QUOTE(vilda @ 2006 09 06, 13:37)
Gal todėl, kad būsiu priversta eiti į bažnyčią (juk mišios privalomos),
gal todėl, kad vėl visi prisimins mano skausmą ir vėl žvelgs tomis užjaučiamomis (ar nuoširdžiai- čia kitas klausimas) akimis, kalbės tuos banalius užuojautos žodžius,
gal todėl, kad vėl visi prisimins mano skausmą ir vėl žvelgs tomis užjaučiamomis (ar nuoširdžiai- čia kitas klausimas) akimis, kalbės tuos banalius užuojautos žodžius,
Mišios vaikams (jei neklystu iki 6 metukų) neprivalomos, nes jie skaitosi dar be nuodėmės, gali, jei vistiek eisi į bažnyčią, sukalbėti maldą už jį ir gali melstis į jį, prašydama ar pagalbos ar stiprybės (šie vaikučiai, angeliukai, meldžia už Jus Dievo malonės). Juo labiau, visiškai gali nekviesti artimųjų į tas mišias į kurias eisi, tai tavo pasirinkimas, tavo teisė, o jie, jei yra tikrai nuoširdūs, patys pasimels ir už tave ir už tavo Angelėlį.
Ramybės Jums visoms
QUOTE(Jennifer @ 2006 09 01, 19:14)
Atleiskite, jei ką nors žeidžia mano nuomonė apie dievą
Jennifer, juk neturi atsiprasinet kad jauti tai, ka jauti. Tai tavo skausmas, ir tavo teise pykti ant viso pasaulio, ant Dievo ir ko tik nori. Netektis yra daug daugiau, nei vien tik liudesys... Nera paguodos zodziu, nes jokie zodziai negrazins to, ko labiausiai nori. Kai galvoju apie tave, tavo seima, man sirdis plysta is bejegiskumo, nes zinau, kad nei laseliu negaliu palengvinti tavo skausmo. Nelinkiu tau stiprybes, nes nemanau, kad jos tau truksta. O ir tais momentais, kai pritruksta, kas issdris teisti uz tai, kad pasiduodi nevilciai ar silpnumui, tegu nors akimirkai?
QUOTE(vilda @ 2006 09 06, 11:37)
Mamų, tėvų tiek negedima, o čia vaiko kurio net auginti neteko, kuris gimė neišnešiotas- juk tai kvaila (patikėkit, aš tai esu jau girdėjusi)...
Gaila, kad yra tokiu zmoniu, kurie sugeba taip pasakyti vaiko netekusiai mamai. Kiekviena mama, kuriai po sirdim nesiojo vaikeli, zino - augintas ar ne, jis visada yra tavo vaikas. Nuo pirmos akimirkos. Ar nesiotas kelias dienas, ar kelias savaites, ar kelis menesius - jokio skirtumo.
Dabar galvoju, kad tokiems nemastantiems zmonems lengva gyventi, viskas atrodo paprasta kaip 2 kart 2. Cia tai sakat - atleisk jiems, viespatie, nes jie nezino, ka daro (siuo atveju - sako...)
Dar kartą noriu atsiprašyt jei ką užgavau dėl užuojautos- aš suprantu, kad aš daugiau nieko kito nebegaliu- galiu tik pykt ant dievo....
QUOTE(athina @ 2006 09 06, 13:49)
Jennifer, juk neturi atsiprasinet kad jauti tai, ka jauti. Tai tavo skausmas, ir tavo teise pykti ant viso pasaulio, ant Dievo ir ko tik nori. Netektis yra daug daugiau, nei vien tik liudesys... Nera paguodos zodziu, nes jokie zodziai negrazins to, ko labiausiai nori. Kai galvoju apie tave, tavo seima, man sirdis plysta is bejegiskumo, nes zinau, kad nei laseliu negaliu palengvinti tavo skausmo. Nelinkiu tau stiprybes, nes nemanau, kad jos tau truksta. O ir tais momentais, kai pritruksta, kas issdris teisti uz tai, kad pasiduodi nevilciai ar silpnumui, tegu nors akimirkai?
Labai dekoju, tavo zodziai tokie teisingi ir prasmingi...
Neiko man daugiau nelieka, tik dekoti uz jusu maldas bei palaikyma, gal atrodo, kadtaip paprastai paimu ir paraau ta zodeli ACIU, bet is tiesu, rasau is visos visos sirdies, aciu kad esate, aciu kad palaikote, man jusu labai reikia....
Jennifer Mes su tavim visada būsim su tavim ir tavo dukrytė su tavim . Tik kitame pasaulyje mūsų Tevo namuos. Šitas skyrelis ir vadinasi svetimo skausmo nebūna . Nes skausmas pasidalintas pusiau tai tik puse skausmo .
QUOTE(Happymother @ 2006 09 06, 14:44)
Jennifer Mes su tavim visada būsim su tavim ir tavo dukrytė su tavim . Tik kitame pasaulyje mūsų Tevo namuos. Šitas skyrelis ir vadinasi svetimo skausmo nebūna . Nes skausmas pasidalintas pusiau tai tik puse skausmo .
Tavo dukrytė gyvena ir musu sirdyse.Kas vakara buciuodama savo dukrytę,mintyse pabuciuoju ir Karolyte nuo Taves.
QUOTE(vaiddda @ 2006 09 07, 23:09)
Tavo dukrytė gyvena ir musu sirdyse.Kas vakara buciuodama savo dukrytę,mintyse pabuciuoju ir Karolyte nuo Taves.
as buciuoju jos nuotraukyte....
siandien pradeda statyti paminkla, turetu buti labai labai grazus, jei padarys taip kaip as noriu, jei nepadarys ir nuples tokius pinigus, nezinau....
kaip padarys parasyk,kaip ar pagal tave.O uz Karolyte mes irgi pasimeldziam su suneliu,nors jis dar nieko nesupranta bet uztat Karolyte tikrai ji supranta,juk jie mazi susikalba.Stiprybes tau mieloji.
Lietus viską sugadino, ryt ryte bandys pradėti...