Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimelskite už Karolytę...

QUOTE(Jennifer @ 2005 10 16, 16:04)
Mano angelas, mano gyvenimas-reanimacijoje. Infekcija, bakterija neaišku kur, gal pačioje sunkiai sergančioje širdutėje.
Miega, nes leidžiami vaistai, perpiltas kraujas, prijungtas dirbtinis kvėpavimas. Vilties daktarai nesuteikia visiškai, bet mumyse ji mirs paskutinė.
Manau supranta mane daug čia besilankančių mamų, to skausmo neįmanoma apsakyti, nieko nenoriu, tik mirti....
Bet męs visi meldžiamės ir laukiame stebuklo. Prašau ir jūsų, kas skaitysite, kas galėsite, pasimelskite, paprašykite DIEVO stebuklo.... Kad neatimtų iš mūsų Karolinos.

laikykis brangioji,kaip as tave suprantu...ta pati teko isgyventi...reikia tiketi...tikek brangioji,viskas bus gerai,stiprybes tau as su tavim...
Atsakyti
Labai gaila gražios mergytės unsure.gif Artimųjų prisiminimuose ji visada liks gyva, besišypsanti, linksma mergaitė 4u.gif Stiprybės jums 4u.gif

Jennifer, labai gražiai pasakyta "į žemę gyvas nesulysi" ... Gyvenk ir džiaukis savo angelėliu 4u.gif
Atsakyti
stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Prisidesiu prie sios temos uzdarymo.
Jenifer, kaskart uzsukusi i tavo tema RSk as kone verkiu. Skaiciau tavo istorija ir sirdi tarsi peiliu raizo. Situos jausmus gali suprasti turbut tik mama. Tavo liniuote kas dien tik gilina zaizda kuri ir taip tiek gili .....
Lengva sakyti: gyvenk toliau.! Bet as linkiu uzverus sios temos vartus gyventi toliau ir tavo avatare ties uzrasu antras vaikas matyti ne sypsenele o uzrasa: planuojamas.
As turiu drauge kurios istorija panasi. Jos suneliui buvo 4 metai.<nepasakoaiu kas nutiko nes jo mama neleidzia trikdyti jo ramybes) Ji gedejo 6 metus, o po to gime grazi dukryte. Kuri pakeite jos gyvenima.
Angelelius reikia paleisti . Kitaip jie kankinasi kartu su mama. Leisk jai pailseti ir pazaisti su kitais mazais vaikuciais. Paleisk ja.

Suprasiu jeigu manes ir nepaklausysi.... 4u.gif

O dukryte tikrai gali tavim didziuitis ziuredama is aukstai.
Tokia kuribinga ir talentinga jos mama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2010 09 10, 01:51)
Angelelius reikia paleisti . Kitaip jie kankinasi kartu su mama. Leisk jai pailseti ir pazaisti su kitais mazais vaikuciais.  Paleisk ja.

Suprasiu jeigu manes ir nepaklausysi....  4u.gif   

O dukryte tikrai gali tavim didziuitis ziuredama is aukstai.
Tokia kuribinga ir talentinga jos mama  wub.gif

kaip as pritariu tavo zodzimas,kad angeliukus reikia paleisti, bet ar mamos sirdis ta gali padaryti? protas sneka viena,o sirdis verysad.gif verkia
Jennifer noriu ir as prisideti prie tavo temeles uzdarymo, tau sios dienos labai sunkios.... unsure.gif
tave vienos supranta vienaip,kitos kitaip, bet tavo skausmas lieka su tavim ir nei viena is musu negali paguosti ir palengvinti tavo isgyvenimu.
kaip ir visos palinkesiu tau stiprybes stiprybes 4u.gif
Atsakyti
žinau kas tai reiškia netekti vaikelio, nes pati ta išgyvenau.Aš visada linkiu sau stiprybės ir galvoju,kad tik nepalūščiau.................linkiu tau tos stiprybės ir butinai pasimelsiu ir už tavo angeliuką,laikykis rolleyes.gif
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
cray.gif
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
angel.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
mielos mamos,laikas gydo zaizdas.ta esu pati patyrusi.jau 10m,kai esam palaidoja sunu.jam tada buvo 6m.labai ilgai mes jo laukem,vis tikedavom,kad sugris.ir dabar nera tokios dienos,kad nepagalvociau g.gif .bet toks gyvenimas -vieni iseina,kiti ateina smile.gif
Atsakyti