Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimelskite už Karolytę...

QUOTE(Lera @ 2008 01 04, 23:07)
o dievuleliau užjaučiu verysad.gif o kas jai taip staiga atsitiko? verysad.gif

Sio skyriaus 4puslapije yra temele -sirdies skausmas-......Ten mano istorija,tik tuomet prisiregistravusi buvau koletes niku,daug vandens nutekejo,daug kas pasikeite,si tragedija musu seimos nesuartino,bet atitolino,mes issiskyreme....
Atsakyti
Jennifer, kaip ir daugumai - man trūksta žodžių, ašaros byra, širdį spaudžia beskaitant verysad.gif laikykis brangioji, užjaučiu be galo dėl Angeliuko praradimo verysad.gif stiprybės ir tikėjimo, kad vieną dieną jūs Abi dar susitiksite wub.gif aš tuo tikiu...
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 01 05, 01:54)
Sio skyriaus 4puslapije yra temele -sirdies skausmas-......Ten mano istorija,tik tuomet prisiregistravusi buvau koletes niku,daug vandens nutekejo,daug kas pasikeite,si tragedija musu seimos nesuartino,bet atitolino,mes issiskyreme....

Deja, taip atsitinka daugeliui mūsų... Mes irgi patyrėme krizę, bet, laikui bėgant, ją visgi pavyko įveikti. Bet žinau, kaip tai yra sunku...
Atsakyti
Vakar skaičiau ir verkiau, pasimeldžiau ir verkiau, bet nei viena mano ašara, neprilygs tavajai raudai, širdies skausmui, tuštumai... Apkabinu ir nuoširdžiai užjaučiu... verysad.gif Gyvenimas kartais tikrai neteisingas... angel_sadangel.gif
Atsakyti
Nezinau kodel, bet siandien prisminiau Karolyte ir jos istorija...... Ir jau nei nezinau, kelinta karta vel perskaiciau..... verysad.gif
Atsakyti
uz ka tokie maziukai ,sulytes turi iskeliauti i dangu ?kodel taip ?nepykit jau geriau pensininka pasiimtu..
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2008 03 17, 05:53)
uz ka tokie maziukai ,sulytes turi iskeliauti i dangu ?kodel taip ?nepykit jau geriau pensininka pasiimtu..

ir mes pastovei uzdodam si klausima, bet...
Atsakyti
Skaiciau, verkiau ir kuo arciau sirdies spaudziau savo maza stebukliuka. Uzjauciu Jusu seima, kad ateme pati maziausia, nuostabiausia, mieliausia zmoguti. Stiprybes Jums.
Atsakyti
Vat tik tada,kai paskaitai tokias istorijas,supranti kokia esi laiminga apkabindama savo vaikučius... unsure.gif
Mūsų vienas vaikutis neįgalus,bet šiandien kai tiek daug iškovota dėl jo gyvybės,kiekvieną dieną dėkoju Dievui,kad jis su mumis kartu,kad nepaliko mūsų...ir net neįgalumas nebėra toks svarbus...
Didelės stiprybės Jūsų šeimai Jenifer ištveriant šį sunkų gyvenimo tarpsnį...
Atsakyti
liudna labai 4u.gif
Atsakyti
Mes vis dar esam kartu...
Atsakyti
Stiprybes jusu seimai unsure.gif verysad.gif
Atsakyti