Sveikos manau kad vienintelis dalykas kuris jus mielosios palaiko tai beprotiska meile kuri ir yra amzinybes ir sio ir angelu pasaulio tiltas bei bendravimo laidas. Vienintelis dalykas kuo galite pralinksminti savo mazuosius angeliukus tai yra jusu dziaugsmas ir geri prisiminimai apie juos, o jie juk viska puikiai mato ir jaucia jusu begaliniai didelias sirdis kurios plysta meile savo vaikams ir galiu pasakyti tik viena dalyka nesvarbu kiek jusu angeliukai buvo cia zemeje bet visada zinokite kad jie pasiime pacius graziausius ir didziausius pasaulio stebuklus tai jusu begalines mylincias sirdis kurios dave tik geraja pasaulio pazinimo puse.
turbut busiu ne pirma ir ne paskutine zliumbianti mama, kuri cia skaito!
pasakysiu, kad turbut nezinau, koks tai jausmas ir suprasti negaliu ir nenoriu! tik kazkodel persekioja ta baime, kad ta teta mirtis gali aplankyt ir musu namus!
skaitau ir jenifer suteikia stiprybes, stiprybes ir tikejimo, kad kad ir kas nutiktu gyvenimas nesibaigia, jame turi tiksla ir gyveni!Jenifer tikrai aciu tau, kad esi stipri ir zinok, kad taip ir mum stiprybes suteiki!aciu tau!Mes ryt gulam i santariskes!Ir prisiminus tave visos juodos mintys issilaksto!
dar karta aciu!
pasakysiu, kad turbut nezinau, koks tai jausmas ir suprasti negaliu ir nenoriu! tik kazkodel persekioja ta baime, kad ta teta mirtis gali aplankyt ir musu namus!
skaitau ir jenifer suteikia stiprybes, stiprybes ir tikejimo, kad kad ir kas nutiktu gyvenimas nesibaigia, jame turi tiksla ir gyveni!Jenifer tikrai aciu tau, kad esi stipri ir zinok, kad taip ir mum stiprybes suteiki!aciu tau!Mes ryt gulam i santariskes!Ir prisiminus tave visos juodos mintys issilaksto!
dar karta aciu!
taigi-tas amžinas klausimas -kodėl?Kodėl laikui bėgant skausmas nemažėja o ilgesys niekur neišeina?Kodėl vis persekioja jausmas,kad tą prarastąjį tuoj pamatysi, jam kažką papasakosi?Ir kai supranti kad to niekada nebebus...Nėra turbūt baisesnio žodžio už tą NIEKADA...
QUOTE(virgulia @ 2006 02 28, 00:10)
taigi-tas amžinas klausimas -kodėl?Kodėl laikui bėgant skausmas nemažėja o ilgesys niekur neišeina?Kodėl vis persekioja jausmas,kad tą prarastąjį tuoj pamatysi, jam kažką papasakosi?Ir kai supranti kad to niekada nebebus...Nėra turbūt baisesnio žodžio už tą NIEKADA...
Sveika, norejau tik pasakyti kad zodzio niekada nera, visa gyvenima tu jausi savo vaikelio buvima kartu, tai yra vienas didziausiu pasaulio stebuklu tai tas rysys tarp taves ir tavo angeliuko ir tu ji visada jauti ir jausi todel kad jis visada yra salia, taip kaip ir tu visada esi salia jo. Tavo malda ir tavo mintys jau yra pokalbis su juo, niekada nesijausk viena todel kad taip nera, as manau kad tu tikrai nenoretum kad kai buni salia vaikelio jis jaustusi vienas ir butu nuliudes, tad ir tu neleisk savo vaikeliui jausti to paties nes jis visada yra salia taves gal tai yra labai sunku mums suvokti savo protu bet sirdis visada parodo geriau. Vaikai patenka tik i Roju ir visada dziaukis nes tu jam buvai tobulo pasaulio pazinimas to pasaulio kuriame yra tik meile ir amzinybe, tai neverta liudeti ir grauztis o tik kurti savo mintimis Roju savo mazyliui ir sau Studijuoju Kunigu seminarijoje ir niekur nemaciau tiek daug tikinciu zmoniu kaip tik cia!!!!!!!!!!!!!!!! Kai noresi pasikalbeti ar bus liudna visada rasyk! Su meile ir pagarba Tomas
Uz visas Jus meldziuosi Brangiosios ir Mylimosios MAMOS, Jus savo vaikeliams essate pats pirmasis Rojus jau cia zemeje, kai apims liudesys visada prisiminkite kad Jusu vaikeliai pasiima viska kas siame pasaulyje geriausia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Studijuoju Kunigu seminarijoje, kai kuri noresite pasikalbeti ar bus labai liudna rasykit kada tik turesiu laisva minute butinai atrasysiu.
Ypac meldziuosi uz Jusu visu Dideles sirdis kad jos saves nesusigrauztu bereikalo, nes siam gyvenimui reikia kureju su didelemis kaip Jusu sirdimis
Ps juokais Nebukit saves grauzikes!!!!!!!!!!!!!!
Visas Jus myliu pacia placiausia prasme, ir tik neliudekite nes Danguje geriau
Studijuoju Kunigu seminarijoje, kai kuri noresite pasikalbeti ar bus labai liudna rasykit kada tik turesiu laisva minute butinai atrasysiu.
Ypac meldziuosi uz Jusu visu Dideles sirdis kad jos saves nesusigrauztu bereikalo, nes siam gyvenimui reikia kureju su didelemis kaip Jusu sirdimis
QUOTE(tomas333 @ 2006 02 28, 10:09)
Uz visas Jus meldziuosi Brangiosios ir Mylimosios MAMOS, Jus savo vaikeliams essate pats pirmasis Rojus jau cia zemeje, kai apims liudesys visada prisiminkite kad Jusu vaikeliai pasiima viska kas siame pasaulyje geriausia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dėkoju, tomas333, kad čia atėjai, perskaitei mano skausmą, rašai čia ir visas mus guodi.
Tavo žodžiai labai prasmingi ir dar tau nepasisakiu, kad studijuoji kunigų seminarijoje, aš tai jau įtariau...
Iš kur tu žinai, kad ten, Danguje, geriau?????????
Aš tikiu, kad mano Angelėliui ten geriau, nes Jai neskauda, jos niekas nekankina, nepjausti ir nebado, bet aš ko gero būsiu iš visų čia esančių pati didžiausia egoistė, nes man nuo to tik trupinėlį lengviau. Kodėl?
Todėl, kad Ji fiziškai ne su manimi.....
O mes juk žmonės, tikime dažniausiai tuo ką galime pačiupinėti ir tikrai esame laimingos tik tada kai galime matyti, o ne įsivaizduoti savo Angelėlių šypsenas, tvirtai juos priglausti prie širdies....
Mano tikėjimas įgijo visiškai kitą pavidalą, aš meldžiuosi ir tikiu tik į JĄ, savo angelą...
Nes Dievas mano, mamos klyksmų ir šaukiančio maldavimo, užpirktų mišių, visų maldų neišgirdo.......
Papildyta:
QUOTE(ad23 @ 2006 02 27, 13:14)
turbut busiu ne pirma ir ne paskutine zliumbianti mama, kuri cia skaito!
dar karta aciu!
dar karta aciu!
Užjaučiu jus iš visos širdies, skaičiau tavo gimdymo istoriją ir eilinį kartą klausiau KODĖL????????
Bet viskas bus gerai, pamatysi, tik tikėk tuo labai labai, kiek gali būk su savo Augustėliu, kiek tik gali, nes tos dienos (jei operuos), kai jis bus reanimacinėje, eis tarsi metai, nes galėsi jį pamatyti tik 2 kartus per diną po 15 minučių........
Kažkoks beprotizmas. Bet ramu tik tiek, kad ten sesutės ir daktarai nuostabūs ir vaikučius prižiūri tikrai gerai, ne taip kaip KMUK vaikų reanimacinėje.
Pamenu kaip aš iš ankstaus ryto atbėgdavau į reanimacinę, atidaro duris užsimiegojusi seselė, visa nepatenkinta, kad taip anksti atėjau, nubėgu į palatą, o mano angelėlis nusitraukusi deguonies kaukę visa silpnutė saukia kiek ji gali : abatytes, duoniuka, mamyte. O jos niekas negirdi, nes nieko poste nėra, o ką jau ten ir girdėsi būdama už palstikinio lango kai toks žvirblelis vos pašneka, niekas niekam neįdomu....
Kai viską viską prisimenu, taip norisi subombarduoti tą vaikų reanimacinę....
QUOTE(Jennifer @ 2006 02 28, 11:50)
Nes Dievas mano, mamos klyksmų ir šaukiančio maldavimo, užpirktų mišių, visų maldų neišgirdo.......
Jennifer, tavo maldas tikrai išgirdo. Ateis laikas tu tai pajausi ir suprasi, sugriš meilė ir ramybė į tavo širdį ir skambės vaikų juokas jūsų namuose.
tik neliudekite nes Danguje geriau
Aš visada, kai mane užplūsta liūdnos mintys, save tuo guodžiu.
Ad23, laikykitės ir sveikite.
[quote=Mantaute,2006 02 28, 16:02]
Jennifer, tavo maldas tikrai išgirdo. Ateis laikas tu tai pajausi ir suprasi, sugriš meilė ir ramybė į tavo širdį ir skambės vaikų juokas jūsų namuose.
Dėkui, to labai tikiuosi, bet ne dabar, šiek tiek vėliau.
Pradėjau dirbti aukle, na kažkaip negaliu to pavadinti darbu, labai jau malonu. Būnu su 1 metukų mergyte Miglyte, esu be galo patenkinta, labai nuostabi mergytė, jos tėveliai taip pat.
Dėkui, to labai tikiuosi, bet ne dabar, šiek tiek vėliau.
Pradėjau dirbti aukle, na kažkaip negaliu to pavadinti darbu, labai jau malonu. Būnu su 1 metukų mergyte Miglyte, esu be galo patenkinta, labai nuostabi mergytė, jos tėveliai taip pat.
Neesi pati diziausia egoiste, tai tuo tikrai galiu patikinti visu 10000 procentu, nes tu padedi kitiems. Rysys tarp vaiko ir taves niekada nenutruks tik jis jau nebus toks kaip buvo anksciau, tavo protas daznai tau sako kad tu jos netekai bet taip realiai nera, nes kaip galima myleti tai ko netenki, bet meile islieka ir ji visada buna tik su tuo kas yra gyva visada atmink tai, taip to artumo jau gal ir niekada jau nepajusi, bet kaip nesiojai savo vaikeli po savo sirdimi taip pat tu ji dabar nesioji savo sirdyje. Dievas visu maldas isklauso, tik gal nevisada pagal musu suvokima ir norus bet jam vienam ten is auksciau yra daug geriau viska matyti. Bendrauju su neigaliais zmonemis kuriu istoriju neispasakosi, gal but Dievas apsaugodamas nuo vieno duoda kita, bet jo didziausia galybe tame kad jis ir blogus dalykus pavercia gerais. Mes turime pagunda savo gyvenima planuoti pagal savo desnius, norus, igeidzius. Vaikas kai gimsta jis verkia todel kad is mamos gimdos pasaulio patenka i si musu pasauli jam tai atrodo baisu nors jis to ir nesuvokia bet tas pasaulio pasikeitimas nera jam malonus. toks jau gyvenimo desnis kad visi geri dalykai yra ilgai isnesiojani o poto gimsta skausme. Bet tai kas gimsta per skausma atnesa begaline meile tam kas gimsta. Manau kad tavo gyvenima sie ivykiai tik praplatino tavo sirdi, kuria tu dabar dalini visiems tai ir yra meiles begalybe. Patys nuostabiausi dalykai tai kad kai daliniesi meile ir dziaugsmu jis visada dideja, tad platinkime vieni kitu sirdys gerais darbais, meile, dziaugsmu.