nei aš nuostabi nei ką, dėkoju, graužiu save dėl daugelio dalykų kuriuos padariau, už griežtesnį žodį ištartą jai, už viską, ką mano manymu dariau ne taip, kaip viską dabar daryčiau kitaip....
QUOTE(Jennifer @ 2006 05 06, 20:43)
nei aš nuostabi nei ką, dėkoju, graužiu save dėl daugelio dalykų kuriuos padariau, už griežtesnį žodį ištartą jai, už viską, ką mano manymu dariau ne taip, kaip viską dabar daryčiau kitaip....
Kokios mes bebūtumėm-bet mes esame savo vaikam-pačios pačiausios
Turbūt elgeisi taip -kaip elgiasi kiekviena MAMA negriaužk savęs.Stiprybės.
QUOTE(ruta33 @ 2006 05 07, 01:12)
labai ačiū, ruta
Mano mergyte miega ir bijau,kad prizadinsiu savo kukciojimais.Buciau viena rekciau balsu.Uz ka sitaip,Dieve!Kodel tiek skausmo gyvenime,kodel mes sitaip skaudziai baudziami.Jeniffer ir kitos mamytes,nemanau,kad jum yra paguodos zodziai...Tai nepaguodziamai sunku...
QUOTE(Sandriuks @ 2006 06 11, 00:35)
Mano mergyte miega ir bijau,kad prizadinsiu savo kukciojimais.Buciau viena rekciau balsu.Uz ka sitaip,Dieve!Kodel tiek skausmo gyvenime,kodel mes sitaip skaudziai baudziami.Jeniffer ir kitos mamytes,nemanau,kad jum yra paguodos zodziai...Tai nepaguodziamai sunku...
sėdžiu ir verkiu visą tai skaitydama neištverčiau ir neištversiu tokio skausmo visur kur tik matau verkiančius tėvus ir vaikučius negaliu kaip skaudą širdį butinai pasimelsiu už visus kam tik maldos dar gali pagelbėti
na as labai jus uzjauciu ir linkiu daug stiprybes tik niekada nereikia pasiduoti ir nuleisti ranku jusu angekiukai visada bus salia ir palaikys jus visada kad ir kas bebutu
Siandien perskaiciau sia istorija... Senai taip neverkiau... Si istorija priverte susimastyti apie daugeli dalyku...neisivaizduoju ar galeciau tai istverti,todel tu mano akyse, JENIFER esi didvyre! Sakau siuos zodzius nuosirdziai.....Nepasiduok,tu musu visu akyse esi labai stipri moteris,per sia valanda kol skaiciau sia istorija,TU apsigyvenai mano sirdyje BUK laiminga!!! Tiesiog buk ir visada tikek.....Dievas Jus myli ir saugo,as tuo tikiu!
valandos deja neuzteko...tik dabar baigiau skaityti...taip liudna jau senai nebuvo,kaip ir asaru tiek daug... Zandai susitrauke,einu praustis ir miegoti...Zinau,kad dar ilgai negalesiu uzmigti...Bet tikiu,kad nuo siol busiu geresne mama!Aciu Jums,mamytes...Labanakt....
nereikia manęs liaupsinti, aš daug ko sau negaliu atleisti, dabar visiškai kitaip viską būčiau dariusi, ir tikiu, kad Ji dar būtų su mumis....
Ačiū už gerus žodžius ir džiaugiuosi, kad kažkas kažkam kažką padėjo suprasti ir kitaip pažvelgti į tikrasias vertybes - mūsų VAIKUS...
Ačiū už gerus žodžius ir džiaugiuosi, kad kažkas kažkam kažką padėjo suprasti ir kitaip pažvelgti į tikrasias vertybes - mūsų VAIKUS...