Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimelskite už Karolytę...

QUOTE(aula @ 2006 10 23, 10:14)
sveika, Jenifer. Paskutini karta skaiciau apie Tave ir Angeliuka pries pusmeti. Bet iki siol nepamirsau Jusu. Dabar vel isijungiau paziuret kaip sekasi, bet ir vel asaros akyse kaupiasi, dirbti negaliu, vis suku galva nuo bendradarbiu. Be galo grazus paminklas, tikrai. Tiesiog norejau paziuret kaip gyveni, bet niekur neradau(arba nezinojau kur skaityt), ka veiki, kur isvaziuoji?? Stiprybes!!!!

Sveikutė, daug bendraujame tokio paties likimo mamyčių "Angelėlių mamyčių svetainėje".
Išvykstu šį ketvirtadienį į Londoną.
Papildyta:
Aš būsiu vėjas šlamantis laukuose, įsiklausyk - išgirsi mano balsą Tu.
Aš būsiu laimės ašara ant Tavo skruosto, Mama, kai džiaugsmas aplankys Tave.
Aš būsiu lapas krentantis nuo medžio, prieik paglostysiu Tave.
Aš būsiu žvaigždele tamsiam dangui, pažvelk - ir aš šypsosiuos Tau.
Aš būsiu žvakės liepsnele, uždek - sušildysiu, paguosiu aš Tave.
Aš būsiu saulė, jūra, miškas, kelias, pieva...
Aš būsiu Tau viskuo...
Tiktai atleisk, ne Tuo Kuo Tau TURĖJAU BŪTI.

Vienos mamytės nerealūs žodžiai...
Atsakyti
Sėkmės Tau!
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2006 09 01, 13:23)
o aš nemanau kad kada susprasiu ir atleisiu jam už tai kad ją iš mūsų pavogė...

Jennifer,Jis dave-jis ir paiima...kad ir kaip butu skaudu...visa laika verkaiu skaitydama sia istorija.liudna...laikykis.stiprybes jums su vyru.Tu esi nuostabi mama!
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 05 01, 15:39)
Jennifer,Jis dave-jis ir paiima...kad ir kaip butu skaudu...visa laika verkaiu skaitydama sia istorija.liudna...laikykis.stiprybes jums su vyru.Tu esi nuostabi mama!

tai kam tada is vis duoti, jei taip greitai ir taip skaudziai atimsi....
Vis tiek niekada nesuprasiu ir neatleisiu, net ir pragyvenusi visa gyvenima....
Ir kai numirsiu, pirmas mano klausimas, aisku jei ji sutiksiu, bus : UZ KA??????
Atsakyti
Ir kai numirsiu, pirmas mano klausimas, aisku jei ji sutiksiu, bus : UZ KA??????

o gal tu sutiksi savo mazyle ten ir nieko nebenoresi klausineti, nieko nebenoresi matyti, girdeti, o tik jausti Ja ir niekada nebepaleisti is glebio, visa sirdim tau to linkiu
Atsakyti
ax.gif Atėjau čia tik pažiūrėti kaip Jennifer laikosi. Ji jau seniai nieko nerašė...
Atsakyti
Stiprybės 4u.gif Ir vis gi koks neteisingas gyvenimas verysad.gif
Atsakyti
Uzuojauta mamytei, sunku net kalbeti, stiprybes 4u.gif

tokio grazaus paminklo nesu maciusi wub.gif
Atsakyti
Laiktžykis, viskas bus gerai verysad.gif wub.gif
Atsakyti
suakalbėjau kelias lmaldas už mergaite,už mažajį angeliuka sad.gif
Atsakyti
Kaip man visa tai zinoma,patirta,pavasari bus 5metai kaip palaidojau savo 2metuku dukryte,tik ja dievulis pasieme per pati jos gimtadieni,mazyle uzmigo pokaicio,vakare turejo ateiti sveciai,bet mazyle nepabudo ir nebeuzpute ant torto buvusiu zvakuciu....
Laikas eina,bet skausmas toks pat....Laikykis Jenifer laikykis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HenriLuk: 04 sausio 2008 - 23:45
QUOTE(HenriLuk @ 2008 01 04, 23:43)
Kaip man visa tai zinoma,patirta,pavasari bus 5metai kaip palaidojau savo 2metuku dukryte,tik ja dievulis pasieme per pati jos gimtadieni,mazyle uzmigo pokaicio,vakare turejo ateiti sveciai,bet mazyle nepabudo ir nebeuzpute ant torto buvusiu zvakuciu....
Laikas eina,bet skausmas toks pat....Laikykis Jenifer laikykis!

o dievuleliau užjaučiu verysad.gif o kas jai taip staiga atsitiko? verysad.gif
Atsakyti