QUOTE(tomas333 @ 2006 03 01, 21:25)
Neesi pati diziausia egoiste, tai tuo tikrai galiu patikinti visu 10000 procentu, nes tu padedi kitiems. Rysys tarp vaiko ir taves niekada nenutruks tik jis jau nebus toks kaip buvo anksciau, tavo protas daznai tau sako kad tu jos netekai bet taip realiai nera, nes kaip galima myleti tai ko netenki, bet meile islieka ir ji visada buna tik su tuo kas yra gyva visada atmink tai, taip to artumo jau gal ir niekada jau nepajusi, bet kaip nesiojai savo vaikeli po savo sirdimi taip pat tu ji dabar nesioji savo sirdyje. Dievas visu maldas isklauso, tik gal nevisada pagal musu suvokima ir norus bet jam vienam ten is auksciau yra daug geriau viska matyti. Bendrauju su neigaliais zmonemis kuriu istoriju neispasakosi, gal but Dievas apsaugodamas nuo vieno duoda kita, bet jo didziausia galybe tame kad jis ir blogus dalykus pavercia gerais. Mes turime pagunda savo gyvenima planuoti pagal savo desnius, norus, igeidzius. Vaikas kai gimsta jis verkia todel kad is mamos gimdos pasaulio patenka i si musu pasauli jam tai atrodo baisu nors jis to ir nesuvokia bet tas pasaulio pasikeitimas nera jam malonus. toks jau gyvenimo desnis kad visi geri dalykai yra ilgai isnesiojani o poto gimsta skausme. Bet tai kas gimsta per skausma atnesa begaline meile tam kas gimsta. Manau kad tavo gyvenima sie ivykiai tik praplatino tavo sirdi, kuria tu dabar dalini visiems tai ir yra meiles begalybe. Patys nuostabiausi dalykai tai kad kai daliniesi meile ir dziaugsmu jis visada dideja, tad platinkime vieni kitu sirdys gerais darbais, meile, dziaugsmu.
Prasmingi ir tikiu kad tikri tavo žodžiai, bet aš vėl noriu prieštarauti ir gal todėl kad nesuprantu kai ko.
Sakai bendrauji su neįgaliais žmonėmis, mano vyras yra neįgalus nuo gimimo, jo mama begalę ašarų praliejo tai sužinojusi ir dar prieš tiek metų, kodėl jo vaikiukas negalėjo gimti sveikas ir gyventi laimingai, kodėl kada nors negali būti gerai, reikia ištisai kentėti. Mano gyvenimas irgi toli gražu ne rožėmis klotas...
JI buvo mūsų stebuklas, mūsų gyvenimo šviesa ir jį iš mūsų atėmę išplėšė su visomis šaknimis, išrovė....
O myliu ir mylėsiu JĄ amžinai ne todėl kad Ją ir dabar jausčiau, taip, JI visada gyvens mano širdyje, gražiausiuose atsiminimuose, bet todėl kad JI mano dalis, kad Ją turėjau, jaučiau, auginau, džiaugiausi viskuo, ir meilė keitėsi, ji tik stiprėjo... Ji išaugo, tokia ir liko, ir liks...