[quote=Astara,2006 03 08, 11:10]
[quote=Jennifer,2006 03 02, 11:35]
Labas Jennifer. Tik vakar perskaičiau tavo visą istoriją, nes bandžiau rasti paguodos sau. Bet tik pazvelgus į tavo Karolinytės nuotrauką apsipyliau ašaromis.
Negaliu ramiai skaityti, nes zinau kad manęs laukia TAS PATS. Mano Agnytei dabar 2,5 mėnesio.Prieš kelias dienas grįžome iš Santariškių. Jos apsigimimas - išorinių ir vidinių tulžies latakų atrezija (tulžis nenuteka iš kepenų, vystosi kepenų cirozė) - buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus. Tai antra mūsų dukrytė, planuota ir taip laukta. O Santariškėse jau antrą dieną gydytojas patarė planuoti kitą vaikelį, nes šiam labai mažai galimybių gyventi. KOKĮ KITĄ, KAI MUMS LABAI REIKIA ŠIOS MERGYTĖS !!!!!! Ji tokia gražutė !!!!!
Geriausiu atveju, pavykus operacijai, reikėtų kepenų transplantacijos, kurios Lietuvoje net nedaro. Taciau pirma operacija nieko nepakeitė, kepenų biopsijos rezultatai labai blogi, ir gydytojų konsiliumas nusprendė, kad antra operacija gali būti pavojinga vaikeliui, nes ji gali žūti ant operacinio stalo. Taip ir išleido mus namo, atidavė likimui į rankas. "Gal net iki metų galit pragyventi" - pasakė.
Jennifer, kaip su tuo susitaikyti??? Kaip ištverti? Man kasdien laidotuvės vaidenasi, nors prižadėjau sau apie tai negalvoti, džiaugtis kiekviena diena, kai galiu būti su savo Agnyte. Jai gimus, svajojau, kaip augsime, kaip vaziuosime atostogauti jau keturiese, kaip kitas kalėdas pasitiksime turbūt jau vaikščiodami... BET TO NEBUS. Nebėra džiaugsmo galvojant apie ateitį ir niekad nebebus kaip anksciau. Ji dar su mumis, ji atrodo kaip sveikas vaikas, bet kiekvieną dieną bijau, kada jai pablogės, kada? Baisu net pagalvoti kad galiu JOS netekti ir kas mūsų laukia.
[/quote]
Nesakysiu, kad užjaučiu, pasakysiu, kad puikiai suprantu tavo skausmą...... neviltį, bejėgiškumą, pyktį ir daug daug kylančių klausimų, iš kurių pagrindinis yra KODĖL?????
Su tuo neįmanoma susitaikyti niekada niekada, neįmanoma tam nusiteikti, tai pats didžiausias gyvenime skausmas, tragedija ir žmogaus sugniuždymas.....
Niekada po tokių nelaimių nebebūna kaip buvę, niekada negali ramiai užmigti, negali negalvoti ir kaskart kažkur būdama neįsivaizduoti kaip būtų jei JI būtų šalia....
Aš su tuo susitaikiau, taip bus visada, bent jau man, aš negaliu to nugalėti, o tuo labiau to nepripažinti.
Dabar negalvok apie bloga, džaiukis kiekviena akimirka su ja, nepaleisk nei akimirkos, kiek tik gali dažniau glausk ją prie savo krūtinės ir myluok, bučiuok, neatsimyluosi, neatsibučiuosi, bet nors nesigailėsi, kad to dažnai nedarei....
Man to be galo trūksta, nors mūsų ateities prognozės buvo be galo geros ir optimistiškos, niekas nemanė kad visaks taip baigsis.
O gal jums įvyks stebuklas, gal mažulytė pasveiks, gal... Tikėk tuo labai labai, ne aklai, bet labai, negali pasiruošti blogiausiam, bet gali išnaudoti tai kas duota geriausio....
Sėkmės,ji jums dabar pravers, bet bus taip, kaip numatyta likimo. Pasimelsiu už jus ir paprašysiu savo Angelėlio, kad jus globotų....