumbup.gif Mano karvyte seniai nuzydejus. Naujus ziedstiebius lyg leidzia ax.gif O kaip jos margumas? Neisnyko dar? biggrin.gif

zinok ant nauju ziedeliu to margumo kur kas maziau buvo, esu rodziusi senai foto, tai tikiuosi kai nauji ziedai bus nedigs tas karviskumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 15, 20:01)
zinok ant nauju ziedeliu to margumo kur kas maziau buvo, esu rodziusi senai foto, tai tikiuosi kai nauji ziedai bus nedigs tas karviskumas  biggrin.gif

Lauksim naujo ziedstiebio tada, nes ir man baisiai smalsu kaip cia bus biggrin.gif
Atsakyti
merginos, tyliai pakuzdesiu kad ryt visose maximose phalikai tik po 14,99lt leksim i medziokle vel thumb_yello.gif yahoo.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 15, 19:11)
merginos, tyliai pakuzdesiu kad ryt visose maximose phalikai tik po 14,99lt leksim i medziokle vel  thumb_yello.gif  yahoo.gif  hihihi.gif

Uuuuuu jeeee bigsmile.gif
Atsakyti
gal ir durnai paklausiu bet phalikai, tai phalenopsiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shainiuke @ 2009 10 15, 19:19)

taip smile.gif
beje, siandien buvau akro maximoje, tai jau tokiu groziu buvo ir taip norejau nusipirkti, bet ziuriu kaina 25 tai taip ir nujauciau,kad akcija tuoj pat bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 15, 17:23)
čia nuo vežimo priklauso, manau visos nemažai turi, nesenai pirkau baltas rožes , tai už vienetą mokėjau po 2,30, gana ilgos . ir šiaip tada įvairiausių gėlių turėjo, nekartą mačiau ir karmelitoj gražių gėlių 4u.gif

QUOTE(saidutea @ 2009 10 15, 17:48)
na as siandien vaidrenoj buvau, tai saldytuve nemazai skintu buvo geliu. visa salyte 4u.gif  tik kainu neziurejau smile.gif

4u.gif 4u.gif sestadieni praleksiu per kelias bazes tai palyginsiu skintu geliu asortimenta ir kainas

QUOTE(naujute @ 2009 10 15, 20:11)
merginos, tyliai pakuzdesiu kad ryt visose maximose phalikai tik po 14,99lt leksim i medziokle vel  thumb_yello.gif  yahoo.gif  hihihi.gif

thumbup.gif kad tik butu ka medzioti biggrin.gif

QUOTE(Shainiuke @ 2009 10 15, 20:19)

taip taip tie patys phalaenopsiai biggrin.gif juos dar ir falenopsiais ir falikais vadina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(axara @ 2009 10 15, 20:34)
beje, siandien buvau akro maximoje, tai jau tokiu groziu buvo ir taip norejau nusipirkti, bet ziuriu kaina 25 tai taip ir nujauciau,kad akcija tuoj pat bus smile.gif

neperseniausiai ir as graziu maciau akropolyje, bet susilaikiau ir nepirkau, o rytoj butinai leksiu pasizvalgyt smile.gif gal netycia ir susitiksim prie geliu hihihi.gif
Atsakyti
na va, naujut, paminėjai oncidiumo pažastėlės auginuką, tai dabar žiūrėjau - pas mano miltoniumą vaikutis auga iš pažasties, o burrageara nelly isler irgi kažką leidžia bigsmile.gif gal žiedkotis bus bigsmile.gif

po galais, akcija! doh.gif
nu taip ir matau save milžinišku greičiu skuodžiančią maximose prie gėlių ir ratus sukančią virš jų doh.gif
nes amžinai taip revizijas darau, tarsi koks lobis būtų padėtas, o aš pirmoji turėčiau jį rasti, kol niekas nenugvelbė unsure.gif paskui jau ramiau vaikštinėju blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=sokejuke86,2009 10 14, 20:56]
Kaip noriu nulėkti pamedžioti, bet vis nėra laiko per darbelius verysad.gif Bet rodau jau pirmadienį pilnai išsiskleidusį grožį lotuliukas.gif Lc. Edgar Vanbelle X C. Intermedia) X Blc. Magic Meadow (Green Genius)
user posted image

Gražiausia, kad aš ją netyčia ax.gif nusipirkau. Nulėkaiu į orchidėjas.lt substratų ir kokios žydinčios katlėjos, aprodė ką turi, ir sako dar šitą su pumpurais turim, tik dar į puslapiuką įdėt nespėjom, tai dar ieškojo man žiedų foto, kai pamačiau iškart buvo koma - čiupau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 15, 18:47)
Atkeliavo mano lindenii supakuotas kaip kudikelis  smile.gif o jau tas lapuku margumas koks zavus  wub.gif

Tai šis falenopsis margalapis? Gal galėtum nuotraukytę įdėti? Ačiū.
Atsakyti