Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimelskite už Karolytę...

QUOTE(Jennifer @ 2006 10 04, 17:38)
Spalio 26dieną 10 valandą Kauno Švento Antano bažnyčioje bus laikomos mišios Karolytės mirimo metinėms atminti..

Labai dziaugiuosi, kad jus meldziates uz savo angeliuka ir tai pat nepamirskit paprasyti maloniu ir sau. Labai gaila kad as negalesiu atvykti i tas misias nes man yra paskaitos, bet visa sirdimi ta diena busiu su jumis. Gal Dievas duos kada ir susitiksim. Amzinus dalykus gyvenime palaiko tik tai meile, svarbu tik tai kad ji nesusiauretu ir kiekviena situacija mums leistu skleisti ja vis tolyn ir tolyn. Kartais Dievas ir mums gyvenime labai nemalonius dalykus panaudoja labai geriems tikslams... iki malonaus
Atsakyti
Jennifer, gal galėtum patikslinti: čia parašyta, kad mišios bus spalio 26 dieną, o angeliukų mamyčių pokalbių temoje - kad spalio 21 dieną... Ir kurioj Kauno vietoj ta bažnyčia: jei būsim sveiki, pasistengsiu atlėkti (jei tu nieko prieš).
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveide @ 2006 10 08, 11:40)
Jennifer, gal galėtum patikslinti: čia parašyta, kad mišios bus spalio 26 dieną, o angeliukų mamyčių pokalbių temoje - kad spalio 21 dieną... Ir kurioj Kauno vietoj ta bažnyčia: jei būsim sveiki, pasistengsiu atlėkti (jei tu nieko prieš).

Ta baznycia randasi prie zoologijos sodo tik kitoje gatves puseje, vaziujant link studentu miestelio
Atsakyti
labai atsiprašau, mišios vyks spalio 21, o ne 26 dieną
Taip, tiksliai Tomas333 nupasakojo kur randasi bažnyčia. Ji gerai matosi, balta, man pati gražiausia Kuane, ten vyras krikštytas, ėjo pirmos komunijos, ten tuokėmės ir Karolytę krikštijome...
Tomai, ačiū tau už gražius ir nuoširdžius žodžius. Iš anksto dėkoju visiems už maldas ir mintis apie JĄ...
Atsakyti
Aš šianakt pamirštas visų,
Laivų ir okeanų,
Tačiau yra tenai,virš debesų,
Žvaigždelė mano.
Kada užmigti negali,
Kai užverti pageltųsį romaną,
Pro langą žiūri iš toli,
Žvaigždelė mano.
Kai vienas paliktas kely,
Visi,visi praėjo karavanai,
Nebetoli,visai nebetoli,
Žvaigždelė mano.
Ir jei pavirsiu berželiu,
Ar uosiu,miško samana,
Vistiek,vistiek aš ją sapnuosiu,
Žvaigždele mano.

Liudesys
Atsakyti
nuostabios eilės...
Atsakyti
mes visa širdim su tavim
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2006 10 11, 23:37)
mes visa širdim su tavim

dėkoju...
Atsakyti
Jeigu mums nepavyks atvykti i mises,mes butinai pasimelsime uz Karolyte.(mus dabar labai dantys kamuoja tai sunku ka prognozuoti,kokia bus savijauta maziuko),bet vistiek visa sirdimi busim su jumis.Stiprybes tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta pkp @ 2006 10 12, 11:34)
Jeigu mums nepavyks atvykti i mises,mes butinai pasimelsime uz Karolyte.(mus dabar labai dantys kamuoja tai sunku ka prognozuoti,kokia bus savijauta maziuko),bet vistiek visa sirdimi busim su jumis.Stiprybes tau  smile.gif

Nevarkite, juk nebūtina, būsiu be galo dėkinga už maldelę ar mintį apie ją...
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2006 10 12, 12:16)
Nevarkite, juk nebūtina, būsiu be galo dėkinga už maldelę ar mintį apie ją...

Sirdele,tai ne vargas tai noras pabuti su jumis,o kaip reikalai su paminkliuku ar pastatete jau.O jei ne paslaptis tai kur didvyre Karolyte ilsisi?gal kapeli butu galima aplankyti?
Atsakyti
"Nelauk ir ašarų neliek prie mano kapo;
Ten nėr manęs.
Ten miego takas.
Dabar- aš gaiviai pučiantis pietys.
Aš- deimantinis sniego spindesys.
Aš- saulė glostanti javus.
Aš- aksominis rudenio lietus.
Aš tavo ryto žvilgsny neramiam esu,
Kai paukščiai, tyliai sklendžiantys ratu,
Sparnus į dangų tiesia.
Aš- žvaigždėmis tau giedrią naktį šviesiu.
Prie mano kapo neraudok balsu;
Manęs ten nėr.
Aš čia esu."

JAU METAI!!!!!!

Karolytė ilsisi Užusalių kapinėse, važiuoti link Jonavos už Karmėlavos, nuo Kauno maždaug 20km.
Kada tik norite, visada prašome...
Atsakyti